Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

aš dažniausiai perku 5 smile.gif turiu klienčių, kurios tik internete žiūri katalogus, popierinių nenori smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raseliuke: 23 rugsėjo 2008 - 21:42
QUOTE(MUDU @ 2008 09 23, 22:06)
Gabe gal aptingai aaa ax.gif imk  4u.gif

Panašiai, jau pabodo man ta kosmetika, vis žadu mesti, bet dar visokios akcijos atrakcijos sulaiko blush2.gif Dėkui už 4u.gif

QUOTE(aige @ 2008 09 24, 00:03)
Hmmm as tai visai begede, jamu  20  ax.gif

šaunuolė, vadinasi avonas dar ilgai gyvuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 09 24, 07:09)
Panašiai, jau pabodo man ta kosmetika, vis žadu mesti, bet dar visokios akcijos atrakcijos sulaiko  blush2.gif  Dėkui už  4u.gif
šaunuolė, vadinasi avonas dar ilgai gyvuos  biggrin.gif

niu ir man tas pats... vis pagalvoju mesti, tai užsakymų galybes prisirenku.. taip ir tempiu smile.gif
Atsakyti
labas rytas, gal kuri zinot, ar 15 kamp.bus NETo?
aciu
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 24, 11:01)
labas rytas, gal kuri zinot, ar 15 kamp.bus NETo?
aciu

Labas rytas.Ko tu taip skubi gyventi?Vis tau į priekį ir į priekį reik žinoti,net kalėdiniais katalogais džiaugeisi bigsmile.gif Džiaukis šia diena ,esamu laiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2008 09 24, 12:39)
Labas rytas.Ko tu taip skubi gyventi?Vis tau į priekį ir į priekį reik žinoti,net kalėdiniais katalogais džiaugeisi bigsmile.gif Džiaukis šia diena ,esamu laiku  4u.gif

drinks_cheers.gif teisingai sakai, nei viena čia taip neskuba ir dėl avono galvos nesuka, yra ir taip ką veikti 4u.gif
Atsakyti
Visos čia mes vis planuojam mesti, bet gudrusis Avon'as vis susuka mums galvas, paperka akcijomis atrakcijomis biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai paprastai:)
as viena radau per 10 metu:)
tiesiog pati atejo pas mane per Az:)
Atsakyti
QUOTE(donaciuka @ 2008 09 24, 12:01)
as nuo sendien busiu koordinatore 4u.gif  ir reikia iki vakaro rast paneliu kurios noretu platint,bet nelandddddddduuu verysad.gif

Jei nori, kad moderatorės nubaustų už reklaminimą, tai ieškok čia smile.gif
iš tikro tai eik į gatves, juk taip dirbama, ale feee koks baisus darbas, kažkada buvau koordinatore, eina peklon, taip džiaugiuosi, kad išėjau, pastojau ir savaime baigėsi mano koordinatorės karjera, nes nei sau nei šeimai laiko nebelieka, tik galvoje vienos mintys-naujokės, naujokės, naujokės......... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 09 24, 13:07)
Jei nori, kad moderatorės nubaustų už reklaminimą, tai ieškok čia  smile.gif
iš tikro tai eik į gatves, juk taip dirbama, ale feee koks baisus darbas, kažkada buvau koordinatore, eina peklon, taip džiaugiuosi, kad išėjau, pastojau ir savaime baigėsi mano koordinatorės karjera, nes nei sau nei šeimai laiko nebelieka, tik galvoje vienos mintys-naujokės, naujokės, naujokės......... unsure.gif

bandau per ona susirast bet nerandu,nelabai kas ir nori platint.
o pvz jai db nerasiu nei vienos paneles tai ir nepadaris manes koordinatore/na cia as nesiskelbiunenoriu kad nubaustu g.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 24, 11:58)
labai paprastai:)
as viena radau per 10 metu:)
tiesiog pati atejo pas mane per Az:)

Pasisekė biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(donaciuka @ 2008 09 24, 12:01)
as nuo sendien busiu koordinatore 4u.gif  ir reikia iki vakaro rast paneliu kurios noretu platint,bet nelandddddddduuu verysad.gif

sorry,bent man labai keista,jei jau apsiimi naujas pareigas,tai šiuo atveju reikėjo ir į priekį žvilgtelėti kaip tu tą padarysi,ar turi potencialių panelių,o ne būnant naujose pareigose galvoti ką daryti????????????????
Sorry 4u.gif linkiu sėkmės beieškant 4u.gif
Atsakyti