Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(simulka @ 2008 09 25, 21:17)
turiu, brangioji, as ne tik kataloga cool.gif
o ar mano poste buvo klausimas? g.gif
mieloji, tai buvo labo tik pastebejimas mirksiukas.gif

Atsiprašau, nemaniau, kad klaustukai šiais laikais ne tik klausimams, bet ir pastebėjimams vartojami mirksiukas.gif Bet aš apskritai, ne tik apie tą postą kalbėjau. Tokiomis temomis galima kalbėti naujai atidarytoje temelėje 4u.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 25 rugsėjo 2008 - 21:37
prasau, groovy_madinga, zavi, stilinga:) doh.gif
Atsakyti
jau senokai pirkau, tad gal galit kasnors patarti, kokie avono šešėliai būtų labai blizgūs, norėtųsi paprastų, ne kokių šlapių ar kreminių, nes arba aš nemokša arba jie nevykę kiek bandžiau - negražiai pasidengia, subėga greitai... ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 15, 15:57)
tai, bet ar nors viena konsultante yra rasiusi Avon kampanijai?
as tai rasau, o kitos_tyli g.gif

As rasiau jiem bet nieko gero nesulaukiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 09 26, 11:55)
jau senokai pirkau, tad gal galit kasnors patarti, kokie avono šešėliai būtų labai blizgūs, norėtųsi paprastų, ne kokių šlapių ar kreminių, nes arba aš nemokša arba jie nevykę kiek bandžiau - negražiai pasidengia, subėga greitai... ačiū  4u.gif

Mano megstamiausi siuo metu blizgus "Precision Glimmer", labai lengvai dengiasi, graziai blizga, galima pasirinkti is daug atspalviu. 14 kamp.jie yra 44p.
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 25, 22:17)

o ar mano poste buvo klausimas? g.gif
mieloji, tai buvo labo tik pastebejimas mirksiukas.gif

Buvo klausimas, nes gale padėjai klaustuką.
Atsakyti
QUOTE(aguoniuke @ 2008 09 26, 13:37)
Mano megstamiausi siuo metu blizgus "Precision Glimmer", labai lengvai dengiasi, graziai blizga, galima pasirinkti is daug atspalviu. 14 kamp.jie yra 44p.

Mano klientės irgi labai patenkintos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ezra @ 2008 09 26, 14:28)
Buvo klausimas, nes gale padėjai klaustuką.

Nepradėk su ja diskutuoti, užvertė mane žinutėmis per a.ž. ir tokiom nesąmonėm blink.gif , dar parodė, kad žodynu moka naudotis ir mano ncką išsivertė, kaip pradėjo... Ir taip jau ne pirmą kartą doh.gif Turėjau ignorą užsidėti ir čia, ir a.ž. doh.gif Nenorėk ir tu tongue.gif

O apie Avon, tai tikiuosi, kad kitą kampaniją surinksiu ką, nes dabar nei pačiai ko reikia, nei kitoms, kažkaip štilis šį mėnesį doh.gif Gal katalogas nekoks. O gal visos persisotino jau visko, laukia, kol išnaudos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 26 rugsėjo 2008 - 15:32
QUOTE(aguoniuke @ 2008 09 26, 13:37)

dėkui 4u.gif kažkaip aš jais ir gundžiausi, labai jau gražios spalvos ir šiaip toki rimtesni atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 09 26, 16:12)
dėkui  4u.gif  kažkaip aš jais ir gundžiausi, labai jau gražios spalvos ir šiaip toki rimtesni atrodo smile.gif

Mano draugė net po truputį beveik visų spalvų susipirko, nes šešėliais dažytis mėgsta, o šie jai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 09 26, 16:31)
Mano draugė net po truputį beveik visų spalvų susipirko, nes šešėliais dažytis mėgsta, o šie jai labai patiko thumbup.gif

būtinai užsisakysu, gaila, kad šį mėn nuolaidos nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 09 26, 16:29)
Nepradėk su ja diskutuoti, užvertė mane žinutėmis per a.ž. ir tokiom nesąmonėm blink.gif , dar parodė, kad žodynu moka naudotis ir mano ncką išsivertė, kaip pradėjo... Ir taip jau ne pirmą kartą doh.gif Turėjau ignorą užsidėti ir čia, ir a.ž. doh.gif Nenorėk ir tu tongue.gif

O apie Avon, tai tikiuosi, kad kitą kampaniją surinksiu ką, nes dabar nei pačiai ko reikia, nei kitoms, kažkaip štilis šį mėnesį doh.gif Gal katalogas nekoks. O gal visos persisotino jau visko, laukia, kol išnaudos doh.gif

Ačiukas. 4u.gif cool.gif

Man irgi būna tokie štiliai. Vieną kampaniją labai gausiai, kitą nekas.

Kas bandėt tą SOLUTIONS drėkinamąją kaukę su vitaminais? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 09 26, 21:38)
Ačiukas. 4u.gif  cool.gif

Man irgi būna tokie štiliai. Vieną kampaniją labai gausiai, kitą nekas.

Kas bandėt tą SOLUTIONS drėkinamąją kaukę su vitaminais? Kokie atsiliepimai?

Man net į emeilą rašyt pradėjo doh.gif lotuliukas.gif Gal eina ištrint jį iš supermamos duomenų? unsure.gif Bet ne, nes ten eina mano prenumeratos ir pranešimai apie a.ž. verysad.gif

Kad aš nebežinau, ar man čia štilis šį mėnesį, ar jau visai doh.gif

Kažkas sakė, kad ta kaukė nebloga 4u.gif

vixiuke, žinok, 17,90 dažniausiai ir būna tie "Precision Glimmer" šešėliai verysad.gif Bet verta, žinok 4u.gif Nors kažkada buvo 15,90Lt, gal prieš kokias Kalėdas, bet mažiau niekad schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 27 rugsėjo 2008 - 15:53