Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

man uzsakymui surinkt uztenka visados 5 katalogu:)
o buvo laikai, kai uztekdavo tik 3 katalogu:)

kiek kt.konsultantes perka katalogu per kampanija, kad surinktu uzsakyma?
greit pasisakykit visos_
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 23, 16:14)
man uzsakymui surinkt uztenka visados 5 katalogu:)
o buvo laikai, kai uztekdavo tik 3 katalogu:)

kiek kt.konsultantes perka katalogu per kampanija, kad surinktu uzsakyma?
greit pasisakykit visos_

aš jau daug metų po 5 perku, pačioj pačioj pradžioj su vienu dirbdavau smile.gif
Atsakyti
sveikos, noreciau paklaust kaip manot is katalogo 85psl esanciai pasiulai: 2aromatai uz 69,90. kokia bus taikoma nuolaida?10%? blush2.gif
Atsakyti
As visada su 5 sukuosi ax.gif tersiu gamta blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(renatacka5 @ 2008 09 23, 18:57)
sveikos, noreciau paklaust kaip manot is katalogo 85psl esanciai pasiulai: 2aromatai uz 69,90. kokia bus taikoma nuolaida?10%? blush2.gif

Bus taikoma iprasta nuolaida, priklausanti nuo uzsakymo dydzio. 10% taikoma tik kaupiamosios pasiulos gaminiams.
Atsakyti
surink uzsakymui man ir uztenka 5 katalogu
Atsakyti
Ėt buvo laikai, kai ir 10 katalogų būdavo maža, kiekviena norėdavo namuose savo asmeninį turėtis, vėliau jau tik 5 pirkdavau, o paskutiniu metu ir 2-jų užtenka, viena klientė juos kolekcionuoja hihihi.gif , tad praktiškai su dovanotu verčiuosi unsure.gif
Nžn ar čia ilgai trauksiu su tuo avonu, jau atsibodo g.gif ir pastoviai trūksta iki reikiamos sumos..
Atsakyti
sveiki aš irgi teršiu gamtą blush2.gif 5 imu ax.gif Gabe gal aptingai aaa ax.gif imk 4u.gif
Atsakyti
vadinas, reikia ieskoti nauju klientu:)
Atsakyti
Visada imu 10 kat.Neturėčiau ką veikt su mažiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2008 09 23, 20:03)
Visada imu 10 kat.Neturėčiau ką veikt su mažiau smile.gif

Aš ir 7-10 perku,nes kai kurios tiek priprate ,kad turi katalogus visą laiką.O kelios kaip jau rašiau ,kad net neima ,kad ir duodu.
Atsakyti
o as karta apsipirkau katalogu, net 25 smile.gif aisku, peer klaida:( tai dalinau visiems:)
Atsakyti
Hmmm as tai visai begede, jamu 20 ax.gif
Atsakyti