Įkraunama...
Įkraunama...

Filmų kodekai (jei nerodo filmų)

QUOTE(Jurgitutė @ 2005 12 29, 14:51)
Nusipirkau naują kompą. Parsisiunčiau filmą, o jo per mano kompą nepaleidžia  schmoll.gif  unsure.gif  qqqq Kadangi namuose ne vienas kompas, tai pabandžiau filmą paleisti per kitą- filmą rodo kuo puikiausiai. Vadinasi ne filmas kaltas.
Pas ką man kreiptis dėl šitos problemos? Ar pas žmogų kuris man viską instaliavo, ar vežti kompą į parduotuvę?
Kame čia bėda?

Tikuosi aiškiai parašiau (nelabai aš čia ką tesuprantu)  ax.gif

Pas tave papraščiausiai trūksta video kodekų, nes daug piratinių filmų eina naujais arba retais kodekais, kurių Window Media player neturi. Pati geriausia mano akimis žiūrint codec rinkinių programa yra ACE megacodecs pack, dar nebuvo tokio filmo kad nerodytų per kompą. Susirask internete ir parsisiūsk, ji nemokama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMPAL @ 2005 12 29, 16:51)
Pas tave papraščiausiai trūksta video kodekų, nes daug piratinių filmų eina naujais arba retais kodekais, kurių Window Media player neturi. Pati geriausia mano akimis žiūrint codec rinkinių programa yra ACE megacodecs pack, dar nebuvo tokio filmo kad nerodytų per kompą. Susirask internete ir parsisiūsk, ji nemokama biggrin.gif

Manai tik tame bėda? g.gif
Man tai labai keista, kad kai paleidžiu filmą, tai kompas užstringa. Esu priversta perkrauti, nes kitaip su juo visiškai nieko nebegalima dirbti

Beje, pabandžiau- nerodo ir iš parduotuvės pirktų originalių filmų
Atsakyti
Taip taip - tavo kompui truksta codecu. Parsisiusk kad ir ta packa, kur Raimpal rase.
Atsakyti
Man irgi taip buvo. Nieko nerode. As atsiunciau K-Litle Codec pak ir dabar rodo filmus, bet irgi ne visus.
Atsakyti
Sveiki,
man irgi labai aktuali sita problema, nes kompas nenuskaito perasytu ir kai kuriu originaliu DVD. Kodekai ne velnio nepadeda. Gal labai durnai suformuluosiu klausima, bet vis tiek. 4u.gif
Kai nesiau kompa atgal kur pirkau, man aiskino, kad kompas ir neprivalo nuskaityti perasytu DVD, ironiskiausia, kad man kompo labiausiai del ju ir reikia.
Kaip manote, ar nenuskaitymas yra fizinis (harware) dalykas, t.y. kazkas su lazeriu ir panasiai ar visgi kaip nors iseitu software pakeisti, instaliuoti bla bla ir galu gale rodytu kompas? Ar isvis nieko neimanoma padaryti?
Prasau, atsakykite kas nors. Man tai tooooks galvos skausmas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2006 01 03, 11:45)
Sveiki,
man irgi labai aktuali sita problema, nes kompas nenuskaito perasytu ir kai kuriu originaliu DVD. Kodekai ne velnio nepadeda. Gal labai durnai suformuluosiu klausima, bet vis tiek. 4u.gif
Kai nesiau kompa atgal kur pirkau, man aiskino, kad kompas ir neprivalo nuskaityti perasytu DVD, ironiskiausia, kad man kompo labiausiai del ju ir reikia.
Kaip manote, ar nenuskaitymas yra fizinis (harware) dalykas, t.y. kazkas su lazeriu ir panasiai ar visgi kaip nors iseitu software pakeisti, instaliuoti bla bla ir galu gale rodytu kompas? Ar isvis nieko neimanoma padaryti?
Prasau, atsakykite kas nors. Man tai tooooks galvos skausmas.    4u.gif

O tu tarkim ant kitų kompų bandei tuos pačius kompaktus peržiūrėti..?
Gali būti kad tavo DVD-romas yra inoringas, kaip ir pas mane, ir ne visus kompaktus nori skaityti, o įpač jei tai yra ACME.
Paiūlyčiau pirma pabandyti kitur...
Atsakyti
O per daug kodeku vienas kitam netrukdo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kirvarpa*: 05 sausio 2006 - 10:28
Čia visada surasite ir parsisiusite naujausius kodekus:

http://www.codecguid...download_kl.htm

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2006 01 05, 19:26)
Čia visada surasite ir parsisiusite naujausius kodekus:

http://www.codecguid...download_kl.htm

4u.gif

Aš irgi kankinausi su codec paieška, kol kolega internete nesurado Player, kuris rodo bet kaip koduotus filmus. Kadangi internete dar kartą rasti jo man nepavyko, player instalč įdedu į serverį. Norėdami parsisiūsti, tik paspauskite linką ir viskas.

http://s33.yousendit...3K0JB3UYS9YNSPT
Atsakyti
Sveiki,
norėčiau paklausti gal kas žinote, kaip pažiurėti nufilmuotą filmuką i fotoparato. Į kompiuterį perkelti duoda, o ten kai nori atidaryti išmetą kažkokį langą jog atidaryti negali. padėkite man ko trūksta kad kompiuteris rodytų.
Ačiū
Atsakyti
jau ir as to paties norejau klausti... kas blogiausia, kad is kai kuriu fotiku rodo, tai kame beda.. ? g.gif
padekit kas zinote ir dar i viena pagalbos sauksma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta27 @ 2006 01 15, 21:44)
Sveiki,
norėčiau paklausti gal kas žinote, kaip pažiurėti nufilmuotą filmuką i fotoparato. Į kompiuterį perkelti duoda, o ten kai nori atidaryti išmetą kažkokį langą jog atidaryti negali. padėkite man ko trūksta kad kompiuteris rodytų.
Ačiū

Jusu kompe truksta QuickTime Player/Codec. Pejeskokit i-nete.
Atsakyti