Laba diena,ar galetumet paaiskinti kaip parsiusta filma isarchivuoti?Turiu programas WinAce ir WinRar.O toliau nezinau ka daryti kad pasileistu filmai.Esu naujoke ir nezinau kur ieskoti informacijos.ACIU
Nesupratau taves truputeli
Kiek zinau, filmai nera archyvuojami. Nes spaudziant vis tiek dydis lieka tas pats
.
Paprastai filmai buna tokiu formatu: avi, mov, mpeg, rm ir pan. Juos galima ziureti ivairiomis programomis. Viena is ju buna paprastai instaliuojama su Windows'u windows media player. AIsku, yra ir geresniu programeliu
(as pati naudoju mazyte "BS Player'i") . Bet... jei nerodo paties filmo, vadinasi, reikia tam tikro codec'o. Ju visa pack'a gali parsisiusti is ineto. Is populiariausiu yra "Nimo codec".
Sekmes ziurint filmukus

Paprastai filmai buna tokiu formatu: avi, mov, mpeg, rm ir pan. Juos galima ziureti ivairiomis programomis. Viena is ju buna paprastai instaliuojama su Windows'u windows media player. AIsku, yra ir geresniu programeliu

Sekmes ziurint filmukus

As gal ne taip paklausiau ,bet nezinau kaip paleisti filmus atsisiuntus is ineto ,as parsisiunciau kodekus turiu ir bsplayer.Is ftp parsiusti filmai pasileidzia ,o is ineto ne.Gal as ne taip ka darau?
Paaiskinkit prasau.(as siunciausi is http;//www.xtasy.skynet.lt gal reikia is kitur
)

gal tu ne visa filma parsisiunti?
Nes parsisiuntus pilna filma, ten jau nieko keisti nereikia.
Nes parsisiuntus pilna filma, ten jau nieko keisti nereikia.
Arba vienas koks mazas failiukas corrupted

Pas mus interneto tiekejo serve nemazai filmu yra "surarinti" ir gaunasi tada ne vienas didelis failas, bet apie 50 failu po 15Mb. Sitaip daug patogiau ikelti filma i serveri. Koks tu failu, kuriu nerodo, pletinys?
QUOTE (fukuotukaf @ 2004 03 02, 16:13) |
Pas mus interneto tiekejo serve nemazai filmu yra "surarinti" ir gaunasi tada ne vienas didelis failas, bet apie 50 failu po 15Mb. Sitaip daug patogiau ikelti filma i serveri. Koks tu failu, kuriu nerodo, pletinys? |
Tai kiek reiks siustis failu, jei filmas uzima 2 CD (apie 1.4 GB)

Vis tiek patogiau siustis viena bendra

Del patogumo nesiginciju ir tikrai paskutinej vietoj ziuriu tokius filmus, nes uztrunka ne tik parsisiuntimas, bet ir isarchyvavimas. Man buvo toks atvejis, kad is kito serverio siunciausi filma, greitis aisku labai mazas buvo, palikau, kad per nakti siustu, o ryte tik prisedau ir kompas smigo. Parsiusta failo dalis susigadino ir pratesti siuntimo neisejo. Vat siuo atveju turbut tikrai buciau nesupykus, kad butu 50 mazesniu failiuku buve.
O man paaishkinkit kas tas winrar

Na, jei failas is 50 archivuotu failu, tai atidaryk pirmaji su raru. Toliau darai "extract to" spaudi pora kartu ok ir isekstraktina
Beja i ta pati folderi, jei nepakeiti tako 
Jei nerodo, darai isvada, kad truksta codeku
Rekomenduoju GordianKnot pack`a - nebuvo movieso, kurio man tas packas nerodytu
(beja pries instaliuojant, geriausiai senus codekus ismest lauk). Rasti pades gerasis dede google.lt 
Beja, pasiziureti kokiu codeku truksta pades programele GSpot, rasti galima: dvd.box.sk (geras puslapiukas besidomintiems dvd, divX ir tt)
Sekmes ziurint

Jei nerodo, darai isvada, kad truksta codeku

Beja, pasiziureti kokiu codeku truksta pades programele GSpot, rasti galima: dvd.box.sk (geras puslapiukas besidomintiems dvd, divX ir tt)
Sekmes ziurint

QUOTE (viksrelis @ 2004 03 03, 09:34) |
Tai kiek reiks siustis failu, jei filmas uzima 2 CD (apie 1.4 GB) ![]() Vis tiek patogiau siustis viena bendra ![]() |
Daug bus tu failiuku, bet apsimoka

Pas man local ftp paskutiniu metu tik tokie ir uploadinami. Patogiau, nes luzus susigadina tik vienas 15 mb failiukas, o ne 700 mb

Parsisiunčiau iš tako ftp filmą, bet jis suarchyvintas - rar'e, atidarau o juose vėl rar'as, o juose įvairųs failai, dar keletas jų buvo pridėti, kaip peržiūrėti filmą?