QUOTE(rogrinta @ 2008 11 09, 19:49)
Laba diena,
turiu klausimėlį. Mačiau kad moderatorė trina akvariumistų senas temas. Manau mūsų temai- Žirgų mylėtojų klubui kažkada irgi tas gręsia,nes jau artėjam lyg penkiasdešimtos temos. Nesinorėtų kad senesnėse temose esanti naudinga info prapultų. Kaip būtų galima temas sutraukt,palikus jose tik postus "į temą"
turiu klausimėlį. Mačiau kad moderatorė trina akvariumistų senas temas. Manau mūsų temai- Žirgų mylėtojų klubui kažkada irgi tas gręsia,nes jau artėjam lyg penkiasdešimtos temos. Nesinorėtų kad senesnėse temose esanti naudinga info prapultų. Kaip būtų galima temas sutraukt,palikus jose tik postus "į temą"
Jūs teisūs, kai kurias temas, pažiūrėjus, kad ten daug nuotraukų, jau ir ištryniau Tačiau Jūsų temose nemanau, kad galiu spręst, kurie postai yra "į temą", kurie - ne (nors pirmąją temą, rodos, pravaliau). Variantus pasiūlyti galiu kelis, kaip ir akvariumistams ir visiems kitiems bendraminčiams:
1. Surašyti skaičiukus žinučių, kurias palikti (arba kurias trinti) ir aš tai padarau temoje.
2. Svarbiausią informaciją susisteminti ir patalpinti į naujos temos pradžią - kad naujokui būtų galima parodyti, kur paskaityti esminius klausimus, kurių temos senbuviams jau net nebenori kartoti.
Gal būtų dar kokių pasiūlymų? Ir kas atrastų laisvą minutę tuo užsiimti?
Akvariumistai archyvuot patingėjo :
QUOTE(arvydas. @ 2008 10 13, 21:04)
Gaila, aišku, senų temų, bet Tu Kykute trink. (Vis vien atgal nelabai kas dairosi). Čia mano nuomonė. (Bet kadangi aš čia esu KRŪŪŪTAS VIRŠININKAS-neformalas, tai mano ŽODIS - GIPSAS ). Dykai, faktas, irgi neprasisuksi: porą paskutinių temų teks palikt. Nu ir dar šefui
QUOTE(linabalt @ 2008 10 13, 22:21)
Kykute, palik pora paskutiniu temu, kitas trink