Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(vixiuke @ 2008 10 12, 19:16)
sesėliai subėga, lupdažis sausina lūpas, nagų lakas vėlgi klaikus... manau kaina atitinka kokybę

sau esu pirkusi l dažus Amethyst, visai nesausina, tokie su perlamutru, kt nebandžiau, tušas kaip tušas, kam reikia tankių blakstienų, tai pats tas, na lako pati nebandžiau, bet perkasi moterys, bet nei viena negražino ar skundėsi 4u.gif
Atsakyti
mano atsiliepimai apie visą color trend seriją yra  schmoll.gif sesėliai subėga, lupdažis sausina lūpas, nagų lakas vėlgi klaikus... manau kaina atitinka kokybę

Vat CT šešėliai man kaip tik nesubėga, kai kiti subėga. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Po_saule @ 2008 10 12, 18:33)
Norėjau paklausti apie makiažo pagrindą iš color trend serijos  smile.gif jei čia yra jį naudojusių ar girdėjusių atsiliepimų. Mane domina tai, ar nesausina odos, nes jis yra oil free.  4u.gif

Sausins tikrai.
Lakas CT prastas, lupdaziai visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 10 12, 22:06)

Taip, mano draugė irgi taip sakė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 10 10, 13:35)
tai dar suzibo man viena viltis, kad gal rasiu savo purskala JAV kataloguose  bigsmile.gif . jei ne, tai ne - ka padarysi  rolleyes.gif

atsakysiu pati i savo klausima, gal kam pravers blush2.gif
issniukstinejau Jav katalogus, ir kaip ir nujauciau, Avon nebegamina sito atpalaiduojancio (bet gaivaus) patalynes ir kambario purskalo (tokio melynam buteliuke su zvaigzdem, berods g.gif ). taciau yra kitokiu aromatu rudens sezonui - pvz obuoliu pyrago ar cinamono (yra ir klasikiniu ariomatu - roziu, levandu ir pan). bet idomu, kas noretu, kad ju lova kvepetu obuoliu pyragu? g.gif lotuliukas.gif
CIA DAUGIAU APIE PATALYNES/KAMBARIU PURSKALUS
Atsakyti
Šįryt savo nagučius pastiprinau Avon nagų laku su vitaminais, o tai kažko minkšti pasidarė ir pradėjo skilinėti ax.gif

Taip pat laukiu to levandų purškalo patalynei iš aromaterapijos, thumbup.gif dalykėlis, kiek visokių bandžiau nei vienas man taip nepasiteisino.
Mėgdavau užuolaidas su juo papurkšti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 10 12, 23:06)

drinks_cheers.gif man irgi CT šešėliai labai patinka smile.gif lūpdažiai irgi kaip ir normalūs, tik va tušas tai tikrai klaikiai prastas schmoll.gif lako ir makiažo pagrindo nebandžiau 4u.gif
Atsakyti
doh.gif tai kaip man išsirinkti makiažo pagrindą?
O kaip tas makiažo pagrindas - pudra ideal shade berods vadinasi?

Color Trend lūpdažis yra nuostabus smile.gif labai minkštas toks, fainas tikrai, man labai patinka. Tik retai naudoju jį, nes ten ne mano 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Po_saule: 13 spalio 2008 - 10:46
QUOTE(Po_saule @ 2008 10 13, 11:44)
Color Trend lūpdažis yra nuostabus  smile.gif labai minkštas toks, fainas tikrai, man labai patinka. Tik retai naudoju jį, nes ten ne mano  4u.gif  lotuliukas.gif

o tai kas trukdo savo įsigyti, dabar 100 psl. kaip tik išpardavime yra 4u.gif
Aš tai siūlyčiau nuo pudros rutuliukų pradėti, visai neblogas variantas, tinka visų rūšių odai ir labai visų mėgstami smile.gif
Atsakyti
mano atsiliepimai apie visą color trend seriją yra  schmoll.gif sesėliai subėga, lupdažis sausina lūpas, nagų lakas vėlgi klaikus... manau kaina atitinka kokybę

QUOTE(*MiAu* @ 2008 10 13, 11:07)
drinks_cheers.gif  man irgi CT šešėliai labai patinka  smile.gif  lūpdažiai irgi kaip ir normalūs, tik va tušas tai tikrai klaikiai prastas  schmoll.gif  lako ir makiažo pagrindo nebandžiau  4u.gif

o mano klienciu kiek yra pirke is sios serijos tai visos kaip viena gyre tusa, na ir kai kurios lupdazius. Labai prasti atsiliepimai tik apie laka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 10 13, 12:25)
o mano klienciu kiek yra pirke is sios serijos tai visos kaip viena gyre tusa, na ir kai kurios lupdazius. Labai prasti atsiliepimai tik apie laka ax.gif

tai va aš tokių pagyrimų prisiklausius ir sugalvojau tušą išbandyti doh.gif šiaip man atrodo CT jie 2 yra g.gif storinamasis ir dar kažkoks. tai storinamasis man nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 10 13, 11:58)
o tai kas trukdo savo įsigyti, dabar 100 psl. kaip tik išpardavime yra  4u.gif
Aš tai siūlyčiau nuo pudros rutuliukų pradėti, visai neblogas variantas, tinka visų rūšių odai ir labai visų mėgstami  smile.gif

Nereikia man savo, nes aš ir taip turiu daug visokių blizgių pablizgių, kurie man niekada nepasibaigia lotuliukas.gif pas mane niekada niekas nepasibaigia! Baigiu nuprotėt... Dažnai net laukiu kol pasibaigs kokia nors prekė, kad galėčiau kokią kitą išbandyti smile.gif

Apie pudros rutuliukus galvojau... bet nežinau kuriuos rinktis ax.gif
Atsakyti