Merginos o gal kas turit ta raudona tase kur ispardavime yra? Noreciau ismatavimu jei kas turit
Sveikos, gal turit patarimu kokia Avon kremine pudra geriausia?
QUOTE(FoxLady @ 2008 10 19, 20:29)
Sveikos, gal turit patarimu kokia Avon kremine pudra geriausia?
man pati geriausia, tai makiazo putos
QUOTE(rutulyte @ 2008 10 19, 20:37)
man pati geriausia, tai makiazo putos
O kuo putos geriau uz kremine? Gal geriau pasiskirsto? As dar niekada tokios neturejau Kokia kaina Avone?
Makiazo putos tinka riebiai ar misriai odai. Bet nors mano oda misri, man tos putos nepatiko, nes sausino oda
O pati geriausia pudra siuo metu man yra IDEAL SHADE be dozatoriaus. puikiai pasidengia ir oda pasidaro svelni svelni
O pati geriausia pudra siuo metu man yra IDEAL SHADE be dozatoriaus. puikiai pasidengia ir oda pasidaro svelni svelni
QUOTE(aguoniuke @ 2008 10 19, 20:02)
Makiazo putos tinka riebiai ar misriai odai. Bet nors mano oda misri, man tos putos nepatiko, nes sausino oda
mano oda yra mišri - riebi. Tai IDEAL SHADE tikrai pasiteisino. Dar aš prie jos naudoju IDEAL SHADE kompaktinę pudrą. na, gal norėtusi, kad makijažo pagrindas būtų su dozatoriumi. Kaip raminamasis mak. pagr.
Na tada jeigu bus reikes uzsisakyti megineliu
QUOTE(vikutea @ 2008 10 19, 20:38)
Dabar neto pasiuloj yra veido ranksluosciai uz 6 lt, kaip manot verta imti ar ne?
QUOTE(dėja @ 2008 10 18, 10:01)
Dabar bandysiu tą naująją su rožėmis
Na ir kaip? Ar išbandei?
QUOTE(vikutea @ 2008 10 19, 20:38)
Dabar neto pasiuloj yra veido ranksluosciai uz 6 lt, kaip manot verta imti ar ne?
mazuliai labai.
QUOTE(aige @ 2008 10 20, 20:56)
mazuliai labai.
tai ka, veido neapima? o kaip manot ar dovanai tiktu?