Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(aige @ 2008 09 30, 14:21)
1) tai būtinas gaminys mano kosmetinėje, labai labai man patinka, aš jį vadinu kremu tinginėms  smile.gif  . pasitepu juo ryte, pasipudruoju meteoritais, ir liuks. Galima ir be jokių meteoritų ar pudrų. Paskaistina odą, suteikia gaivumo, atrodo labai natūraliai  smile.gif

2) neblogas  4u.gif

o man kai tik pasitepu su nr1 kremu, griaužia baisiausiai akis, apsiverkiu net smile.gif šiaip labai fainas, natūraliai rudar veidelis būna, bet negaliu naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Po_saule @ 2008 09 30, 14:02)
Lauksiu rezultatų apie "Ideal shade"  4u.gif

Turiu prašymą. Gal galėtumėte kas nors parašyti sudėtį šių gaminių:

1) Atspalvį suteikiantis drėkinamasis veido kremas SPF20 (avon solutions hydra - radiance)
2) Valomasis blizgesį šalinantis tonikas (avon solutions pure pore - fection)
3) Dieninis spindesio suteikiantis drėkinamasis kremas (avon solutions hydra - radiance)

Būtų didelis ačiū. Taip pat būtų malonu išgirsti atsiliepimus apie šiuos gaminius, jei naudojate ar naudojote  smile.gif  ar šiaip girdėjot ką nors blogo ir gero. Įdomu, ar tas tonikas nenusausina labai odos  g.gif

būtinai parašysiu

Pati šių gaminių dar nenaudojau, bet apie juos aiškino grožio kursuose. Pasidalinsiu informacija mirksiukas.gif

1. jį galima naudoti vietoj makijažo pagrindo.
2. Šis tonikas, kaip ir tos pačios spalvos soliution gaminiai tinka mišriai ir riebiai odai. Prieš naudojimą jį reikia suplakti, nes dugne yra talkas.
3. Apie šį kremą nieko neparašysiu, tik tiek, kad kaip ir pirmas jis yra Hydra - radiance linijos. Tai šios linijos produktai yra lengvi.

Kiek supratau, renki gaminius ar mišriai ar tai riebiai odytei. Tai iš Hydra- radiance geriau būtų linktis dieninį apsauginį losjoną SPF30, nes jis skystos konsistencijos. o šiaip iš SOliution geriausiai tinka žalios spalvos linijos produktai. na ir visos nulupamos kaukės, valančios, poras sutraukiančios ( kaip SPA purvo kaukė).

taip pat galima rinktis vietoj kremų serimą - jis skystos konsistencijos ir neapsunkins ir taip riebią odytę.
Atsakyti
mano oda ir kiek spuoguota ir aš naudodama visokias priemones jau nusausinau ją. Tai man dabar nesinori rinktis nei labai kažko drėkinančio ir sudarančio dar daugiau problemų, nei labai sausinančio. Naudoju žaliosios linijos prausiklį ir turėjau kremą - žėlę. Neblogi visai. Bet šiek tiek man reikia daugiau drėkinimo. Todėl galvojau, kad po toniko galėčiau teptis drėkinantį kremą. Bandau išsirinkti smile.gif taip pat tuos kremus suteikiančius atspalvį renkuosi dėl to, kad nereikėtų papildomai teptis pudros, kurios jau ir taip atsisakiau. Naudoju tk progoms. Nors ir taip nebeturiu tos pudros biggrin.gif visas išmečiau!
Atsakyti
QUOTE(Po_saule @ 2008 09 30, 14:49)
mano oda ir kiek spuoguota ir aš naudodama visokias priemones jau nusausinau ją. Tai man dabar nesinori rinktis nei labai kažko drėkinančio ir sudarančio dar daugiau problemų, nei labai sausinančio. Naudoju žaliosios linijos prausiklį ir turėjau kremą - žėlę. Neblogi visai. Bet šiek tiek man reikia daugiau drėkinimo. Todėl galvojau, kad po toniko galėčiau teptis drėkinantį kremą. Bandau išsirinkti  smile.gif taip pat tuos kremus suteikiančius atspalvį renkuosi dėl to, kad nereikėtų papildomai teptis pudros, kurios jau ir taip atsisakiau. Naudoju tk progoms. Nors ir taip nebeturiu tos pudros  biggrin.gif  visas išmečiau!

Tuomet, manau, geriausiai būtų panaudoti kokį serumą ( pvz. SPA su sake ir ryžiais) arba ampules. kad oda susigrąžintų drėgmės balansą. Sunaudojus serumo buteliuką ar ampulių dėžutę galima bus ir kremuką pasirinkti.

Aš taip pat pudrų jau daugiau kaip metai visai nenaudojau, bet dabar labai reikės, nes senoviniai kostiumai - tai ir veidas turi būti nupieštas biggrin.gif Oj kentės vėl mano odytė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ksiuša: 30 rugsėjo 2008 - 15:00
QUOTE(ksiuša @ 2008 09 30, 15:58)
Tuomet, manau, geriausiai būtų panaudoti kokį serumą ( pvz. SPA su sake ir ryžiais) arba ampules. kad oda susigrąžintų drėgmės balansą. Sunaudojus serumo buteliuką ar ampulių dėžutę galima bus ir kremuką pasirinkti.

