Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

Mergaites, kaip manote nuo kiek metu galima/rekomenduotina/ patartina naudoti ta krema Avon Rejuvenate, kur dabar akcija- kremas + prausiklis, + paakiu kremas uz 60 + 1 litas litu? Is 14 kampnijos- 4-5 psl? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 10 05, 00:06)
Mergaites, kaip manote nuo kiek metu galima/rekomenduotina/ patartina naudoti ta krema Avon Rejuvenate, kur dabar akcija- kremas + prausiklis, + paakiu kremas uz 60 + 1 litas litu? Is 14 kampnijos- 4-5 psl? g.gif  4u.gif

Ši linija yra skirta naudoti apytiksliai nuo 25 m. tačiau, jeigu yra poeikis, galima ir anksčiau. Šiaip tikrai superinė pasiūla thumbup.gif Tik to kremo mini - minimaliai reikia paskirstyti ant paakių odelės ir toliau nuo akies, kad nesuerzintų. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri matete 70psl esančią piniginę - delniukę gyvai? labai reikia atsiliepimų šiandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 10 05, 18:03)
gal kuri matete 70psl esančią piniginę - delniukę gyvai? labai reikia atsiliepimų šiandien smile.gif

Mane irgi domina bigsmile.gif kataloge superine atrodo wub.gif
Atsakyti
man labai patinka avon kosmetika. Anksciau buvau labai nusivylusi, taciau dabar man ji labai patink!!!!.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aauste @ 2008 10 05, 18:31)
man labai patinka avon kosmetika. Anksciau buvau labai nusivylusi, taciau dabar man ji labai patink!!!!..  4u.gif

O kuo jums patinka avon kosmetika? Kokias priemones naudojate? Galėtumėte ir plačiau pakomentuoti gerąsiais jų savybes smile.gif 4u.gif
Atsakyti
o kaip nujųjų kvepalų Bond girl 007 kvapas? gal kas iš konsultančių žino? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2008 10 05, 21:58)
o kaip nujųjų kvepalų Bond girl 007 kvapas? gal kas iš konsultančių žino? 4u.gif

Man patinka, elegantiski tokie, neerzinantys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donaciuka @ 2008 10 03, 18:36)
kodel avone nera pvz koju kremo o yra tik pedu kremai ax.gif

Na, kojoms nebent yra atspalvį suteikiantis anticeliulitinis kremas, kremai nuo celiulito dažniausiai kojoms būna, nes jos dažniausiai probleminės būna, o šiaip jei bėdų nėra, tai su paprastu viso kūno losjonu galima tepliotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ksiuša @ 2008 10 05, 13:10)
Ši linija yra skirta naudoti apytiksliai nuo 25 m. tačiau, jeigu yra poeikis, galima ir anksčiau. Šiaip tikrai superinė pasiūla thumbup.gif Tik to kremo mini - minimaliai reikia paskirstyti ant paakių odelės ir toliau nuo akies, kad nesuerzintų.  mirksiukas.gif

Aciu. Parasysiu ispudzius,ar tiko unsure.gif Uzsisakiau mirksiukas.gif O metu tai turiu, jau 25 + biskiukas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2008 10 05, 21:58)

Man jie labai panasus i TOMMORROW. Tikrai labai mieli, svelnuciai, truputi saldus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 10 05, 22:50)
Aciu. Parasysiu ispudzius,ar tiko unsure.gif Uzsisakiau mirksiukas.gif O  metu tai turiu, jau 25 + biskiukas. blush2.gif

Su nekantrumu lauksim atsiliepimų smile.gif
Atsakyti