Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(groovy @ 2008 10 01, 17:03)
O man ir gelinis žymiai labiau patiko, nes tas pienelis tai toks riebus gana, toks nekoks jausmas prausiantis, lyg nenusipraususi būtum schmoll.gif

Negaliu nieko sakyti, nes pienelio nenaudojau g.gif Naudojau tik Anew prausimosi zele ir is solution prausimosi putas
Atsakyti
sveikios mamytes ......
kiek jums iseina uzdirbt platind.avon?+-
Atsakyti
QUOTE(astik123 @ 2008 10 02, 15:37)
sveikios mamytes ......

Beveik nė kiek. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 10 02, 15:14)
Beveik nė kiek. doh.gif  biggrin.gif

Aš dabar išvis nė kiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astik123 @ 2008 10 02, 15:37)
sveikios mamytes ......

cia juk tema apie AVon kosmetika bigsmile.gif
astik_eik i tema, "mamytes besidomincios ir platinancios Avon" ir ten uzdavinek tokius klausimus. Ten tau tikrai visos pasakys sumas, kiek:)

stai nuoroda_kur galesi visko klaust apie Avon_

http://www.supermama...;#entry20252028
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simulka: 02 spalio 2008 - 15:29
QUOTE(tavi @ 2008 09 30, 20:06)
Po_saule, o kodėk jums nepabandžius Soliutions žalios serijos. Ji kaip tik skirta probleminiai riebiai-mišriai odai.

Aš naudoju žaliąjį prausiklį. Naudojau ir kremuką - želę. Tačiau, kaip sakiau, trūksta daugiau drėkinimo. Prausiklis tai labai geras, aš jį ir dabar naudoju. Norėčiau dar ir kaukę išbandyti, bei toniką. Problemiška oda jau taisosi pas mane wub.gif

QUOTE(ksiuša @ 2008 09 30, 20:33)
Na, jeigu jūsų amžius nesiekia 20 m., tuomet rekomenduojama naudoti Naturals liniją. ten yra gaminukai su persikais ir migdolų pienu. O jeigu jūs jau esate už 20 m . ribos, tuomet tikrai galėtumėte nebijoti ir pabandyti tas ampulytes. Taip, jos rekomenduojamos nuo 25 m., bet tai nereiškia, kad stuktelėjo 25 ir jau leidžiama naudoti biggrin.gif  - stebi savo odytę ir jeigu jai reikia atsigauti, manau galima jai suteikti tokią galimybę mirksiukas.gif O serumas tuomet gal ir netiks. Šiaip dar galima būtų intensyviai drėkinti nakties metu, o  dieną dengti lengvesnėm priemonėm g.gif

Neee, aš esu muzikantė.  wub.gif Tiesiog mes grojame senovinę muziką ir mūsų koncertiniai rūbai, o tai pat ir makijažas turi atitikti atliekamų kūrinių epochą ax.gif

Kaip įdomu smile.gif Na, man dar nėra 20-ies blush2.gif
Atsakyti
sveikkos_
gal kuri matet in really kvepaliukus is 14 kamp.18 - 19 psl.? Ar labai mazi buteliukai?
aciu
Atsakyti
Man labai patikdavao ir veido kremai tie kvepiantys ir kuno losjonai ir purskalai..ypac melioninis wub.gif KODEL JO NEBEGAMINA..? blink.gif Taip visiems patikdavo.. o siandien uzsisakiau Planet spa veido kauke alyvuogiu ir planet spa kauke veido su purvu.. wub.gif tikiuosi patiks. Ir blizgesi keicianti spalvas.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 10 02, 18:33)
sveikkos_
gal kuri matet in really kvepaliukus is 14 kamp.18 - 19 psl.? Ar labai mazi buteliukai?
aciu

Ten parašytas ml kiekis mirksiukas.gif

O aš tik vakare darysiu užsakymą, tai dar sau nieko neišsirinkau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 10 02, 18:33)
sveikkos_
aciu

30ml tai aisku ne 50ml mirksiukas.gif bet pats buteliukas atrodo nemazas nes stodo stiklo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(aige @ 2008 10 02, 18:56)
O aš tik vakare darysiu užsakymą, tai dar sau nieko neišsirinkau. ax.gif

As tai uzsakinesiu tik kita savaite, bet jau dabar sau tiek visko prisirinkau doh.gif kaip niekad doh.gif cool.gif
Atsakyti
SB tai visada naudoja skutimosi putas is AVON ir balzama po skutimosi, jam labai tinka. tik man keistai atrodo kad tos paprastos putos brangesnes uz jautriai odai g.gif manau turetu but atvirksciai g.gif dar ir duso zele visada uzsisakinejam.
P.S. si sestadieni darau uzsakyma. Kaunas. jei ka, i az
Atsakyti
Gavau vakar tas svarstykles. Nu blyn, gerai kažkas čia išsireiškė, kad lievos doh.gif
Neįsijungia užminus ant paviršiaus, o įsijungia tik jei jas pakeli nuo grindų ir staigiai paleidi, nuo smugio blink.gif Kelis kartus iš eilės sveremės tai skirtumas 2kg doh.gif Įdomu ar galima pakeist į kitas ar visos tokios nesąmoningos? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agnir @ 2008 10 02, 18:07)
As tai uzsakinesiu tik kita savaite, bet jau dabar sau tiek visko prisirinkau doh.gif kaip niekad doh.gif  cool.gif

o aš iš šio katalogo nieko sau neužsakinėsiu, niekas man nepatinka g.gif Nu nebent tą veido kremą naują su laukinėm figom iš Naturals, labai skaniai kvepia wub.gif , bet naudosiu kaip kūno losjoną.
Na gal dar cinamoninį kojų kremuką, bet šiaip nesu išnaudojus to su AHA rugštimi tai net nežinau ar verta prisipirkt g.gif Ir taip jau vonia pilna kosmetikos doh.gif
Atsakyti