man uzsakymui surinkt uztenka visados 5 katalogu:)
o buvo laikai, kai uztekdavo tik 3 katalogu:)
kiek kt.konsultantes perka katalogu per kampanija, kad surinktu uzsakyma?
greit pasisakykit visos_
QUOTE(simulka @ 2008 09 23, 16:14)
man uzsakymui surinkt uztenka visados 5 katalogu:)
greit pasisakykit visos_
greit pasisakykit visos_
aš jau daug metų po 5 perku, pačioj pačioj pradžioj su vienu dirbdavau
sveikos, noreciau paklaust kaip manot is katalogo 85psl esanciai pasiulai: 2aromatai uz 69,90. kokia bus taikoma nuolaida?10%?
As visada su 5 sukuosi tersiu gamta
Papildyta:
Bus taikoma iprasta nuolaida, priklausanti nuo uzsakymo dydzio. 10% taikoma tik kaupiamosios pasiulos gaminiams.
Papildyta:
QUOTE(renatacka5 @ 2008 09 23, 18:57)
sveikos, noreciau paklaust kaip manot is katalogo 85psl esanciai pasiulai: 2aromatai uz 69,90. kokia bus taikoma nuolaida?10%?
Bus taikoma iprasta nuolaida, priklausanti nuo uzsakymo dydzio. 10% taikoma tik kaupiamosios pasiulos gaminiams.
surink uzsakymui man ir uztenka 5 katalogu
Ėt buvo laikai, kai ir 10 katalogų būdavo maža, kiekviena norėdavo namuose savo asmeninį turėtis, vėliau jau tik 5 pirkdavau, o paskutiniu metu ir 2-jų užtenka, viena klientė juos kolekcionuoja , tad praktiškai su dovanotu verčiuosi
Nžn ar čia ilgai trauksiu su tuo avonu, jau atsibodo ir pastoviai trūksta iki reikiamos sumos..
Nžn ar čia ilgai trauksiu su tuo avonu, jau atsibodo ir pastoviai trūksta iki reikiamos sumos..
sveiki aš irgi teršiu gamtą 5 imu Gabe gal aptingai aaa imk
vadinas, reikia ieskoti nauju klientu:)
Visada imu 10 kat.Neturėčiau ką veikt su mažiau
QUOTE(grite @ 2008 09 23, 20:03)
Visada imu 10 kat.Neturėčiau ką veikt su mažiau
Aš ir 7-10 perku,nes kai kurios tiek priprate ,kad turi katalogus visą laiką.O kelios kaip jau rašiau ,kad net neima ,kad ir duodu.
o as karta apsipirkau katalogu, net 25 aisku, peer klaida:( tai dalinau visiems:)
Hmmm as tai visai begede, jamu 20