Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(simulka @ 2008 09 22, 20:50)
aha;)
tiesa, kai buvau ana sawaite avon biure, tai sake, kad jau NEBUS popieriniu uzsakymu lapu. Avon uz swaria gamta:) cool.gif

kam tie popieriai,kaip šiais laikais viskas kompiuterizuota ir viskas pasiekiama biggrin.gif
Turiu kelias klientes kurios net katalogų neima jei ko užsireikia galima internete pažiūrėti.
Atsakyti
gal ir gerai, kad saugo gamta:)
ar matet, koks geras bus kaledinis katalogas? thumbup.gif
VIVO sian nuoroda ikelus buvo:)
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2008 09 22, 23:24)
kam tie popieriai,kaip šiais laikais viskas kompiuterizuota ir viskas pasiekiama biggrin.gif
Turiu kelias klientes kurios net katalogų neima jei ko užsireikia galima internete pažiūrėti.

drinks_cheers.gif teisingai daro, reikia gamtą tausoti. Visa reikalinga informacija yra kompe ir tai l patogu.
Katalogus išdalinu klientėms, o paskui, jei man reikia pačiai ar kas neaišku, pasižiūriu kompe (suprantama, kai tik gaunu, peržiūriu ir originalą, nes kartais kyla merginoms kokių klausimų dėl akcijų, tai, kad suprasčiau apie ką kalba eina). O tos prekės vis tos pačios metų metais, tik pakuotės keičiasi biggrin.gif , l mažai kas naujo atsiranda, nebent kvepalai, bet ir tie dabar būna tokie brangūs, kad neapsimoka pirkt, jau geriau už tokią kainą tikrus prancūziškus pasiimti
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2008 09 22, 21:54)

mano kientes pageidauja katalogu tik tos kurioms 60-70 ir daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 09 23, 09:59)
mano kientes pageidauja katalogu tik tos kurioms 60-70 ir daugiau mirksiukas.gif

Turiu vieną Anew gerbėją ~80metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 22, 20:50)
jau NEBUS popieriniu uzsakymu lapu. Avon uz swaria gamta:) cool.gif

avon uz svaria gamta?? hihihi.gif kas tie uzsakymu lapai palyginus su tuo, kokiais kiekiais perkam katalogus doh.gif
Atsakyti
tiesa sakai, aguoniuke:)
gal kuri zino, kiek visoj LT yra musu?
tai tada galetumem zinot, kiek is viso katalogu nuperkam ...
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 09 23, 08:29)

O mano klientės ir jaunos ir nelabai nori popierinio varianto, sako tikras relaksas-atsisėdi i žiūri smile.gif
Atsakyti
oi tik neprisikalbekim, o tai dar sumastys Avon ir katalogu nebespausdint:(
irgi pasiteisins, kad "Avon uz svaria gamta:)"
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 09 23, 15:29)
O mano klientės ir jaunos ir nelabai nori popierinio varianto, sako tikras relaksas-atsisėdi i žiūri  smile.gif

ziurint kaip kas ta relaksa supranta mirksiukas.gif yra ir geresniu budu relaksui lotuliukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
kitiems relaksas_karstoj vonioj pilnoj putu pagulet cool.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 23, 14:53)
gal kuri zino, kiek visoj LT yra musu?
tai tada galetumem zinot, kiek is viso katalogu nuperkam ...

nesuzinosi lotuliukas.gif as pvz. dazniausiai pasitenkinu 1gaunamu, kartais dar +1, o kitos ima po 10 ir daugiau ax.gif As uz gamta 000059.gif
Papildyta:
QUOTE(simulka @ 2008 09 23, 17:03)
drinks_cheers.gif
kitiems relaksas_karstoj vonioj pilnoj putu pagulet cool.gif

...su katalogu rankoj lotuliukas.gif
Atsakyti