Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingiausias gerbėjas

Dar gerai kad ne su kibiru kokiu atnese lotuliukas.gif
Man viena pasakojo kaip pas ja i gimdyma vyras atvaziavo -vienas batas toks kitas batas kitoks -zvengem uzsieme uz pilvu .. bet va nors yra ka prisimint lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip skaniai pasijuokiau!!!
As prisimenu is studentavimo laiku-pirmam kurse po krikstynu kita ryta miegu savo kambary, grizta kambarioke is duso ir pasakoja, kaip kazkokie bernai rekaudami po koridorius vaiksto. Ir girdziu kaip tik mano aukste bliauna....mano varda!! Tai buvo Jis su grupiokais!! Pirma slepiausi dar po antklode, bet Kazkas maloniai pasake vyrukams kuriam kambary cia tokia gyvena, o mano kambariokes nesureaavo i mano klyksma, kad uzrakintu duris, tai mane rado - su pizama, lovoj, susivelusia ir nepamenu ar nuvalytu spaklium... kadangi atsisakiau eiti arbatos, tai issinese su lova i kiema ir parnese tik kai sutikau. Po to smagiai bendravom, kai nugriuvau ledo arenoje-ant ranku parnese, juokinti mokejo ir bulves kepdavo kai visi pabegdavom is paskaitu. Per paskaitas destytojams dantis uzkalbedavojei kviesdavo atsakineti mane...Kol viena diena kazkur jis prapuole ir po kurio laiko uzsuko i svecius su mergaite ir paprase ja pamokyti fizikos!!!! drinks_cheers.gif
Isizeidziau ir meile baigesi;))
Dabar kartais susitinkam kur netycia ir visada smagiai pasijuokiam;)

Atsakyti
Ir dar kelis atsiminiau ir savo margos istorijos wink.gif
Su vienu susipazinau internetu. Pasimatymas buvo super romantika, Trakai, vakariene, valtys ir tt. Kol prie masinos jis ieskodamas rakteliu kraustesi kisenes ir kol krapstesi man i rankas ibruko palaikyti...prezervatyvu pakeli. Pamates pats susigedo, o as paprunksciau ir jo nenurasiau. Susitikinejimas tesesi, kol netapo pamokslu rinkiniu-ne taip studijuoju, ne taip mastau, ne taip planuoju laika ir is vis-kodel po velniu nevaziuoju su juo atostogu i Sventaja savaitei. Mano studijos jam neatrode priezastis-isvyko jis vienas ten ir savo atostogu metu sms'u mane "mete". Labai neliudejau;)

Dar yra sekesi ne syki susiduri su tokiais dramaturgais, kad pritruksti zodziu. Dabartinis gerbejas-vienos sokiu nakties klube-rezultatas. Kadangi daviau savo numeri-tai skambucio sulaukiau vos tik jis parveze mane namo. Is pradziu toki neispasakyta galantiskuma laikiau jo tautiniu bruozu ir moteriskai priemiau kaip pamaloninima. Kol galiausiai - po to kai radau ji laukianti prie savo namu duru, kad pasiaiskinciau jam, kodel as neatsakau jo skambucius- galantiskumams teko deti taska. Tiesa jis vis dar raso sms be jokio mano atsako-tai isssiskiria su manim, tai po to atsipraso ir susitaiko, tai kelia man drama del to, jog tyliu... O tada jis man atleidzia, nes zino, kad as esu protinga ir subrendusi moteris;)
Na tokie stai "santykiai";)
Atsakyti
QUOTE(mimii @ 2016 02 16, 22:30)
Dar yra sekesi ne syki susiduri su tokiais dramaturgais, kad pritruksti zodziu. Dabartinis gerbejas-vienos sokiu nakties klube-rezultatas. Kadangi daviau savo numeri-tai skambucio sulaukiau vos tik jis parveze mane namo. Is pradziu toki neispasakyta galantiskuma laikiau jo tautiniu bruozu ir moteriskai priemiau kaip pamaloninima. Kol galiausiai -  po to kai radau ji laukianti prie savo namu duru, kad pasiaiskinciau jam, kodel as neatsakau jo skambucius- galantiskumams teko deti taska. Tiesa jis vis dar raso sms be jokio mano atsako-tai isssiskiria su manim, tai po to atsipraso ir susitaiko, tai kelia man drama del to, jog tyliu... O tada jis man atleidzia, nes zino, kad as esu protinga ir subrendusi moteris;)
Na tokie stai "santykiai";)

