O kurios SPA kaukės labaiusiai patiko?
QUOTE(ezra @ 2008 10 17, 23:04)
O kurios SPA kaukės labaiusiai patiko?
Tai jau nuo odos priklauso,man patinka su alyvuogėm ir baltaja arbata.Dabar bandysiu tą naująją su rožėmis
QUOTE(dėja @ 2008 10 18, 10:01)
Tai jau nuo odos priklauso,man patinka su alyvuogėm ir baltaja arbata.Dabar bandysiu tą naująją su rožėmis
O kokia tavo oda?
Aš tai turiu piniginę panašaus audinio į "Franceska" rankinę, tai man visai tiktų
Kaip šveičiamosios servetėlės nuo spuogų?
Labas vakaras
Kažkada buvot imetusios nuoroda kur galima paziūrėti tolimesnius avon katalogus , bet dabar niekaip nerandu
Gal galit įkelti nuorodą ?
Kažkada buvot imetusios nuoroda kur galima paziūrėti tolimesnius avon katalogus , bet dabar niekaip nerandu
QUOTE(lorax @ 2008 10 18, 19:51)
Labas vakaras
http://avon-marina.n...xt-katalog.html
mergytės įsidėkit į favoritus,nereikės vargintis beieškant
QUOTE(dėja @ 2008 10 18, 21:00)
Ačiū
QUOTE(dėja @ 2008 10 18, 10:01)
Dabar bandysiu tą naująją su rožėmis
Lauksim rezultatų .
Pirmadienį planuoju užsakymuką skubų darytis, nžn ar verta imtis
O gal žinot, ar galima grąžint prekes iš išpardavimo? Nusipirkau tušą, aišku, nebrangiai kainavo bet vis tiek nieko nedažo visai...atrodo, kad jo net nėra...
QUOTE(ausra.2 @ 2008 10 19, 14:37)
O gal žinot, ar galima grąžint prekes iš išpardavimo? Nusipirkau tušą, aišku, nebrangiai kainavo bet vis tiek nieko nedažo visai...atrodo, kad jo net nėra...
Is katalogo ispardavimo galima grazinti, o is NETO ir internetinio ispardavimo negalima.
QUOTE(Po_saule @ 2008 10 18, 14:19)
Kaip šveičiamosios servetėlės nuo spuogų?
Aha, norėčiau ir aš komentarų