Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(Pumpuryte @ 2008 10 03, 12:49)
o aš iš šio katalogo nieko sau neužsakinėsiu, niekas man nepatinka  g.gif  Nu nebent tą veido kremą naują su laukinėm figom iš Naturals, labai skaniai kvepia  wub.gif , bet naudosiu kaip kūno losjoną.
Na gal dar cinamoninį kojų kremuką, bet šiaip nesu išnaudojus to su AHA rugštimi tai net nežinau ar verta prisipirkt  g.gif  Ir taip jau vonia pilna kosmetikos  doh.gif

O man kaip tik šis katalogas patinka. Ypatingai noriu Tų kojoms priemonių su prieskoniais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 10 03, 13:49)
Gavau vakar tas svarstykles. Nu blyn, gerai kažkas čia išsireiškė, kad lievos  doh.gif
Neįsijungia užminus ant paviršiaus, o įsijungia tik jei jas pakeli nuo grindų ir staigiai paleidi, nuo smugio  blink.gif

O man tokiu bajeriu nera biggrin.gif labai dziaugiuos, geras daiktas, puiki avono dovana uz pasangas bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas naudojot anew putlinamaji lupu krema?
Papildyta:
kodel avone nera pvz koju kremo o yra tik pedu kremai ax.gif
Atsakyti
Pasakykit jus man, kuno losjonas su bananais ir kokosu pienu kuo labiau kvepia, bananais ar kokosais? Speju, kad bananais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(donaciuka @ 2008 10 03, 18:36)
gal kas naudojot anew putlinamaji lupu krema?
Papildyta:

su pėdų kremu tepate pėdas, o jei norite tepti visas kojas - su losijonu, kūno kremu. Nes nėra atskirų kūno dalių kremų tokių kaip kojų, pilvo, nugaros ir pan. ( na išskyrus pėdų, rankų, biusto) mirksiukas.gif pataisykit kasnors jeigu klystu smile.gif
Atsakyti
labas vakaras_
cia as rasiau, kad tos svarstykles lievos:(
man lygiai tokia pati situacija, kaip ir tau, Pumpuryte:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simulka: 03 spalio 2008 - 20:51
pas mane tai viskas gerai su tom svarstyklem mirksiukas.gif thumbup.gif aš labbai patenkinta šia dovana drinks_cheers.gif (nors galvojau, kad nieko gero bus, bet pasirodo klydau)
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2008 10 03, 21:02)
pas mane tai viskas gerai su tom svarstyklem  mirksiukas.gif  thumbup.gif  aš labbai patenkinta šia dovana  drinks_cheers.gif  (nors galvojau, kad nieko gero bus, bet pasirodo klydau)

pas mane irgi thumbup.gif nes dar neišpakuotos smile.gif turiu pati elektronines tai avon galvoju gal kam padovanosiu tai net ir neardžiau
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 10 03, 22:34)
pas mane irgi  thumbup.gif nes dar neišpakuotos  smile.gif turiu pati elektronines tai avon galvoju gal kam padovanosiu tai net ir neardžiau

o aš kaip tik ruošiausi pirkti elektronines svarstykles, o kai sužinojau tą skatinimo programą, tai lukterėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 10 03, 13:49)
Gavau vakar tas svarstykles. Nu blyn, gerai kažkas čia išsireiškė, kad lievos  doh.gif
Neįsijungia užminus ant paviršiaus, o įsijungia tik jei jas pakeli nuo grindų ir staigiai paleidi, nuo smugio  blink.gif Kelis kartus iš eilės sveremės tai skirtumas 2kg  doh.gif  Įdomu ar galima pakeist į kitas ar visos tokios nesąmoningos?  lotuliukas.gif

Paklaida atsiranda, nes ant skirtingos dalies užlipame, jei kiekvieną kartą užlipsi tuose pačiuose taškuose, skirtumo neturėtų likti. O dėl neįsijungimo, tai ir man tas pats, turiu pakelti, perjungti tą knipkių, kad galėčiau pasisverti. Galvoju, gal reiktų parašyti AVONui. g.gif

QUOTE(donaciuka @ 2008 10 03, 19:36)

Yra ir kojų kremai.
Atsakyti
Sveikutes! Gal galit pasakyt kiek tie avon maiseliai kainuoja (1lt uz 5maiselius, ar 1lt uz 1maiseli)? 4u.gif
Atsakyti
Jei didesni, tai 1 lt už 5, jei mažiukai - 1 Lt už 10...
Atsakyti