Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(vixiuke @ 2008 09 25, 08:29)
nemanau, kad trečią kartą rašau  g.gif neieškojau tokios temos, bet jei yra poreikis, galima sukurti  mirksiukas.gif

manau, kad reiktu:) ir dauguma is musu tik padekotu.
Papildyta:
QUOTE(gabe60 @ 2008 09 25, 09:54)
Nenukrypkim nuo tėmelės paskirties  4u.gif  Tęsiam:
Gal jau yra atsiliepimų apie tą dieninį-naktinį paakių kremą?

jei kalbi apie ta Anew dien,-nakt.paakiu krema_tai labai perkamas produktas ir labai efektyvingas bei giriamas bent jau mano klienciu rate. Anuo uzsakymu nupirko net 4 vnt:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 25, 09:07)
manau, kad reiktu:) ir dauguma is musu tik padekotu.
Papildyta:
jei kalbi apie ta Anew dien,-nakt.paakiu krema_tai labai perkamas produktas ir labai efektyvingas bei giriamas bent jau mano klienciu rate. Anuo uzsakymu nupirko net 4 vnt:) thumbup.gif

http://www.supermama...howtopic=357025
prašau, tikiuosi temelė gyvuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 09 24, 21:18)
Padiskutuokim apie kosmetika, man labai patiko Anew pasiulos naujame kataloge. Padalinus kaina is gaminiu skaiciaus gaunasi labai padoriai smile.gif

drinks_cheers.gif Tikrai geras pasiūlymas. Vakar buvau Avon grožio kursuose, kur kalbėjo apie veido priežiūros gaminius: kremus, valymo, tonizavimo priemones, serumus ir kt.. tai man pačiai labai patiko Anew baltoji serija, nors pabandžiau visas.Tiesa, iš Anew Alternative patiko kremas nuo saulės šviesos sukeliamo senėjimo, kuris naujame kataloge prie šios serijos siūlomas už 1Lt. Patiko, kad jis blukina odos dėmes. Mano nemažai pažįstamų po nėštumo turi šią problemėlę ir aš taip pat blush2.gif na, vienu žodžiu,ši serija yra išskirtinė ir akcija šį kartą taip pat wub.gif

QUOTE(gabe60 @ 2008 09 25, 08:54)
Gal jau yra atsiliepimų apie tą dieninį-naktinį paakių kremą?

Man labai patiko, kad šie du produktai viename indelyje. Deja, kaip jau kažkada rašiau, man jis sualergizavo akis. unsure.gif Kosmetologė pasakė, kad greičiausiai jis man netinka. Svarbiausia jo negalima tepti labai arti akies ir tik kiek įmanoma minimaliu kiekiu. Aišku, taip reikėtų tepti visus paakiams ir vokams skirtus gaminius.
Atsakyti
tai, bet dar sia kampanija, tai yra, 14 kamp. Anew produkcija nera pabrangus? g.gif
Atsakyti
Ta dienini-naktini krema ir as sau pasiemiau. Ji laikau saldytuve, tai taip malonu teptis. Saltukas irgi gaivina. Sakykite, ar jus kremus laikote saldytuve, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 25, 16:01)
tai, bet dar sia kampanija, tai yra, 14 kamp. Anew produkcija nera pabrangus? g.gif

O katalogo neturite? Kartais atrodo, kad jums čia bele rašyt, o ką, nesvarbu. Kartojatės kas antrą žinutę. Prašau nesupykti, bet neterškim temos bereikalingais postais 4u.gif Atsiprašau ir už savo blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

labai atsiprasau jeigu ne i tema, bet gal kuri esate AVON platintoja, noreciau kai ka uzsisakyti, esu is Vilniaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelytė @ 2008 09 25, 17:04)
Ta dienini-naktini krema ir as sau pasiemiau. Ji laikau saldytuve, tai taip malonu teptis. Saltukas irgi gaivina. Sakykite, ar jus kremus laikote saldytuve, ar ne? g.gif

Nieko is kosmetikos saldytuve nelaikau ir nemanau, kad reiktu ten laikyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelytė @ 2008 09 25, 16:04)

oi ne, as saltysius esu, man silumos taip truksta visada, jau ir taip kankinuos rytais tepdama kambario temperaturos krema lediniais pirstais, tai laikyti saldytuve jau butu per daug biggrin.gif
O vasarai gal ir nebloga mintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viva7 @ 2008 09 25, 18:19)
Sveikos,

labai atsiprasau jeigu ne i tema, bet gal kuri esate AVON platintoja, noreciau kai ka uzsisakyti, esu is Vilniaus 4u.gif

dauguma iš mūsų yra Avon konsultantės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 09 25, 18:35)
Nieko is kosmetikos saldytuve nelaikau ir nemanau, kad reiktu ten laikyti schmoll.gif

Aš ir nelaikau, bet, sakoma, kad kai ką geriau laikyti būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 09 25, 17:12)
O katalogo neturite? Kartais atrodo, kad jums čia bele rašyt, o ką, nesvarbu. Kartojatės kas antrą žinutę. Prašau nesupykti, bet neterškim temos bereikalingais postais 4u.gif Atsiprašau ir už savo blush2.gif

turiu, brangioji, as ne tik kataloga cool.gif
o ar mano poste buvo klausimas? g.gif
mieloji, tai buvo labo tik pastebejimas mirksiukas.gif
Atsakyti