Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(vikutea @ 2008 10 20, 21:57)
tai ka, veido neapima? o kaip manot ar dovanai tiktu?

jie tikrai nedideli schmoll.gif mano nuomone, nelabai tiktų dovanai g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutea @ 2008 10 19, 20:38)
Dabar neto pasiuloj yra veido ranksluosciai uz 6 lt, kaip manot verta imti ar ne?

jie gal daugiau kokie kelioniniai, na mašinoje turėti, ypač su vaikais keliaujant, jei prireiktų arba vonioje gulint ant kaukės užsimesti. Aš dar į sauną juos prsisitaikiau biggrin.gif
Šiaip tai iš l geros 100proc medvilnės, minkštučiai, galėtų šiaip ir didesnius pardavinėti, t.y. normalaus dydžio, o ne kaip vyriškas nosines.
Atsakyti
na, o as tuos du ranksluostukus naudoju virtuveje:)
labai gerai man jie kaip sluostukai, nes labai gerai sugeria:)
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 10 21, 09:58)
na, o as tuos du ranksluostukus naudoju virtuveje:)
labai gerai man jie kaip sluostukai, nes labai gerai sugeria:)

o čia tai geniali mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niu va ir as noriu prisijungti prie jusu group.gif
Turiu nusipirkusi rankine "Gabriela". Ji man labai patinka, minkstute, talpi, isvaizdi thumbup.gif ir turiu "Simone" laikroduka. Na jis pats fainutis tik va apyranke ne juoda, o blizgi, tad zadu pasikeisti i odine juoda blush-anim-cl.gif
O gal jus zinot,ar matet, kaip atrodo rankine "Franceska" .Mano mamyte noretu ja pirkti, tik va rankines nori talpios, tad ir neapsisprendzia,o as nemaciau negaliu padeti
Atsakyti
Merginos, o dar galima uzsisakyti prekiu is katalogo 14 kampanija 2008 10 03 - 2008 10 23? Ar jau per velu? Nesu konsultante tai nelabai zinau, jau atsirado naujas katalogas, bet to ko reikia jame nebera verysad.gif
Atsakyti
O ko tau reiketu? Manau, kad jau per velu g.gif
Atsakyti
o as tuos ranksluostukus virtuvej naudoju thumbup.gif
Atsakyti
esu naujoke siame versle platintoja...tai dar nelabai gaudaus kaip kas...bet jau judu i prieki...
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 10 21, 10:55)
Merginos, o dar galima uzsisakyti prekiu is katalogo 14 kampanija 2008 10 03 - 2008 10 23? Ar jau per velu? Nesu konsultante tai nelabai zinau, jau atsirado naujas katalogas, bet to ko reikia jame nebera  verysad.gif

Įmano daryti skubų užsakymą, jei esi Vilnietė bet pati skubaus nedarysi parašyk į až, o jei nevilnietė gal kas kitas padės bigsmile.gif
Atsakyti
... reik uzsiregistruot avon tinklapyje o dar neturiu savo kodo..tik ryt gausiu....padarysiu uzsakyma...reiks uzmoket pinigus....sunku atrodo yra bet kai isivaziuoju i tai tampa lengviau kai yra kas paaiskina....pirma kart darau tai ir paziuresiu kaip pirma kart iseis ar neprisvils man blynas
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke20 @ 2008 10 21, 14:34)
... reik uzsiregistruot avon tinklapyje  o dar neturiu savo kodo..tik ryt gausiu....padarysiu uzsakyma...reiks uzmoket pinigus....sunku atrodo yra bet kai isivaziuoju i tai tampa lengviau kai yra kas paaiskina....pirma kart darau tai ir paziuresiu kaip pirma kart iseis ar neprisvils man blynas

viskas bus gerai 4u.gif drasiau mirksiukas.gif
Atsakyti