Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(simulka @ 2008 10 10, 15:46)
kaip matau, ne visos skaityt moka:(
taig, parasyta "parodykite savo klientams.."

skaityti visos moka. parasyta aiskiai kad turite puikia proga isigyti zaizaruojancia kolskcija pies jai pasirodant kataloge ir parodyti ja savo klijentams
Atsakyti
Šiaip tai tikrai veiksminga klientėms parodyti išanksto.
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 10 10, 14:46)
kaip matau, ne visos skaityt moka:(
taig, parasyta "parodykite savo klientams.."

Simulka manau visos perkaito teisingai,tačiau kai tu rodai tuos demo ir neto ir t.t. klientėms tai tau ir kliūna toks parašymas,o manau visos kitos suprato jog turime progą įsigyti prekes ,o paskui parodyti jas klientėm,ne popieriniame variante 4u.gif
Atsakyti
o as jau parodziau kartu su neto ir nemanau, jog padariau nusikaltima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aguoniuke @ 2008 10 10, 02:12)
Produkcijos asortimentas tikrai skiriasi JAV ir LT. JAV pasirinkimas zymiai didesnis, ten kataloguose ne tik kosmetikos daugiau, bet parduodamas ir apatinis trikotazas, zaislai, daugiau ivairiu suvenyru su AVON zenklu ir pan. Bet juk Amerika ir yra AVON gimtine, tad nera ko noreti  blush2.gif tikiuos, ir pas mus avon produktu pasiula plesis  ax.gif

aciu uz info 4u.gif . o as, kvaisa, visada galvojau, kad tai skandinavu saliu kompanija doh.gif blush2.gif (na, niekada ir nesidomejau, is kur sita kosmetika blush2.gif )
tai dar suzibo man viena viltis, kad gal rasiu savo purskala JAV kataloguose bigsmile.gif . jei ne, tai ne - ka padarysi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 10 10, 18:54)
o as jau parodziau kartu su neto ir nemanau, jog padariau nusikaltima tongue.gif

Man kartais kyla klausimas, kokia tavo plaukų spalva. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 10 spalio 2008 - 20:42
ezra_siuo metu RAUDONA, tavo ziniai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 10 10, 21:54)
ezra_siuo metu RAUDONA, tavo ziniai tongue.gif

Oi, turiu net du posakius apie raudoną spalvą, bet rusiškai. Pasakyčiau, bet su viena sąlyga, kad neįsižeisi. biggrin.gif
Atsakyti
rasyk i az, nes kaip zinia, cia kalbama ir rasoma tik apie Avon!
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 10 10, 22:01)
rasyk i az, nes kaip zinia, cia kalbama ir rasoma tik apie Avon!

Tada nerašysiu. tongue.gif
Atsakyti
ezra_nesikabinek prie mano postu.
Naudoju as Avon ir perku_tusus, seselius, kvepalus, kremus, sampunus, o ir MB naudoja visa For men serija. Ir ka?
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 10 10, 22:57)
ezra_nesikabinek prie mano postu.
Naudoju as Avon ir perku_tusus, seselius, kvepalus, kremus, sampunus, o ir MB naudoja visa For men serija. Ir ka?

Tai tada taip ir rašyk, o dėl kabinėjimosi, tai patikėk manim, kiek kartų susilaikiau. tongue.gif
Atsakyti