Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(simulka @ 2008 09 24, 18:44)
yo, nelengvas tas koordinatores darbas:(
atsakysiu Vixiuke'i_taip, ju nauju veidu ieskojimas yra ne tik vaiksciojimas gatvese ir verbavimas:) gali naujus zmones verbuot bet kur, kur tik pati lankaisi:)
bet mano nuomone, tie geri laikai praejo, kai zmones norejo tapti avon konsultantais:((
siaip kas del koordinatores darbo_mane irgi jau 10 metu vilioja, bet...nepasiduodu, nes vat man kazkodel labiau prie sirdies yra buti Avon konsulntante ir platint Avon produkcija, bendraut su savo klientais, bet tikrai neieskot nauju zmoniu:(
per pirma men.reikia atvesti 5 zmones. jei jie darys reguliarius uzsakymus, Koordinatore gaus po 6 % nuo kiekvieno ir taip 12 men. vedi vis po 5 naujus zmones ir % auga gal po 2 - 5 %. Na, gal Donaciuke ir suvilioja pinigai?smile.gif g.gif
sekmes

Na dabar jau truputi pasikeite salygos i geraja puse mirksiukas.gif , bet esme ta pati, o ir sis forumas ne apie tai o apie kosmetika cool.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti ar dar šią kompaniją užsisakius prekių už 115 gauni 15% nuolaida, o jau nuo kitos reiks užsisakyt už 130 litų, kad gautum tą 15% nuolaidą?
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 09 24, 18:12)
Na dabar jau truputi pasikeite salygos i geraja puse mirksiukas.gif , bet esme ta pati, o ir sis forumas ne apie tai o apie kosmetika cool.gif

čia dažnai diskutuojama ne apie kosmetiką mirksiukas.gif
Atsakyti
tai manau, kad sios temos sudarytoja turi isvadas padaryt? g.gif
pacios pamastykit, kiek gali apie pacia kosmetika kalbet? su klientais manau pasisnekam pakankamai.
beje, ar ne viena is 115 zonos ryt neis i biura pokalbiui?
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 09 24, 19:41)
čia dažnai diskutuojama ne apie kosmetiką  mirksiukas.gif

Padiskutuokim apie kosmetika, man labai patiko Anew pasiulos naujame kataloge. Padalinus kaina is gaminiu skaiciaus gaunasi labai padoriai smile.gif
Atsakyti
o mano klientes liko suzavetos jau antra kampanija, kad prie Anew serijos naujo gaminio idetas meginukas:) sako,ar galima pamegint?
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 24, 19:02)
tai manau, kad sios temos sudarytoja turi isvadas padaryt? g.gif
pacios pamastykit, kiek gali apie pacia kosmetika kalbet? su klientais manau pasisnekam pakankamai.
beje, ar ne viena is 115 zonos ryt neis i biura pokalbiui?

na pokalbiams apie šį bei tą yra bendraminčių forumas mirksiukas.gif
o dėl pokalbio, ko ten eiti? kalbins dirbti koordinatore smile.gif
Atsakyti
miela vixiuke, jei yra tokia tema, kurioje rinktusi Avonistes ir kalbetusi ne apie kosmetika,kaip tu rasai jau koki trecia karta, tai buk gera, idek tokios temos nuoroda.
aciu
bus dekingos ir kt.
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 09 24, 22:18)
Padiskutuokim apie kosmetika, man labai patiko Anew pasiulos naujame kataloge. Padalinus kaina is gaminiu skaiciaus gaunasi labai padoriai smile.gif

Man irgi labai patiko ta pasiūla, reiks bandyti klientėms rekomenduoti, nes gaminiai geri, o kaina faktiškai kiekvieno išeina po 20 Lt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 24, 21:46)
miela vixiuke, jei yra tokia tema, kurioje rinktusi Avonistes ir kalbetusi ne apie kosmetika,kaip tu rasai jau koki trecia karta, tai buk gera, idek tokios temos nuoroda.
aciu
bus dekingos ir kt.

nemanau, kad trečią kartą rašau g.gif neieškojau tokios temos, bet jei yra poreikis, galima sukurti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(donaciuka @ 2008 09 24, 12:09)
o kiek pradziai reik surinkt paneliu? man sake ant lapeliu uzsirasyt bent 20 panu blink.gif

Nejaugi tau nepasake tokios "smulkmenos", kiek paneliu reikia tureti? Atrodo, kad su tavim niekas nedirba ir neapmoko blush2.gif nebijok klausineti vadybininkes, juk tam ji ir yra. Paprasyk, kad duotu tokia lentele, kur viskas aiskiai parasyta, ka kiekviena kampanija reikia padaryti.
P.s. darbas tikrai sunkus, bet jei stengiesi, gali daug uzdirbti, sekmes 4u.gif
Atsakyti
Nenukrypkim nuo tėmelės paskirties 4u.gif Tęsiam:
Gal jau yra atsiliepimų apie tą dieninį-naktinį paakių kremą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabe60: 25 rugsėjo 2008 - 08:55