Merginos, pakomentuokit rankines ką manot apie tas dvi naujausias? ("Francesca" ir "Rachel") Gal matėt ir gyvas jas įdomu, kaip toji antroji, kaip jos rankenos, ar telpa ant peties užsidėti. O kuri jums labiau prie širdies? pirmoji daug pigesnė
man avono gaminiai- superiniai. nezinau kodel tik netraukia prie aksesuaru ir kitu daiktu anew linija ir solutions- super
QUOTE(Raudona'kanarele @ 2008 10 17, 13:01)
man avono gaminiai- superiniai. nezinau kodel tik netraukia prie aksesuaru ir kitu daiktu anew linija ir solutions- super
Bet kai kurie aksesuarai tikrai labai neblogi Ir gyvai dar geriau atrodo nei kataloge Nors ne visi, kai kurie i6vis ne mano skonio.
QUOTE(Po_saule @ 2008 10 16, 22:50)
Merginos, pakomentuokit rankines ką manot apie tas dvi naujausias? ("Francesca" ir "Rachel") Gal matėt ir gyvas jas įdomu, kaip toji antroji, kaip jos rankenos, ar telpa ant peties užsidėti. O kuri jums labiau prie širdies? pirmoji daug pigesnė
Man antroji nelabai patinka gal ne mano skonio.
As taip pat renkuosi is 2. Nezinau, ar imti FRANCESKA, ar Gabriella (ruda, 24 psl.).
Noreciau taip pat atsiliepimu, kaip jums sios 2 rankines, gal kas esate nusipirkusios, kaip nesiojasi ir pan.
Labai laukiu bet kokiu komentaru
Mane irgi domina atsiliepimai apie rankinę GABRIELLA.
Ir dar, kokia kaina bus TRESSELE kvausis vanduo 15 kampaniją?
QUOTE(ezra @ 2008 10 17, 16:26)
Mane irgi domina atsiliepimai apie rankinę GABRIELLA.
po 49,90
QUOTE(gabe60 @ 2008 10 17, 20:40)
Gal kuri jau išbandėt naująjį hitą iš SPA serijos "Maroko rožė" kaukę ir veido prausiklį su rožių aliejumi? Kaip jie, ar malonaus kvapo, ramina ir atpalaiduoja odą, veikia kaip afrodiziakas?
aha būtų įdomu išgirsti ,savaitgalį užsakinėsiu,tai galvoju užsisakyti.Ir kaip tas prausiklis ,ar jį galima kiekvieną dieną naudoti,ar rečiau,kaip buvo SPA tas mėlynas su jūros mineralais ar kuo ten
QUOTE(groovy @ 2008 10 17, 13:05)
Bet kai kurie aksesuarai tikrai labai neblogi Ir gyvai dar geriau atrodo nei kataloge Nors ne visi, kai kurie i6vis ne mano skonio.
pritariu... kažkaip vis nepirkdavau papuošalų, bet pabandžiau vieną kartą ir labai patiko, gyvai daug gražiau atrodo... dabar užėjus pirkimo manija, žiūriu, kad reikia pristabdyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 10 17, 21:48)
kokie atsiliepimai apie color trend serijos pudrą?
Sako, kad gana sausina odą