sitas geras lotuliukas.gif as panasu gerbeja 6 metus turiu jau, tik raso man per skype . kiek kartu jis mane jau buvo metes, istrynes is kontaktu, ignoraves lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 16 vasario 2016 - 21:44
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 16, 21:44)
sitas geras  lotuliukas.gif  as panasu gerbeja 6 metus turiu jau, tik raso man per skype . kiek kartu jis mane jau buvo metes, istrynes is kontaktu, ignoraves  lotuliukas.gif
Ir jus nesuteikiat zmogui vilties ......... g.gif
Vienas pasakojo kaip daugiabutyje kaimynes dukra grazi gyveno tai kavalieriai vakarais dainuodavo ,geles istrypdavo .... lotuliukas.gif
sako vienas ateina padainuoja -ta nekreipia demesio ,nueina ,Po kiek laiko kitas ateina doh.gif kosmaras sako gyvent neimanoma budavo ....
ismindydavo gelyna suoliukas buvo ,tai ta nudaze -prilipo jie ten visi. bet vistiek eidavo ,galu gale isarde ta suoliuka ..
Ir taip kol neisvaziavo studentaut lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Itariu lengva ir sunku buti graziai , man viena pasakojo kai jai is balkono kelnaites padziautas kazkas vis pavogdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 02 28, 21:56)
Ir jus nesuteikiat zmogui vilties  ......... g.gif 
  <...>
Itariu  lengva ir sunku buti graziai  , man viena pasakojo kai jai is balkono kelnaites padziautas kazkas vis pavogdavo  doh.gif

Nu laba diena, jeigu suteiksiu, tad dar kokius 20 metų jis tos vilties turės. doh.gif

Jau po pirmų kelių vagysčių reikėjo susiprast ir džiaut nebe balkone. Bet gal jai kas nors vis atnaujindavo garderobą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 28, 21:00)
Jau po pirmų kelių vagysčių reikėjo susiprast ir džiaut nebe balkone. Bet gal jai kas nors vis atnaujindavo garderobą.  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Pabaigus trečią kursą, nusprendžiau, kad man jau metas susirasti vaikiną. Tuo metu labai mokiausi, dirbau, todėl pasimatymams nebuvo laiko. Pagalvojau, vasara bus gera proga susirasti kažką mielą. Draugė pusiau juokais, pusiau rimtai užrodė vieną pažinčių tarnybą. Tais laikais dar nebuvo tokių internetinių pažinčių svetainių, daug kas siųsdavo skelbimus į laikraštį ar naudojosi minėtomis pažinčių tarnybomis. Taigi, nuvykau ten. Mane maloniai priėmė, be galo išgyrė (išvaizdą ir protą smile.gif ), tik patarė sumažinti reikalavimus, bo nurodžiau, kad vaikinas būtų nerūkantis ir su aukštuoju išsilavinimu. Na, bet nuramino, sakė "kaip tau tai tikrai rasim". Dar žadėjo pripiršti savo draugės sūnų, bet jo taip ir nesutikau (o gal sutikau?). Prasidėjo nepaprasti eilinės vasaros nuotykiai. Bet apie kiekvieną kandidatą iš eilės.
1 skambutis. Musulmonas. Būsimas medikas. Sakau: NE, NE. O jis man tai būkim tik draugais, išmokysi mane lietuvių kalbos. Mandagiai atsisveikinau.
2 skambutis. Mielas šnekus balsas. Baisiai patenkinta lekiu į pasimatymą, kur mano svajonių neapvilia kerinti išvaizda: madingai apsikirpęs, prisižiūrintis ir simpatiškas. Buvo labai miela pasivaikščioti ir paplepėti, gal net per daug atvirai. Tik jo profesija šiek tiek glumino, nes jis šoko striptizą klube (štai tau kodėl nepriekaištinga išvaizda biggrin.gif ). Bet atsisveikinom gražiai, jis man į žanduką pakštelėjo. Kitą dieną paskambino ir paklausė, ar nenorėčiau artimiau susipažinti ir važiuoti su juo savaitei į Palangą. Nepanorau. Vėliau mačiau jo tel numerį skelbime, kur jis siūlėsi pabendrauti su vyresnio amžiaus moterimis už atlygį. Feeee.
