Mergaites, kaip manote nuo kiek metu galima/rekomenduotina/ patartina naudoti ta krema Avon Rejuvenate, kur dabar akcija- kremas + prausiklis, + paakiu kremas uz 60 + 1 litas litu? Is 14 kampnijos- 4-5 psl?
QUOTE(auroryte @ 2008 10 05, 00:06)
Mergaites, kaip manote nuo kiek metu galima/rekomenduotina/ patartina naudoti ta krema Avon Rejuvenate, kur dabar akcija- kremas + prausiklis, + paakiu kremas uz 60 + 1 litas litu? Is 14 kampnijos- 4-5 psl?
Ši linija yra skirta naudoti apytiksliai nuo 25 m. tačiau, jeigu yra poeikis, galima ir anksčiau. Šiaip tikrai superinė pasiūla Tik to kremo mini - minimaliai reikia paskirstyti ant paakių odelės ir toliau nuo akies, kad nesuerzintų.
QUOTE(vixiuke @ 2008 10 05, 18:03)
gal kuri matete 70psl esančią piniginę - delniukę gyvai? labai reikia atsiliepimų šiandien
Mane irgi domina kataloge superine atrodo
QUOTE(aauste @ 2008 10 05, 18:31)
man labai patinka avon kosmetika. Anksciau buvau labai nusivylusi, taciau dabar man ji labai patink!!!!..
O kuo jums patinka avon kosmetika? Kokias priemones naudojate? Galėtumėte ir plačiau pakomentuoti gerąsiais jų savybes
o kaip nujųjų kvepalų Bond girl 007 kvapas? gal kas iš konsultančių žino?
QUOTE(Raseliuke @ 2008 10 05, 21:58)
Man patinka, elegantiski tokie, neerzinantys.
QUOTE(donaciuka @ 2008 10 03, 18:36)
kodel avone nera pvz koju kremo o yra tik pedu kremai
Na, kojoms nebent yra atspalvį suteikiantis anticeliulitinis kremas, kremai nuo celiulito dažniausiai kojoms būna, nes jos dažniausiai probleminės būna, o šiaip jei bėdų nėra, tai su paprastu viso kūno losjonu galima tepliotis
QUOTE(ksiuša @ 2008 10 05, 13:10)
Ši linija yra skirta naudoti apytiksliai nuo 25 m. tačiau, jeigu yra poeikis, galima ir anksčiau. Šiaip tikrai superinė pasiūla Tik to kremo mini - minimaliai reikia paskirstyti ant paakių odelės ir toliau nuo akies, kad nesuerzintų.
Aciu. Parasysiu ispudzius,ar tiko Uzsisakiau O metu tai turiu, jau 25 + biskiukas.
QUOTE(Raseliuke @ 2008 10 05, 21:58)
Man jie labai panasus i TOMMORROW. Tikrai labai mieli, svelnuciai, truputi saldus
QUOTE(auroryte @ 2008 10 05, 22:50)
Aciu. Parasysiu ispudzius,ar tiko Uzsisakiau O metu tai turiu, jau 25 + biskiukas.
Su nekantrumu lauksim atsiliepimų