Įkraunama...
Įkraunama...

Filmų kodekai (jei nerodo filmų)

QUOTE(Palemonas @ 2009 01 21, 12:07)
Spaudi dešinę pelę ir Extract here(arba Išskleisti čia).

Jau įsirašiau, rodo thumbup.gif Per extract to išarchyvavau victory.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikė @ 2009 01 21, 13:27)
Jau įsirašiau, rodo thumbup.gif Per extract to išarchyvavau  victory.gif  aciuks.gif

Maladiec.
Atsakyti
http://www.failai.lt...dec425f.rar.htm thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu tokia problemele unsure.gif isirasiau i dvd diska filma, bet pries jam prasidedant ismeta uzrasa mpg is not responded ir visas filmas rodo trukciodamas, bet garsas yra verysad.gif kaip manote ka padaryti, kad vaizdas butu nepriekaistingas? Per pc rodo be problemu, o vat per dvd trukcioja verysad.gif
Atsakyti
VLC tikrai geriausias, atrodo primitivus, o is tikruju vienas is geriausiu biggrin.gif
Atsakyti
Man kazkodel nepaleidzia video per web tv, vis raso, kad <no video> kaip padaryti, kad galeciau ziureti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrytia: 08 rugsėjo 2009 - 17:57
QUOTE(egidara @ 2009 03 02, 22:23)
Sveikos  4u.gif 
Turiu tokia problemele unsure.gif isirasiau i dvd diska filma, bet pries jam prasidedant ismeta uzrasa mpg is not responded ir visas filmas rodo trukciodamas, bet garsas yra verysad.gif  kaip manote ka padaryti, kad vaizdas butu nepriekaistingas? Per pc rodo be problemu, o vat per dvd trukcioja verysad.gif

Jūsų DVD nepalaiko .mpg failų formato, todėl taip ir rodo smile.gif Reikia konvertuoti i kitą formatą (pvz .avi) ir tada isirasyti į diską. Arba įsigyti naujesni DVD grutuva,kuris palaikytu dauguma failu formatu smile.gif
Atsakyti
Na, nejaugi niekas negalite pagelbeti man? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrytia @ 2009 09 09, 07:36)
Na, nejaugi niekas negalite pagelbeti man?  4u.gif  4u.gif

Kai parašysite bent jau kokią naršyklę naudojat ir kokiame puslapyje bandote pažiūrėti video, tada gal kas ir žinos ką jums pasakyti..
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 09 09, 10:40)
Kai parašysite bent jau kokią naršyklę naudojat ir kokiame puslapyje bandote pažiūrėti video, tada gal kas ir žinos ką jums pasakyti..

Naudoju mozilla, tv3 puslapyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrytia @ 2009 09 09, 15:39)
Naudoju mozilla, tv3 puslapyje  4u.gif

Tai yprasta problema su FF ir kaikuriais FVL video panaudojimo būdais. Kiek supratau, programuotojai ne visada padaro tai gerai.

Pabandykite su IE pažiūrėt arba su Opera. Turėtų rodyti.

Mano FF taip pat nerodo to WEB TV, ir bando atidarinėti tuos FLV failus su Windopws Media Player, ko neturi būti.

Mano FF naujausia versija, taip pat atsisiunčiau naujausią Adobe flash player. Rezultatų kol kas jokių, nes neturiu laiko ilgiau panagrinėti. Šį vakarą gal pavyks pažiūrėti, tai parašysiu kaip išspręsti, jei būtinai reikia su FF pažiūrėti.
Atsakyti
Aciu smile.gif
Atsakyti