3 skambutis. Gerokai už mane vyresnis vyrukas iš provincijos. Nuobodokas ir mano paistalai apie dvasinį pasaulį, poeziją ir lankomus psichologijos kursus jam buvo kaip iš "kosmoso". Bet jis prisipažino, kad kažkada turėjo problemų su alkoholiu, bet parišo tą reikalą. Dar nepatiko, kad jis buvo aistringas medžiotojas, nors aš myliu gyvūnus. Kalbėjo su manim lyg su maža mergaite ir vadino mažybiniu vardu blink.gif Sutikau nueiti su juo į antrą pasimatymą, o kadangi pasiūlė rinktis, nusitempiau jį į šunų parodą biggrin.gif Aš gi myliu gyvūnus. Po 2 val. jam pradėjo skaudėti galvą biggrin.gif Aš jam pasiūliau važiuoti namo, nes man tai buvo bais įdomi diena. Palydėjau jį iki mikriuko, pamojau ranka per langą ir dar spėjau sugrįžti ir pažiūrėti ,,Best in Show"
4 skambutis. Melancholiškas balsas padvelkė lengva depresija. Uždaras, neįdomus vaikinas iš temos "mamos sūnelis". Slampinėjom po miestą, kai JIS išalko nusipirko kioske bandelę su kopūstais (dar 15 min. garsiai svarstė, kokią pirkti), o kai pagaliau pasiūliau nueiti į kavinę, tai nupirko man sulčių. Pro langą pamatėm einantį dainininką Liną Adomaitį, tai jis pasigyrė, kad jį pažįsta ir kad galėsime kada nors keturiese pasėdėti kur nors (norėjo padaryti įspūdį?). Kitą dieną aš jį nusitempiau į zoologijos sodą (xe xe patikrinti, ar myli gyvūnus). Taip mylėjo gyvūnus, bet nemokėjo elgtis su mergina. Pradžioje paėmė mano ranką, o kai reikėjo lipti aukštais laiptais, tai mane "mete į šoną" ir ėmė kepurnėtis vienas blink.gif na, aš ne pėsčia, užlipau ir be jo pagalbos. Paskui dar bandė imti už rankos, bet jau nedaviau. Po kelių dienų, kai paskambino, tariau sudie. Vos neapsiverkė, nes manė, kad tai jo gyvenimo šansas ir mes abu labai tinkame blink.gif Siūlė važiuoti pas kažkokius draugus į sodą su palapinėmis, nors pasakiau, kad daugiau neisiu su juo susitikti. Dar apskundė mane tai agentūros vadovei, nuo jos gavau pylos, kad "toks geras berniukas neįtiko ir kaip jis mane gyrė". Apsaugok Dieve nuo tokio gėrio.
5 skambutis. Supratau, kad ta agentūra bergždžias reikalas, nes kiša bet kokius bernus, ką turi, net neskaito mano anketos, kokius reikalavimus keliu. Tokių, kokių ieškau, ten paprasčiausiai nebuvo. Jau buvau nusiteikus atsisakyti jų paslaugų, kai paskambino kitas vaikinas. Susitikom romantiškoj vietoj - santakoj. Žiū ateina tipiškas kaunietis - languoti flaneliniai marškiniai, sukišti į džinsus, balti kedukai (švarūs thumbup.gif ). Tik rankoje tokia vyriška rankine su kilpa rankai įkišti. Žodžiu, einam kalbam apie statybas, nes ten jis dirba, o laisvalaikiu kaimynam dar stato namą. Geras toks, tik aš su tom aukštom materijom jį priverčiu jaustis nejaukiai. Klausia, kur kitą kartą susitiksim? Sakau, eisim į muzikinį teatrą, nes man ten labai patinka. Jo akys tik išsiplėtė blink.gif Sakau koketiškai "patinka vyrai juodais kostiumais". Lyg ir nudžiugo. Reikalai pagędo, kai jį reikalai prispyrė. Sako jis man: Palaikyk mano tašę (tą daiktą su kilpa), o aš už krūmo nubėgsiu" blink.gif Na, jis nubėgo, likau stovėti ir laukti, kol grįš. Į teatrą taip ir nenuėjom.

