Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(donaciuka @ 2008 09 24, 12:38)
bandau per ona susirast bet nerandu,nelabai kas ir nori platint.
o pvz jai db nerasiu nei vienos paneles tai ir nepadaris manes koordinatore/na cia as nesiskelbiunenoriu kad nubaustu g.gif

Yra aiškios sąlygos, per kiek laiko kiek naujų konsultančių reik užregistruoti, siūlau neregistruoti mamos, sesers, tetos ir pan.... nes už jas užsakymus reiks daryti, reik registruoti tik tas merginas kurios tikrai užsakinės, tegu ir minimalius užsakymus bet pačios, kitaip bus daugiau vargo, nei pelno. Be to jei konsultantė nedaro užsakymo -ji iškrenta iš sąrašo , reik ją arba aktyvinti (kad ji pati padarytų užsakymą) arba į jos vietą surasti naują. Va ir gaunasi užburtas ratas, yra planas -tiek ir tiek naujokių+ padengti iškritusiais. Siūlau labai gerai pagalvoti, nes darbas labai sunkus, tikrai nenorėčiau tokio dirbti antrą kartą. Nepagalvokit , kad atkalbinėju, bet dalinuosi savo patirtimi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 09 24, 13:56)
Yra aiškios sąlygos, per kiek laiko kiek naujų konsultančių reik užregistruoti, siūlau neregistruoti mamos, sesers, tetos ir pan.... nes už jas užsakymus reiks daryti, reik registruoti tik tas merginas kurios tikrai užsakinės, tegu ir minimalius užsakymus bet pačios, kitaip bus daugiau vargo, nei pelno. Be to jei konsultantė nedaro užsakymo -ji iškrenta iš sąrašo , reik ją arba aktyvinti (kad ji pati padarytų užsakymą) arba į jos vietą surasti naują. Va ir gaunasi užburtas ratas, yra planas -tiek ir tiek naujokių+ padengti iškritusiais. Siūlau labai gerai pagalvoti, nes darbas labai sunkus, tikrai nenorėčiau tokio dirbti antrą kartą. Nepagalvokit , kad atkalbinėju, bet dalinuosi savo patirtimi. smile.gif

o kiek pradziai reik surinkt paneliu? man sake ant lapeliu uzsirasyt bent 20 panu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(donaciuka @ 2008 09 24, 13:09)
o kiek pradziai reik surinkt paneliu? man sake ant lapeliu uzsirasyt bent 20 panu blink.gif

Pasiklauskit smulkmenų vadybininkės, čia ne apie tai tema mirksiukas.gif tik niekada nesako blogosios pusės, o viską piešia rožinėm spalvom. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 09 24, 11:07)
Jei nori, kad moderatorės nubaustų už reklaminimą, tai ieškok čia  smile.gif
iš tikro tai eik į gatves, juk taip dirbama, ale feee koks baisus darbas, kažkada buvau koordinatore, eina peklon, taip džiaugiuosi, kad išėjau, pastojau ir savaime baigėsi mano koordinatorės karjera, nes nei sau nei šeimai laiko nebelieka, tik galvoje vienos mintys-naujokės, naujokės, naujokės......... unsure.gif

man užteko kelių dienų, kad suprasčiau - šis darbas ne man... eiti į gatves ir verbuoti, išprašyti tel nr. o poto sakyti - jūs laimėjote dovaną ateikit į ofisą ir padovanot katalogą... niu kažkaip žemas man lygis. Gal dabar jau kitaip moko dirbti, nžn
Atsakyti
QUOTE(donaciuka @ 2008 09 24, 14:39)

košmaras doh.gif . Jie ten visas kalbina tapti tomis koordinatorėmis, tikrai šuniškas darbas.

Panos, man veidą sualergizavo po apsilankymo kosmetikos kabinete (nuo Mila d`Opiz šveicariškos kosmetikos), patarkit ką dabar daryti, o tai nemaloniai traukia ir dilgčioja veidą laugh.gif
Žinau, kad čia ne į temą, bet gal kokį avono kremą bandyti teptis, a? Jau pasimečiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 09 24, 13:57)
Panos, man veidą sualergizavo po apsilankymo kosmetikos kabinete (nuo Mila d`Opiz šveicariškos kosmetikos), patarkit ką dabar daryti, o tai nemaloniai traukia ir dilgčioja veidą laugh.gif
Žinau, kad čia ne į temą, bet gal kokį avono kremą bandyti teptis, a? Jau pasimečiau  doh.gif

Gal ne Avon'o , o kokiu paprastesniu iš vaistinės, Eucerin, Essex-bekvapiu, be jokių priedų.
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 09 24, 15:49)
Gal ne Avon'o , o kokiu paprastesniu iš vaistinės, Eucerin, Essex-bekvapiu, be jokių priedų.

