Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės V dalis

QUOTE(Tigris @ 2009 08 17, 11:04)
O Aistes makiazas man kliuva kazkodel  g.gif  pudra is toli matosi. Ir kazko vos vos ryskiau noretusi, kazkokios gyvybes veide truksta g.gif

aha drinks_cheers.gif o man pas ją kairio antakio, trečios eilės aštuntas iš krašto plaukelis kažkaip kreivai palinkęs guli g.gif kaip neskoningai jis atrodo doh.gif
nepastebėjote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 08 17, 15:57)
aha  drinks_cheers.gif  o man pas ją kairio antakio, trečios eilės aštuntas iš krašto plaukelis kažkaip kreivai palinkęs guli g.gif kaip neskoningai jis atrodo doh.gif
nepastebėjote? g.gif

O kodėl suknelę ar puokštę ar šukuoseną aptarinėti galima o makiažo ne?

Aš tai atkreipiau dėmesį į gėlių puokštes, svečių ta prasme. Jasaičio gražiai atrodė tie burbulai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2009 08 17, 15:47)
O Jasaičio gražiai atrodė tie burbulai smile.gif

kurie burbulai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 08 18, 10:35)
kurie burbulai?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hortenzijos, manau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2009 08 17, 06:59)
Eurovizijos dalyvės Ani Lorak vestuvės.
Foto ČIA

Cia tai grazi moteriske thumbup.gif
Atsakyti
Aga labai grazi Ani Lorak ir thumbup.gif atrode per savo vestuves vyras labai gražus iš vis labai graži pora smile.gif
Atsakyti
Šeštadienio, rugpjūčio 22-osios popietę Vilniaus santuokų rūmuose aukso žiedais apsikeitė žinomas verslininkas, vengriškų restoranų „Csárda“ savininkas, 32 metų Tokajaus princas Darius Katinas ir jo išrinktoji, aštuoneriais metais jaunesnė Vaidilė Zamalytė.
VESTUVĖS
Atsakyti
ji man visai gražiai atrodė (įvertinus, kad žurnaluose tokia poprastė būdavo), o jis man labai antipatiškas, tai nekomentuosiu schmoll.gif
Atsakyti
Katinas man labiau i pirsli panasus, negu i jauniki - tik juostos truksta doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Istekejo "Absoliutaus blogio" zvaigzde Milla Jovovich :
ir mane be galo suzavejo jos puokste wub.gif

Daugiau foto cia http://www.zimbio.co...son/De5td9ueKX4

Atsakyti
graži ta Mila smile.gif tik va,man tas vainikas ant galvos tai schmoll.gif
Atsakyti
Bet kokio ugio tas zmogus, kur juos sutuoke blink.gif Kaip Sabonis biggrin.gif
user posted image

O siaip matosi, kad mielos seimyniskos vestuves be kokiu imantrybiu. Tas veliumas man toks vintazinis atrodo, tikrai ne naujas
Atsakyti