Įkraunama...
Įkraunama...

Pastabos ir pasiūlymai

QUOTE(arvydas. @ 2008 12 31, 23:40)
biggrin.gif  AČ 4u.gif  Kad Tau kur kiaušai sukietėtų (prieš pat Velykas) biggrin.gif
Kykute (nu ir visos kitos atmatos)... ... ... Ui... man iškalba užstrigo (keista  g.gif ...)... tai pačios ir susigalvokit ko norit, o aš linkiu, - kad visa tatai ir išsipildytų.
P.S. MATĖT DYYYDELĮ BUČKĮ??? MATĖT??? NU GERAI,- TAI AŠ TYLIU blush2.gif
P.S. (2) LAIŽIAKAS visoms mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  rolleyes.gif

Gerb. arvydai,

Išmintingumas - tai neprarasti jausmo, kad galime klysti savo pažiūrose ir nuomonėse.
Dž. Brenanas

Su Naujais Metais! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2009 01 03, 23:56)
CIPRAŠAU blush2.gif  Gal biški ir perlenkiau blush2.gif . Sorry jei įžeidžiau verysad.gif  (O dabar kai v dupol girtas: tai yr lengvinanti aplinkybė ar tik vidutiniškai ?? bigsmile.gif )??  biggrin.gif

arvyduk, forumą ir vaikai skaito doh.gif Neužpyk, cenzūrą totalią inmesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2009 01 03, 23:58)
arvyduk, forumą ir vaikai skaito  doh.gif Neužpyk, cenzūrą totalią inmesiu  4u.gif

OK thumbup.gif
O jeigu sažiningai,- tai galėtum ir dažniau nevisiškai blaivaus Arvydo "posmelius" pratrinti. (Niiūūū arba vaikus pravaikyt). Suprantu, kad čia nesamoneišin g.gif
Bet gal gali mane kuriam tai laikui iš viso "užbamint"? (O jau kaip žmona apsidžiaugtų thumbup.gif wub.gif tai net neklausk lotuliukas.gif ). Aš pats bandau nerašyt, bet man šūdovai gaunasi - priklausomybė kokia tai išsirutuliojo, it koks kokainas+kazino biggrin.gif
Čia rimtai: Kai pasibaigs šita akvų tema,- kitoj pabandysiu nerašinėti nieko, išskyrus akvariuminę informaciją. Kitur manęs nebus (arba "išgelbės" Kykutė4u.gif
P.S. Vienam ledo ritulio tinklapy taip ir buvo: adminas užbamino ir pamiršau tą adresiuką. O dabar (nors galėčiau) jau ir net nebeatsiverčiu (nu tik labai retai blush2.gif ...Bet nerašau tai nieko schmoll.gif . Tuo pačiu kartu užsirišo dar bent 3 durni xokio forumai. Lab. gerai gavosis thumbup.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 04 sausio 2009 - 01:16
Ale kaaaip šūūūdova, kad SM "FAUNOJ" xokio kertelės nėra doh.gif verysad.gif . Putiovą anekdotą-atpasakojimą visai į temą žinau rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
laba kykute,
Subforume Šunys
iš šitos temos perkialti žinutes į

į šitą
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesak: 05 vasario 2009 - 14:39
QUOTE(arvydas. @ 2009 02 03, 23:12)
Ale kaaaip šūūūdova, kad SM "FAUNOJ" xokio kertelės nėra  doh.gif  verysad.gif . Putiovą anekdotą-atpasakojimą visai į temą žinau  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Anekdotus pasakoti galima visur (aišku, jei pracenzūruot nereikia).
O ledo ritulio temelė gal pritiktų Tėčio puslapyje? g.gif

QUOTE(inesak @ 2009 02 05, 14:34)
laba kykute,

Sujungiau temas. pioneer.gif
Atsakyti
Kykute, kažkam negera ir norėtų pailsėti ax.gif Bulterjerų temoje
http://www.supermama...?...&p=23768818
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 05 vasario 2009 - 22:33
QUOTE(Rida_R @ 2009 02 05, 22:23)
Kykute, kažkam negera ir norėtų pailsėti  ax.gif Bulterjerų temoje

Supratau 4u.gif Nu lygtais ir ne pilnatis ax.gif :
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2009 02 05, 23:03)
Supratau  4u.gif  Nu lygtais ir ne pilnatis  ax.gif  :

Tikiuosi, po tokių žodžių anie ilsėsis ilgai ilgai...
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2009 02 05, 23:08)
Tikiuosi, po tokių žodžių anie ilsėsis ilgai ilgai...

Nu kiek tas ilgai ax.gif Ne tokia pikta aš šiandien bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Prašau sutramdyti zoijkiocka http://www.supermama...showuser=123229
Į visas veislių temas iš eilės deda tą patį reklaminį tekstą.
Atsakyti
Nežinau,čia tyčia ar netyčia taip gavosi,bet Šunų skiltyje,yra dvi temos apie pekinus. 4u.gif Manau,vieną reiktų pašalinti. : http://www.supermama...howtopic=407344
4u.gif
Atsakyti