QUOTE(dėja @ 2008 09 16, 10:26)
Mergaitės ko taip stipriai piktinatės.Pirma tai sakykit kur šiuo metu kainos nekyla
.Antra šis mokestis pakilo 1lt.Užsakymams iki 115lt,buvo 14lt.Dabar iki 130lt ,15lt.Bet seniau buvo skubus užsakymas į namus.iki 115lt. 32lt pristatymas.Dabar pristatymas skubus 15lt.
O nuo 130-240lt.Reguliarus užsakymas visada ir buvo 5lt,jei atveža į namus,todėl kaip pas mane mažas užsakymas visada užsakydavau į grožio centrus,tada nereikėjo mokėti,ir dabar nereikės.
Skaitau skaitau komentarus ir nelabai suprantu ar jūs piktinatės dėl to 1lt.Ar dėl to ,kad padidėjo užsakymų sumos,bet juk dabar priskaičiuos nekosmetikos gaminius,manau net geriau ,kad vėl sugrąžiną seną tvarką.Ar aš kažką ne taip suprantu
Va katalogus tai galėtų piginti,nors kaip aš užsiimu dar su kitom kosmetikom,tai Avon katalogai pigiausi.
niu aš visiškai pritariu... ir dar jūs man pasakykit, ar gali skaitytis moteris, mergina konsultante, jei ji nesurenka per mėnesį užsakymo už 130lt? jei perkate tik sau, tada taip, jums šios sąlygos nėra į gerą, bet nematau katastrofos, kad 15lt reiks surinkti daugiau, norint gauti nuolaidą. O katalogų nepabrangino dar niekas, čia kad nebūtų sugedęs telefonas....