Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(Raseliuke @ 2008 10 15, 10:43)

planet spa plaukų kaukė su alyvuogėmis

smile.gif

o man tai ji niekuom neypatinga schmoll.gif Turbūt tai ir nuo plaukų priklauso, nes aš turiu tą kaukę tai gal du kartus pabandžiau ir nutariau, kad AT kaukė dažytiems plaukams žymiai geresnė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 10 15, 11:19)
Žinau apie ką tu kalbi, bet aš klausiu ne apie jį o apie naujovę (37 psl.), buteliuke.

aa apie sita tu kalbi,na tada nezinau.va kaip tik lukiu siuntinio esu uzsisakius paziuresim kaip cia bus.
Atsakyti
1. atskiriamasis ilginamasis tušas
2. planet spa kūno kremas su alyvuogių aliejum
3. lūpų vazelinai care serijos
4. solution drėkinamasis veido kremas
5. pudros rutuliukai
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 10 15, 17:20)
aa apie sita tu kalbi,na tada nezinau.va kaip tik lukiu siuntinio esu uzsisakius paziuresim kaip cia bus.

Parašyk, kai išbandysi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 10 15, 10:54)
buvau uzsisakius tuos tamsesnius atrodo,nebepamenu.bet esme tame,kad as jauciu gal per daug tepiau.nors ir su dideliu sepeteliu,ir nukratydavau pudros pertekliu pries tepantis.nezinau net-bet veidas budavo taip nelygiai issitepes,vietom tamsiau,vietom sviesiau.toks demetas.

Pirma, gal per daug šviesi jiems esi? Juos reikia tepti, kai esi tamsesnės odos, įdegusi arba vakarui tada, jei jau šviesi. Antra, tepti reikia didesniu šepetėliu šiurkštesniais šeriais ir būtinai sukamaisiais judesiais, švelniai įtrinti, o ne šiaip perbraukti kaip su plunksnele. Kaklą irgi būtinai, kad susivienodintų spalva. Bent man tai labai padeda blush2.gif
Atsakyti
merginos,padekit susigaudyt,kur avon kataloge rast produktu MISRIAI odai?? doh.gif
Atsakyti
IEŠKAU
avono platintojos Vilniuje, Pilaitėje. Turėjau dvi. Deja, metė šį užsiėmimą..
Pasisiūlymų laukiu į a.ž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiza: 16 spalio 2008 - 09:58
QUOTE(pokahonta @ 2008 10 16, 08:59)
merginos,padekit susigaudyt,kur avon kataloge rast produktu MISRIAI odai??  doh.gif

Mišriai odai tinka SOLUTIONS žalia linija. taip pat SPA švelnus šveitiklis su baltąja arbata. iš kaukių tinka nulupamos, sutraukiančios, su purvu iš SPA linijos. Galima drąsiai naudoti serumus. Tuomet nebūtini yra kremai.
Taip pat tinka visi lengvos konsistencijos kremai - losjonai.
Tikiuosi šiek tiek padėjau mirksiukas.gif

QUOTE(Laiza @ 2008 10 16, 09:57)
IEŠKAU

Parašiau jums į AŽ smile.gif
Papildyta:
Mano top 10:

1. Kūno losjonas su sake ir ryžiais
2.Kvapusis vanduo Ungaro.
3. Kvapusis vanduo „Little Black Dress“
4. Tualetinis vanduo „Avon Signature“
5. Greito poveikio serumas nuo spuogų
6. Plaukų galiukų serumas
7. Kulnų minkštinamasis kremas
8. Intim. hig. želė
9. Senses linijos Reflection skystas muilas.lakas trapiems nagams
10. Spa linijos kūno šveitiklis su alyvuogių aliejumi
Atsakyti
QUOTE(ksiuša @ 2008 10 16, 13:48)

Tikiuosi šiek tiek padėjau mirksiukas.gif

ACIU u U biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 10 16, 00:04)
Pirma, gal per daug šviesi jiems esi? Juos reikia tepti, kai esi tamsesnės odos, įdegusi arba vakarui tada, jei jau šviesi. Antra, tepti reikia didesniu šepetėliu šiurkštesniais šeriais ir būtinai sukamaisiais judesiais, švelniai įtrinti, o ne šiaip perbraukti kaip su plunksnele. Kaklą irgi būtinai, kad susivienodintų spalva. Bent man tai labai padeda  blush2.gif

seip as tokia rudaode esu.bet matomai per mazai. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiza @ 2008 10 16, 09:57)
IEŠKAU

Ačiū visoms atsiliepusioms į mano skelbimą. 4u.gif 4u.gif Atrodo, jau turiu naują avono tiekėją. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 10 16, 14:56)
seip as tokia rudaode esu.bet matomai per mazai. lotuliukas.gif

O gal negerai ištrini? g.gif Nes aš kartais žiemą visai nubalus tepuosi kokiam vakarui, vistiek lygiai atrodo, visi klausia, kur atostogavau thumbup.gif
Atsakyti