Tai ar nieks nebandė nagų lako koreguoklio?
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 10 14, 14:38)
as tuos rutuliukus buvau uzsisakius man visai netiko atrodziau kaip klaunas .naudojau kaip ruza tik.
Tikriausiai perdozuoji
QUOTE(groovy @ 2008 10 14, 12:27)
Tuos kitus aš kasdien visam veidui naudoju, o tamsius vakarui arba kai pavaikštau į soliariumą
Veidas labai nespindi? Tas spindesys tikiuosi subtilus
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 10 14, 14:38)
as tuos rutuliukus buvau uzsisakius man visai netiko atrodziau kaip klaunas .naudojau kaip ruza tik.
O kuriuos būtent buvote užsisakiusi? ir dėl ko atrodėt kaip klounas? Per daug blizgėjo ar per daug rudai buvo?
Kažkaip įsivaizduoju, kad reikia labai nedaug teptis pudruotis tiksliau su dideliu šepetėliu.
Norėjau paklausti ar matėt kas nors gyvą rankinę "Francesca"? Taip pat tą kita, "Rachel"? Kaip jums jos?
QUOTE(gabe60 @ 2008 10 14, 19:54)
Kai atėjau į Avon tėmelę, man labai patiko, kai kažkuri SM paprašė išvardinti pačius pačiausių- geriausių Avon produktų 5-10-tuką, gal pavardinam, a?
Tušas superfull
šampūnai AT
kremas Acolade
dušo žele Senses (pakeitė pavadinimą dabar)
kremai Naturals
rankų kremas su glicerinu
minkštinamasis kulnų kremas
šiaip galėčiau vardinti ir vardinti ............
QUOTE(gabe60 @ 2008 10 14, 19:54)
Kai atėjau į Avon tėmelę, man labai patiko, kai kažkuri SM paprašė išvardinti pačius pačiausių- geriausių Avon produktų 5-10-tuką, gal pavardinam, a?
Ranku kremas su glicerinu
Plauku galiuku serumas
Atkuriamoji kauke sausiems ir pazeistiems plaukams
Kvapnusis vanduo "Treselle"
Ir zinoma beveik visa planet spa linija
Footworks pėdų purškiklis
Pudros rutuliukai
Plaukų kaukė SPA su alyvuogėmis
Rankų ir kojų kaukė SPA su parafinu
Paakių kremas Hydra Radiance
Pudros rutuliukai
Plaukų kaukė SPA su alyvuogėmis
Rankų ir kojų kaukė SPA su parafinu
Paakių kremas Hydra Radiance
plaukų galiukų serumas,
planet spa plaukų kaukė su alyvuogėmis
pėdų kremas su silikonu
SuperFull blakstienų tušas
planet spa plaukų kaukė su alyvuogėmis
pėdų kremas su silikonu
SuperFull blakstienų tušas
QUOTE(ezra @ 2008 10 14, 13:40)
Tai ar nieks nebandė nagų lako koreguoklio?
buvau uzsisakius man superinis dalykas,dabar as e jo niekur.dar galvoju kaip ten pasiaigus ipilti acetono.
kad naujo nereiktu pilti.
Papildyta:
QUOTE(Po_saule @ 2008 10 14, 14:06)
Veidas labai nespindi? Tas spindesys tikiuosi subtilus
O kuriuos būtent buvote užsisakiusi? ir dėl ko atrodėt kaip klounas? Per daug blizgėjo ar per daug rudai buvo?
Kažkaip įsivaizduoju, kad reikia labai nedaug teptis pudruotis tiksliau su dideliu šepetėliu.
Norėjau paklausti ar matėt kas nors gyvą rankinę "Francesca"? Taip pat tą kita, "Rachel"? Kaip jums jos?
buvau uzsisakius tuos tamsesnius atrodo,nebepamenu.bet esme tame,kad as jauciu gal per daug tepiau.nors ir su dideliu sepeteliu,ir nukratydavau pudros pertekliu pries tepantis.nezinau net-bet veidas budavo taip nelygiai issitepes,vietom tamsiau,vietom sviesiau.toks demetas.
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 10 15, 11:54)
buvau uzsisakius man superinis dalykas,dabar as e jo niekur.dar galvoju kaip ten pasiaigus ipilti acetono.
Žinau apie ką tu kalbi, bet aš klausiu ne apie jį o apie naujovę (37 psl.), buteliuke.
1. Plaukų galiukų aliejukas
2. Tušas SuperShock
3. Pudros rutuliukai Arabian Glow
4. Kvepalai "U by Ungaro"
5. Kvepalai "Little Black Dress
2. Tušas SuperShock
3. Pudros rutuliukai Arabian Glow
4. Kvepalai "U by Ungaro"
5. Kvepalai "Little Black Dress
1. Tusas 'Mistake Proof'
2. Pudros rutuliukai
3. Anew serija