Įkraunama...
Įkraunama...

Filmų kodekai (jei nerodo filmų)

QUOTE (Vaidullka @ 2004 10 23, 15:20)
As tikrai nezinau, nes nieko nenusimanau siuose dalykuose sad.gif
Zianu tik tiek - parsisiunciu filma, paleidziu ji ir ziuriu, o visa kita ne mano nosei sad.gif

Aš ir tiek kiek su vyrp pagalba. wink.gif Tų kodekų buvo Kompiuterijos 10 Nr. pridėtame diske, tai tik įsirašai tą programą ir tiek. O šiaip, jei neklystu, tai kai paleidi filmą, tai rašo, kad trūksta kokių tai failų, tai pvz. google užrašai ir suranda tau juos, parsisiunti ir gali filmą žiūrėti normaliai. thumbup.gif
Atsakyti
filmai koduojami kodekais, kad maziau uzimtu, kuo minimaliau uzimant vietos...
taigi populiariausi yra sie: divx, xvid.
jeigu nerodo filmo, bandykite susideti gordian knot codec pack:
http://sourceforge.n...ackage_id=78307

parsisiuntimui:
http://umn.dl.source...k.1.8.Setup.exe
Atsakyti
Prasau padeti!Gal kas zinot ka daryti su filmu AVI formate.Visai netycia parsisiunciau is ENEMY-SOFT.Kai bandau atidaryti faila,atsidaroVINAMp'as,o toliau be gyvybes zenklu.Jei bandau rasyti i diska,raso"unexpected file format".Jei cia reikia tu codecu,tai kokiu ir kaip juos naudoti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia pagalbos ax.gif
Nežinau kaip paleisti filmo subtritrus. Subtitrai yra atskirame failiuke tai filme jų nerodo, nors ir yra viename kataloge. Ką ir kaip reikėtų daryti?
Atsakyti
QUOTE(Havana @ 2005 08 02, 13:15)
Sveikos, reikia pagalbos  ax.gif
Nežinau kaip paleisti filmo subtritrus. Subtitrai yra atskirame failiuke tai filme jų nerodo, nors ir yra viename kataloge. Ką ir kaip reikėtų daryti?

Yra tokis VSFilter turetu pradet rodyt subtitrus.
Atsakyti
QUOTE(Gabijja @ 2004 03 01, 19:01)
As gal ne taip paklausiau ,bet nezinau kaip paleisti filmus atsisiuntus is ineto ,as parsisiunciau kodekus turiu ir bsplayer.Is ftp parsiusti filmai pasileidzia ,o is ineto ne.Gal as ne taip ka darau?  sad.gif Paaiskinkit prasau.(as siunciausi is http;//www.xtasy.skynet.lt      gal reikia is kitur g.gif )

Bet kad tam puslapyje kuri tu cia nuredei as randu tik subtitrus ir daugiau nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(amrisa @ 2005 01 28, 02:16)
Prasau padeti!Gal kas zinot ka daryti su filmu AVI formate.Visai netycia parsisiunciau is ENEMY-SOFT.Kai bandau atidaryti faila,atsidaroVINAMp'as,o toliau be gyvybes zenklu.Jei bandau rasyti i diska,raso"unexpected file format".Jei cia reikia tu codecu,tai kokiu ir kaip juos naudoti blush2.gif

Seip avi formatas yra vienas is dazniausiai pasitaikanciu..Tiesiog pabandyk atidaryti su kokiu kitu grovutu pvz kad ir su tuo paziu windows media plejeriu..Soaudi desini klavisa ir darai open with..
O seip siulycau kLitlePack kodeku paketa, su jeis rodo viska mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2004 10 23, 11:11)
Parsisiunciau filme per e-mule, paleidzia per visas programas (winamp, windows media player, bsplayer ir t.t.), bet reikalas tas, kad garsas yra, o vaizdas tai tokie zali ir dar kazkokie kvadraciukai. Kas cia galetu buti?

tamstelei truksta kodeksu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei filmo visai nerodytų, o garsas būtų sakyčiau, kad nera tinkamo kodeko. Jei rodo nekokybiškai (visokie kvadratukai ir sringa vaizdas)- filmas brokuotas. Jį galima paleisti tik su Recycle bin smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 08 18, 18:01)
Seip avi formatas yra vienas is dazniausiai pasitaikanciu..Tiesiog pabandyk atidaryti su kokiu kitu grovutu pvz kad ir su tuo paziu windows media plejeriu..Soaudi desini klavisa ir darai open with..
O seip siulycau kLitlePack kodeku paketa, su jeis rodo viska  mirksiukas.gif

Gal turi kokia nors nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2005 09 01, 20:21)
Gal turi kokia nors nuoroda?

Stai prasom spausk cia ir siuskis...labai geras dalykelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau naują kompą. Parsisiunčiau filmą, o jo per mano kompą nepaleidžia schmoll.gif unsure.gif qqqq Kadangi namuose ne vienas kompas, tai pabandžiau filmą paleisti per kitą- filmą rodo kuo puikiausiai. Vadinasi ne filmas kaltas.
Pas ką man kreiptis dėl šitos problemos? Ar pas žmogų kuris man viską instaliavo, ar vežti kompą į parduotuvę?
Kame čia bėda?

Tikuosi aiškiai parašiau (nelabai aš čia ką tesuprantu) ax.gif
Atsakyti