Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės V dalis

Labai graži nuotaka wub.gif Nepažinau ,jei nebūtų parašyta,kad Jurga,tai blush2.gif Šaunu įdomiai jie ten sugalvoję-svečius jau vaišino čilli sriuba,ledus valgė pajūryje,o vakare svečiams-improvizuotas koncertas www.15min.lt rašo
Atsakyti
Man irgi Jurga labai gražiai atrodė wub.gif , tokia romantiška wub.gif
Atsakyti
Labai sauniai Jurga atrode, grazios vestuves.
Uzkliuvo ta moteris is sveciu tarpo su ilga sviesia suknele - ziuredama video net buvau pagalvojus, kad tai nuotaka doh.gif Nors as liberali sveciu ir nuotaku aprangu klausimu, bet vistiek nelabai kaip atrodo dvi "nuotakos".
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 08 26, 22:58)
Labai sauniai Jurga atrode, grazios vestuves.
Uzkliuvo ta moteris is sveciu tarpo su ilga sviesia suknele - ziuredama video net buvau pagalvojus, kad tai nuotaka  doh.gif Nors as liberali sveciu ir nuotaku aprangu klausimu, bet vistiek nelabai kaip atrodo dvi "nuotakos".

gal ten vaiko krikštamotė mastau.gif aš irgi ją pastebėjau.
Atsakyti
Jurgos nepazinau!!! Kada ji cia spejo plaukus atsiauginti ir dar nusisviesinti! Bet labai graziai ir stilingai atrode!! Grazi pora 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gattinoni @ 2009 08 27, 06:51)
Jurgos nepazinau!!! Kada ji cia spejo plaukus atsiauginti ir dar nusisviesinti! Bet labai graziai ir stilingai atrode!! Grazi pora 4u.gif

Pritariu drinks_cheers.gif tikrai Jurga labai gražiai atrodė wub.gif
Atsakyti
ta "moteris" yra vaiko krikstamote, ta aktore kur vaidina blondines. pamirsau pavarde doh.gif ne jankauskaite ,o ta kita vnz smile.gif

Aldona Vilutytė. atsiminiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `Feja`: 27 rugpjūčio 2009 - 19:20
Vedė šokėjas Kandelis
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 28, 13:07)

Kokia grazi suknele wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aasimah @ 2009 08 28, 15:09)
Kokia grazi suknele wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif labai wub.gif
Papildyta: