Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

Pasidalinsiu savo nuomone apie man patinkancius gaminius: intensyvaus poveikio maitinamasis naktinis serumas- is tikruju veido oda pasidare svaresne ir sviesesne, tik rekia priprasti prie truputi limpancios konsistensijos, bet ji greit susigeria ir nebesijaucia.Ranku ir pedu kauke su parafinu- truputi issilygino ranku oda, labai skaniai kvepia.Buvau maloniai nustebinta pigiu blakstienu storinamuoju tusu po 8.90 lt.Pirkau ruda spalva, nudazo puikiai kaip ir brangus, nebyra, nesiterlioja.Vis dar suzaveta jogurtine duso zele su braskemis ir guajava, nepaprastai skaniai kvepia.I nieka nekeisciau ir moteriskos intymios higienos zele- nesukelia jokiu alergiju, uzdegimu, panaikina kvapa visai dienai, jauciuosi svari visa para.
Gal kas bandet kvapuji vandeni,,Today Tomorrow Always in Love" 71.90 lt, siame 14 kataloge ju nebuvo.Gana brangus, nes tik 30 ml, o meginelio neduoda.Puslapiukas be galo skaniai kvepejo.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(aguoniuke @ 2008 10 03, 15:04)
O man tokiu bajeriu nera  biggrin.gif labai dziaugiuos, geras daiktas, puiki avono dovana uz pasangas  bigsmile.gif

nu va kaip tau pasiseke smile.gif

QUOTE(simulka @ 2008 10 03, 20:50)
labas vakaras_
cia as rasiau, kad tos svarstykles lievos:(
man lygiai tokia pati situacija, kaip ir tau, Pumpuryte:(

doh.gif tai ką dabar daryt???

QUOTE(ezra @ 2008 10 03, 23:10)
Paklaida atsiranda, nes ant skirtingos dalies užlipame, jei kiekvieną kartą užlipsi tuose pačiuose taškuose, skirtumo neturėtų likti. O dėl neįsijungimo, tai ir man tas pats, turiu pakelti, perjungti tą knipkių, kad galėčiau pasisverti. Galvoju, gal reiktų parašyti AVONui. g.gif

man rodos taj pačioj vietoj užlipu... g.gif Jei parašysi tai parašyk ką atrašė mirksiukas.gif
Atsakyti
nieko nedaryt. as tai zinau, kad tas avon svarstykles lievas kam nors kaledu proga po egle padesiu thumbup.gif
Atsakyti
klausykit gal kuri turit atsiliepimu apie ANEW lupu putlinamaji krema? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gandi @ 2008 10 06, 09:24)
Pasidalinsiu savo nuomone apie man patinkancius gaminius: intensyvaus poveikio maitinamasis naktinis serumas- is tikruju veido oda pasidare svaresne ir sviesesne, tik rekia priprasti prie truputi limpancios konsistensijos, bet ji greit susigeria ir nebesijaucia.Ranku ir pedu kauke su parafinu- truputi issilygino ranku oda, labai skaniai kvepia.Buvau maloniai nustebinta pigiu blakstienu storinamuoju tusu po 8.90 lt.Pirkau ruda spalva, nudazo puikiai kaip ir brangus, nebyra, nesiterlioja.Vis dar suzaveta jogurtine duso zele su braskemis ir guajava, nepaprastai skaniai kvepia.I nieka nekeisciau ir moteriskos intymios higienos zele- nesukelia jokiu alergiju, uzdegimu, panaikina kvapa visai dienai, jauciuosi svari visa para.
Gal kas bandet kvapuji vandeni,,Today Tomorrow Always in Love" 71.90 lt, siame 14 kataloge ju nebuvo.Gana brangus, nes tik 30 ml, o meginelio neduoda.Puslapiukas be galo skaniai kvepejo.

man lb patinka tie kvepaliukai, pati turiu, ir kvapas ilgai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
O kaip jums Today kvepaliukai?
Atsakyti
gaivus aromatas ir tiek, bet kaina tai didele:(
Atsakyti
QUOTE(AnaMarria @ 2008 10 07, 21:24)
O kaip jums Today kvepaliukai?

Neblogi.As pati 2 metus buvau konsultante blush2.gif
Is pradziu netgi labai labai man jie patiko, tik viena blogybe- kai jie pasirode, tai tiek moteru prisipirko, kad ir mieste, ir darbe sutikdavau Today kvepiancias moteris. As ir pati juos turejau- ( tiksliau-tebeturiu, pasidejus, is 50 ml nupurksti 5 ml), uzsisakiau , kai tik pasirode, tada laabai patiko, o paskui ju populiarumas man juos taip nupigino unsure.gif O dabar vel tuos kveplus is spintutes issitraukiau, tai pauosciau, ka visai nieko, a gal naudosiu. g.gif
Atsakyti
Gal kas jau spėjo nusipirkti ir išbandyti tą nagų lako koreguoklį?
Atsakyti
Gal kas matė 15 katalogą ir galėtų pasakyti kiek kainuos "Rich Moisture" drėk. veido kremas? Iš anksto ačiū
Atsakyti
sveikutes. 4u.gif
Noreciau paklausti ar dregme saugancios pirstines ir kojnes yra 15kompanijos kataloge?
Ar tiesa,kad istepus kauke su parafinu reikia jas detis? Kokia ju naudojimo paskirtis? ar panasiai kaip refleksologiniam masazui skirtu pirstiniu ir puskojniu? tik ten masazo taskai nurodyti g.gif
Noreciau skubaus atsakymo, nes tiksliai nezinau ,ka klientei pasakyt blush2.gif

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 10 08, 09:44)
sveikutes. 4u.gif
Noreciau paklausti ar dregme saugancios pirstines ir kojnes yra 15kompanijos kataloge?
Ar tiesa,kad istepus kauke su parafinu reikia jas detis? Kokia ju naudojimo paskirtis?  ar panasiai kaip refleksologiniam masazui skirtu pirstiniu ir puskojniu? tik ten masazo taskai nurodyti g.gif
Noreciau skubaus atsakymo, nes tiksliai nezinau ,ka klientei pasakyt blush2.gif

labai aciu 4u.gif

Išsitepus patartina mautis dėl geresnio kaukės poveikio. O jos tokios pat kaip ir tos su refleksologiniais taškais.
Atsakyti