Adresu http;//www.xtasy.skynet.lt ra ne filmai o tik ju subtitrai (vertimai) jiems ziureti reik ne kodeko o filtro pavyzdziui labai neblogas VobSub (nesunkiai randamas per google). Subtitrsu paprasciausia paleisti juo faila irasius i ta pacia direktorija kaip ir filmas ir toliu pat pavadinimu aisku ispletima reik palikti koks buvo. Geresni plejerai laidzia juos uzkrauti ir kai filimo ir subtitru vardai nesutampa.
Įvairiu kodeku nuorodu galim rasti WWW.LIBO.RU prie softu
Dėkui, bet problema buvo peržiūros programoje.
Kadangi filmas yra DVD, tai parsisiunčiau programėlę PowerDVD 5 ir viskas.

Kadangi pertvarkė ir pakeitė taisykles Tako ftp serveryje, nesusigaudau, kaip tuos filmus parsisiųsti. Pabandžiau vieną, tai iš karto informavo, kad siuntimas truks 4 dienas (3 days and 23 hours)
Čia ką, normalu? O ir kurį failą reikia siųstis, tą suzipuotą, ar ir kitus?
Pagelbėkit, a?

Pagelbėkit, a?

Tai turbūt ir tu sugalvojai siūstis kokį DVD filmą, kurie yra didelies apimties, nesvarbu, kad suarchyvinti. Aš siunčiau tuos surarintus ir dar papildomus failus, kurie ten buvo ir nežinau ar jų reikėjo, bet filmą peržiūrėjau liuksiškai.
Tik nervina, kad pastoviai nebeįleidžia, tiek yra apkrauta. Turbūt, kad labai didelės apimties failai. O ir filmų pasirinkimas mažas, tikėjausi ko daugiau.

Tik nervina, kad pastoviai nebeįleidžia, tiek yra apkrauta. Turbūt, kad labai didelės apimties failai. O ir filmų pasirinkimas mažas, tikėjausi ko daugiau.

SKRISTE, o tai negi tu ir siunteisi po kelias dienas? Man tiek limitas neleidžia
Šiaip būdavo per savaitgalį po kelis filmus parsipumpuoju... Nors beje, mačiau tie visi seniau sukrauti filmai vėl sudėti į folderius. Deja, palikau per naktį siųsti, tas aišku nulūžo, ir po filmo

Aš kol kas vieną tik filmą "80 dienų aplink pasaulį" - 5 surarintus failus siunčiaus 2 naktis, mat man kiekio limito nėra, o tik nedarbo metu galiu naudotis.
Tik nervina, kad nevisada pavyksta įeiti.
Kiek aš supratau, tai senieji sukrauti vienam kataloge, o naujieji turi būti archyvuojami ir suskirstyti palei katalogus, bet ne visi skirsto, kitur tuščia, tai kol apžiūri visur, žiūrėk serveris ir užlūžta, tai šį savaitgalį tik vieną filmą parsisiuntėm, o ir tas pasirodo matytas
Na o nulūžimo kol kas nepasitaikė, jei neleidžia siūstis tai iš kart meta "erorr"
O tu siunties su kokia programa?

Kiek aš supratau, tai senieji sukrauti vienam kataloge, o naujieji turi būti archyvuojami ir suskirstyti palei katalogus, bet ne visi skirsto, kitur tuščia, tai kol apžiūri visur, žiūrėk serveris ir užlūžta, tai šį savaitgalį tik vieną filmą parsisiuntėm, o ir tas pasirodo matytas

o aš be jokios programos siunčiuosi, kopijuoju ir tiek į folderį. O būtent irgi tą filmą siunčiausi, ir nepraėjo... Nu daug čia man teks pasikankinti, kol daeis į makaulę
Jei tas filmas, tai ten patei, kad reikia siųstis tik 5 failus suarchyvintus, o kitų nereikia. Ten parašyta, man atrodo penkis paskutinius.
Ir parsiuntė puikiai

Parsisiunciau filme per e-mule, paleidzia per visas programas (winamp, windows media player, bsplayer ir t.t.), bet reikalas tas, kad garsas yra, o vaizdas tai tokie zali ir dar kazkokie kvadraciukai. Kas cia galetu buti?
Gal trūksta kodekų kokių nors?

QUOTE (skriste @ 2004 10 23, 14:37) |
Gal trūksta kodekų kokių nors? ![]() |
As tikrai nezinau, nes nieko nenusimanau siuose dalykuose

Zianu tik tiek - parsisiunciu filma, paleidziu ji ir ziuriu, o visa kita ne mano nosei