Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(groovy @ 2008 09 27, 15:52)
Man net į emeilą rašyt pradėjo doh.gif  lotuliukas.gif Gal eina ištrint jį iš supermamos duomenų? unsure.gif Bet ne, nes ten eina mano prenumeratos ir pranešimai apie a.ž. verysad.gif

Kad aš nebežinau, ar man čia štilis šį mėnesį, ar jau visai doh.gif

Kažkas sakė, kad ta kaukė nebloga 4u.gif

vixiuke, žinok, 17,90 dažniausiai ir būna tie "Precision Glimmer" šešėliai verysad.gif Bet verta, žinok 4u.gif Nors kažkada buvo 15,90Lt, gal prieš kokias Kalėdas, bet mažiau niekad schmoll.gif

moderatorei parašyk, man jau ir buvo su ja tokia problema, padėjo

o šešėliai 22,9lt 14 kampaniją, o gal ne apie tuos pačius kalbam g.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 09 27, 17:05)
moderatorei parašyk, man jau ir buvo su ja tokia problema, padėjo

o šešėliai 22,9lt 14 kampaniją, o gal ne apie tuos pačius kalbam  g.gif

Su ta pačia? blink.gif doh.gif O kuriai moderatorei ir kur rašyti?

A, tu jau apie 14 kampaniją, dar maniau, kad apie šitą dar kelias dienas galiojančią kalbi doh.gif Nu tada jo, bet 15, jaučiu, vėl bus thumbup.gif Neturiu nei 14, nei 15 kampanijos katalogo sad.gif

Beje, tarp mano draugių populiariausia spalva Pinky Peach, nes tokia švelni, natūrali thumbup.gif Taip pat White (balta), nes universali ir lengvai derinama su kitais šešėliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 27 rugsėjo 2008 - 17:35
QUOTE(groovy @ 2008 09 27, 16:52)
Man net į emeilą rašyt pradėjo doh.gif  lotuliukas.gif Gal eina ištrint jį iš supermamos duomenų? unsure.gif Bet ne, nes ten eina mano prenumeratos ir pranešimai apie a.ž. verysad.gif

O tai jai gal visai galvoj negerai? :blink:
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 09 27, 22:00)
O tai jai gal visai galvoj negerai? :blink:

o tik dabar pastebėjai,man taip pat rašė į až.bet greitai atšoko,po kelių atsakymų.Moteris,ne kokia paaugliukė,o galvelei vėjas pučia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2008 09 28, 19:02)
o tik dabar pastebėjai,man taip pat rašė į až.bet greitai atšoko,po kelių atsakymų.Moteris,ne kokia paaugliukė,o galvelei vėjas pučia doh.gif

Pastebėjau, bet vis stengiuosi susilaikyti nuo aštresnių komentarų. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 09 28, 23:17)
Pastebėjau, bet vis stengiuosi susilaikyti nuo aštresnių komentarų. cool.gif

jau senai pastebejau doh.gif kad mintys kertasi
Atsakyti
Labai reikia jūsų patarimo ( tų ,kurios naudoja makijažo pagrindus).renkuosi makiažo pagrindą mišriai - riebiai odai. Raminamasis netinka, nes riebus - jau išbandžiau mėginėlį. Ideal Shade patiko, tik man tas buteliukas ne prie širdies. Gal kas galite parašyti apie ANEW jauninamąjį makijažo pagrindą. Man patinka, kad jis su dozatoriumi, o kokiai jis odai tinkamas naudoti? Koks jis - skystas ar tirštas? Kaip maskuoja paraudimus ir odos nelygumus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ksiuša: 29 rugsėjo 2008 - 18:19
QUOTE(ksiuša @ 2008 09 29, 18:17)
Labai reikia jūsų patarimo ( tų ,kurios naudoja makijažo pagrindus).renkuosi makiažo pagrindą mišriai - riebiai odai. Raminamasis netinka, nes riebus - jau išbandžiau mėginėlį. Ideal Shade patiko, tik man tas buteliukas ne prie širdies. Gal kas galite parašyti apie ANEW jauninamąjį makijažo pagrindą. Man patinka, kad jis su dozatoriumi, o kokiai jis odai tinkamas naudoti? Koks jis  - skystas ar tirštas? Kaip maskuoja paraudimus ir odos nelygumus?

O dar yra, bet jau buvo, kažkoks matinis, kažkam patiko, pamenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 09 29, 22:19)
O dar yra, bet jau buvo, kažkoks matinis, kažkam patiko, pamenu 4u.gif

Aj, vis tik užsakiau „Ideal Shade“ linijos ir makiažo pagrindą ir kompaktinę pudrą. ANEW pabijojau imti, nes nebuvau bandžiusi. O kurią užsakiau kelis mėginukus pabandžiau - tai tikrai tokia lengvutė ir skysta. Manau probleminei odai pats tas. Taip šiuo metu šių gaminių nenaudoju (sėdžiu su lelka namie), bet koncertuojant reikia pasišpakliuoti. ax.gif O riebesnis pagrindas iš karto iššaukia spuogus. Paskui savaitėmis gydau. unsure.gif ANEW kada nors išbandysiu mėginukuose ir tuomet spręsiu. smile.gif
Atsakyti
Lauksiu rezultatų apie "Ideal shade" 4u.gif

Turiu prašymą. Gal galėtumėte kas nors parašyti sudėtį šių gaminių:

1) Atspalvį suteikiantis drėkinamasis veido kremas SPF20 (avon solutions hydra - radiance)
2) Valomasis blizgesį šalinantis tonikas (avon solutions pure pore - fection)
3) Dieninis spindesio suteikiantis drėkinamasis kremas (avon solutions hydra - radiance)

Būtų didelis ačiū. Taip pat būtų malonu išgirsti atsiliepimus apie šiuos gaminius, jei naudojate ar naudojote smile.gif ar šiaip girdėjot ką nors blogo ir gero. Įdomu, ar tas tonikas nenusausina labai odos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Po_saule @ 2008 09 30, 15:02)
1) Atspalvį suteikiantis drėkinamasis veido kremas SPF20 (avon solutions hydra - radiance)
3) Dieninis spindesio suteikiantis drėkinamasis kremas (avon solutions hydra - radiance)

1) tai būtinas gaminys mano kosmetinėje, labai labai man patinka, aš jį vadinu kremu tinginėms smile.gif . pasitepu juo ryte, pasipudruoju meteoritais, ir liuks. Galima ir be jokių meteoritų ar pudrų. Paskaistina odą, suteikia gaivumo, atrodo labai natūraliai smile.gif

2) neblogas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Po_saule @ 2008 09 30, 14:02)
Lauksiu rezultatų apie "Ideal shade"  4u.gif

Turiu prašymą. Gal galėtumėte kas nors parašyti sudėtį šių gaminių:

Būtų didelis ačiū. Taip pat būtų malonu išgirsti atsiliepimus apie šiuos gaminius, jei naudojate ar naudojote  smile.gif  ar šiaip girdėjot ką nors blogo ir gero. Įdomu, ar tas tonikas nenusausina labai odos  g.gif

būtinai parašysiu
Atsakyti