Ne nuo avono, o nuo šveicariškos Mila d`Opiz . Su šitos firmos kremais kosmetologė dirba. Dar priedo davė mėginėlių, tai ir užtinusiomis akimis ryte atsikėliau doh.gif , nes priedo paakių kremu tepiausi. Štai tau ir išgirtoji šveicariška kokybė verysad.gif
Avonas man visada thumbup.gif , na, bet ką dabar daryti unsure.gif

Oi, Aige, supratau tik dabar ką rekomenduoji aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabe60: 24 rugsėjo 2008 - 13:30
QUOTE(gabe60 @ 2008 09 24, 14:27)
Ne nuo avono, o nuo šveicariškos Mila d`Opiz . Su šitos firmos kremais kosmetologė dirba. Dar priedo davė mėginėlių, tai ir užtinusiomis akimis ryte atsikėliau  doh.gif , nes priedo paakių kremu tepiausi. Štai tau ir išgirtoji šveicariška kokybė verysad.gif
Avonas man visada  thumbup.gif  , na, bet ką dabar daryti  unsure.gif

Oi, Aige, supratau tik dabar ką rekomenduoji  aciuks.gif

Nu Gabe nesupyk,bet tau kaip tai žirafai per ilgą kaklą daėjo lotuliukas.gif

Panos sakykit ,o papuošalai visada tokiose mini dėžutėse supakuoti būna?Vos porą kart teko užsakynėti juos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2008 09 24, 16:46)
Nu Gabe nesupyk,bet tau kaip tai žirafai per ilgą kaklą daėjo  lotuliukas.gif

Panos sakykit ,o papuošalai visada tokiose mini dėžutėse supakuoti būna?Vos porą kart teko užsakynėti juos blush2.gif

aga, tikrai taip lotuliukas.gif kaip žirafai lotuliukas.gif , kaip sakant, gyveni ir mokaisi smile.gif
Kiek teko pirkti, tai dažniausia, bet dar būdavo ir į papuošalams skirtą dėžutę įdėti, ne mėlynoje pakuotėje, o baltoje
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 09 24, 15:20)
aga, tikrai taip  lotuliukas.gif kaip žirafai  lotuliukas.gif , kaip sakant, gyveni ir mokaisi  smile.gif
Kiek teko pirkti, tai dažniausia, bet dar būdavo ir į papuošalams skirtą dėžutę įdėti, ne mėlynoje pakuotėje, o baltoje

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 09 24, 10:40)
Visos čia mes vis planuojam mesti, bet gudrusis Avon'as vis susuka mums galvas, paperka akcijomis atrakcijomis  biggrin.gif

Manęs jau nei akcijomis nebesuvilioja, krizė man Avon'o biggrin.gif
Atsakyti
yo, nelengvas tas koordinatores darbas:(
atsakysiu Vixiuke'i_taip, ju nauju veidu ieskojimas yra ne tik vaiksciojimas gatvese ir verbavimas:) gali naujus zmones verbuot bet kur, kur tik pati lankaisi:)
bet mano nuomone, tie geri laikai praejo, kai zmones norejo tapti avon konsultantais:((
siaip kas del koordinatores darbo_mane irgi jau 10 metu vilioja, bet...nepasiduodu, nes vat man kazkodel labiau prie sirdies yra buti Avon konsulntante ir platint Avon produkcija, bendraut su savo klientais, bet tikrai neieskot nauju zmoniu:(
per pirma men.reikia atvesti 5 zmones. jei jie darys reguliarius uzsakymus, Koordinatore gaus po 6 % nuo kiekvieno ir taip 12 men. vedi vis po 5 naujus zmones ir % auga gal po 2 - 5 %. Na, gal Donaciuke ir suvilioja pinigai?smile.gif g.gif
sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simulka: 24 rugsėjo 2008 - 17:45