Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės V dalis

niu salaseviciute zinoma tai,kaip ir brazauskas,o jo anuke idejo istekancia i zurnalus..nors man ji visiskai nezinoma,tai taip pat ir cia 4u.gif
Atsakyti
http://whatson.delfi...76072529875_323
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 12, 16:06)

Nesuprantu kaip Jasaitytes vestuves surinko daugiausiai balsu doh.gif Gal vestuves ir buvo idomios, bet pagal delfi foto, tai ji tuokesi su Misteriu "plaukai-nosis", nes apart plauku ir nosies nieko daugiau nesimato doh.gif Man ziauriai negrazus jis blush2.gif
Sori, gal kam ir patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 09 12, 17:35)
Man ziauriai negrazus jis  blush2.gif 

na, čia juk ne "Dailiausio jaunikio" rinkimai smile.gif

o šiaip jau.. velniai nematė tos nosies, svarbu žmogus geras būtų. bet tai jau kita tema smile.gif
Atsakyti
aaaa, sužinojau, pasirodo žurnalui "žvėrys" žmonės patys nuotraukas nuneša, kad apaie juos parašytų g.gif
o aš čia sėdžiu kaip princesė ant žirnio ir dyvyjuosi, kodėl apie mūsų vestuves jie iki šiol nerašo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai neski neski - juk tokia garsi "ant SM" - butinai isspauzdins - reitingus pasikels - kita nr vargu ar begausiu kaip graibstys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 13, 20:58)
Tai neski neski - juk tokia garsi "ant SM" - butinai isspauzdins - reitingus pasikels - kita nr vargu ar begausiu kaip graibstys lotuliukas.gif

nu kad ne tik ant SM lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif merginos, o jus Dimo Bilano vestuviu nuotrauku niekur nematet?
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 09 20, 20:41)
g.gif  merginos, o jus Dimo Bilano vestuviu nuotrauku niekur nematet?

tai jis jau vedė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 09 12, 10:41)
niu salaseviciute zinoma tai,kaip ir brazauskas,o jo anuke idejo istekancia i zurnalus..nors man ji visiskai nezinoma,tai taip pat ir cia 4u.gif

drinks_cheers.gif Žmonėse ir vidurinės anūkės vestuvės įdėtos, bet nete neradau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2009 09 20, 21:58)
tai jis jau vedė?  bigsmile.gif

taip jo vestuves buvo 09-09-09 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 09 22, 01:34)
taip jo vestuves buvo 09-09-09 4u.gif

Negirdejau dar sito bigsmile.gif
O rugsejo 12d. susituoke D.Bilano prodiusere Яна Рудковская ir garsus ciuozejas Евгений Плющенко.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Cia galima paskaityti smile.gif
Atsakyti