Aš taip pat pudrų jau daugiau kaip metai visai nenaudojau, bet dabar labai reikės, nes senoviniai kostiumai - tai ir veidas turi būti nupieštas biggrin.gif Oj kentės vėl mano odytė doh.gif

Turit galvoje šviesinamąjį veido serumą? O šios priemonės tiks mano jaunai odai? g.gif tos ampulės ne nuo 25 metų kartais?

O beje, jūs gal kokia aktorė? bigsmile.gif
Atsakyti
Po_saule, o kodėk jums nepabandžius Soliutions žalios serijos. Ji kaip tik skirta probleminiai riebiai-mišriai odai.
Atsakyti
QUOTE(Po_saule @ 2008 09 30, 16:22)
Turit galvoje šviesinamąjį veido serumą? O šios priemonės tiks mano jaunai odai?  g.gif  tos ampulės ne nuo 25 metų kartais?

O beje, jūs gal kokia aktorė?  bigsmile.gif

Na, jeigu jūsų amžius nesiekia 20 m., tuomet rekomenduojama naudoti Naturals liniją. ten yra gaminukai su persikais ir migdolų pienu. O jeigu jūs jau esate už 20 m . ribos, tuomet tikrai galėtumėte nebijoti ir pabandyti tas ampulytes. Taip, jos rekomenduojamos nuo 25 m., bet tai nereiškia, kad stuktelėjo 25 ir jau leidžiama naudoti biggrin.gif - stebi savo odytę ir jeigu jai reikia atsigauti, manau galima jai suteikti tokią galimybę mirksiukas.gif O serumas tuomet gal ir netiks. Šiaip dar galima būtų intensyviai drėkinti nakties metu, o dieną dengti lengvesnėm priemonėm g.gif

Neee, aš esu muzikantė. wub.gif Tiesiog mes grojame senovinę muziką ir mūsų koncertiniai rūbai, o tai pat ir makijažas turi atitikti atliekamų kūrinių epochą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ksiuša @ 2008 09 29, 19:17)
Labai reikia jūsų patarimo ( tų ,kurios naudoja makijažo pagrindus).renkuosi makiažo pagrindą mišriai - riebiai odai. Raminamasis netinka, nes riebus - jau išbandžiau mėginėlį. Ideal Shade patiko, tik man tas buteliukas ne prie širdies. Gal kas galite parašyti apie ANEW jauninamąjį makijažo pagrindą. Man patinka, kad jis su dozatoriumi, o kokiai jis odai tinkamas naudoti? Koks jis  - skystas ar tirštas? Kaip maskuoja paraudimus ir odos nelygumus?

Paraudusiai odai, su pavirsiniais kapiliarais manau tinka ivory atspaslvio makiazo pagrindas. Man asmeniskai patinka "Prie odos prisitaikantis makiazo pagrindas" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 01 spalio 2008 - 11:58
QUOTE(agnir @ 2008 10 01, 11:57)
Paraudusiai odai, su pavirsiniais kapiliarais manau tinka ivory atspaslvio makiazo pagrindas. Man asmeniskai patinka "Prie odos prisitaikantis makiazo pagrindas" wub.gif

Ačiū. kad pasidalinote įspūdžiais. kai baigsiu šiandien gautą Ideal shade - būtinai pabandysiu Anew serijos ir pagrindą ir pudrą smile.gif
Atsakyti
Gal kuri nors zinote, ar 14 kampanijos 124 psl. Naturals serijos 2 in 1 cleanser and toner su arbatmedziu ir agurkais is tikruju yra pienelis, kaip kad rasoma kataloge? Nes ankstesnis variantas su arbatmedziu ir greipfrutu tai juk budavo zelinis prausiklis g.gif Viena kliente tokio prausiklio kaip anksciau nori, bet jei ten pienelis, tai ka as zinau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza72 @ 2008 10 01, 15:55)
Gal kuri nors zinote, ar 14 kampanijos 124 psl. Naturals serijos 2 in 1 cleanser and toner su arbatmedziu ir agurkais is tikruju yra pienelis, kaip kad rasoma kataloge? Nes ankstesnis variantas su arbatmedziu ir greipfrutu tai juk budavo zelinis prausiklis  g.gif Viena kliente tokio prausiklio kaip anksciau nori, bet jei ten pienelis, tai ka as zinau... ax.gif

manau jei parasyta "Pienelis ir tonikas su arbatmedziu ir agurkais" tai taip ir yra su ta konsistencija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 10 01, 15:36)
manau jei parasyta "Pienelis ir tonikas su arbatmedziu ir agurkais" tai taip ir yra su ta konsistencija mirksiukas.gif

O man ir gelinis žymiai labiau patiko, nes tas pienelis tai toks riebus gana, toks nekoks jausmas prausiantis, lyg nenusipraususi būtum schmoll.gif
Atsakyti