Kitą dieną atsiėmiau visus duomenis ir nuotraukas iš tos agentūros. Kiekvieną kartą susitikusios su drauge smagiai pasijuokiam iš tos vasaros nuotykių. O savo meilę sutikau visai neplanuotai ir gavau tokį, kokio ieškojau - išsilavinusį, vyrišką, atsakingą ir įdomų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 28, 21:00)
Nu laba diena, jeigu suteiksiu, tad dar kokius 20 metų jis tos vilties turės.  doh.gif

Jau po pirmų kelių vagysčių reikėjo susiprast ir džiaut nebe balkone. Bet gal jai kas nors vis atnaujindavo garderobą.  biggrin.gif

Nu jus prigalvosit visko lotuliukas.gif nezinau tos istorijos galo ,manau jai patikdavo ten dziauti ... isvaizdi panele buvo verysad.gif dabar jau turbut nevagia .. lotuliukas.gif

Papildyta:
---------------- O savo meilę sutikau visai neplanuotai ir gavau tokį, kokio ieškojau - išsilavinusį, vyrišką, atsakingą ir
-----------------------------------------
Tai kur sutikot savo isrinktaji ???? g.gif
As galvoju visi zmones vienodi tik nevienodai kulturingi ... ta kultura uzgyvenama gyvenant kartu .
Viena pazinti prisiminiau kai visai nieko panele atejo i pasimatyma purvinom panagem g.gif tai noro neliko toliau ja tyrinet tongue.gif
ir nevarykit visko ant vyru -moteru ir buna blogu
Atsakyti
Tiek linksmu istoriju paskaiciau lotuliukas.gif thumbup.gif . Bet man visai patiktu jei man kokia gele vazonike butu atneses, kaip cia kazkuri merginas nesenai rase. Nes labai augalus megstu.
As irgi prisiminiau viena toki gerbeja. Buvau iskart po mokyklos ir per vasaros atostogas isidarbinau. Tai pradejo mane darbe toks vienas klientas '' kabint''. Is isvaizdos visai nieko, gal tik vyresnis kokiais 8 metais ar trp daugiau. Bet iskart i akis krito pas ji ant rankos vestuvinis ziedas, tai jam sakau, kad be reikalo nevark, as su vedusiais neprasidedu. O jis vel eina ir eina pas mane su savo siulymais draugauti, i pasimatyma kviecia doh.gif . Jau pabodo ryskiai, nes man vedes tai jau neikoks nebuvo reikalingas. Kai viena karta paeme uz rankos, tai labai grieztai pasakiau kad manes neliestu ir eitu pas savo zmona. Ir kad paliktu mane ramybej. Tai jis suzinojo kur galima rasti mano mama, nuejo pas ja ir pasiskunde, kad as esu nemandagi ir jos dar klausinejo kodel as su juo nenoriu draugauti doh.gif . Paskui dar isaiskejo, kad mes namu kaimynai, jo daugiabutis buvo salia mano namu. Tai einu is darbo tai privaziuoja is nugaros ir vel savo nesveika draugyste siulo doh.gif . Viena karta i darba vel atvare, tik ne vienas, o su mergina. Na va, pagaslvojau, pagaliau su zmona atejo pasirodyt, kad tipo pavydeciau, o gal sexo kokio trise norejo(ka as zinau kokios mintys pas ta vedusi vyra buvo blush2.gif ) Prieina abudu ir sako ''va as su sese atejau, o tu vistiek su manim nenori draugauti''. Tai as tai merginai sakau, kad man jis nepatinka, man jis netinka ir kad paliktu mane ramybej... Po to kazkaip atstojo.
Juokingiausia buvo tai, kad kai istekejau ir ieskojomes tame rajone issinuomoti buta - pasirodo tas vyras kaip tik nuomavo ta savo buta mano kaiminystej. Bet, mane pamates pasake, kad man buto nenuomos, nes as su juo nenorejau draugaut biggrin.gif . Cirkas, iki siol sunkiai jo mastymas suvokiamas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 03 04, 14:32)
Tiek linksmu istoriju paskaiciau lotuliukas.gif  thumbup.gif . Bet man visai patiktu jei man kokia gele vazonike butu atneses, kaip cia kazkuri merginas nesenai rase. Nes labai augalus megstu.
As irgi prisiminiau viena toki gerbeja. Buvau iskart po mokyklos ir per vasaros atostogas isidarbinau. Tai pradejo mane darbe toks vienas klientas '' kabint''. Is isvaizdos visai nieko, gal tik vyresnis kokiais 8 metais ar trp daugiau. Bet iskart i akis krito pas ji ant rankos vestuvinis ziedas, tai jam sakau, kad be reikalo nevark, as su vedusiais neprasidedu. O jis vel eina ir eina pas mane su savo siulymais draugauti, i pasimatyma kviecia  doh.gif . Jau pabodo ryskiai, nes man vedes tai jau neikoks nebuvo reikalingas. Kai viena karta paeme uz rankos, tai labai grieztai pasakiau kad manes neliestu ir eitu pas savo zmona. Ir kad paliktu mane ramybej. Tai jis suzinojo kur galima rasti mano mama, nuejo pas ja ir pasiskunde, kad as esu nemandagi ir jos dar klausinejo kodel as su juo nenoriu draugauti doh.gif . Paskui dar isaiskejo, kad mes namu kaimynai, jo daugiabutis buvo salia mano namu. Tai einu is darbo  tai privaziuoja is nugaros ir vel savo nesveika draugyste siulo doh.gif . Viena karta i darba vel atvare, tik ne vienas, o su mergina. Na va, pagaslvojau, pagaliau su zmona atejo pasirodyt, kad tipo pavydeciau, o gal sexo kokio trise norejo(ka as zinau kokios mintys pas ta vedusi vyra buvo blush2.gif ) Prieina abudu ir sako ''va as su sese atejau, o tu vistiek su manim nenori draugauti''. Tai as tai merginai sakau, kad man jis nepatinka, man jis netinka ir kad paliktu mane ramybej... Po to kazkaip atstojo.
Juokingiausia buvo tai, kad kai istekejau ir ieskojomes tame rajone issinuomoti buta - pasirodo tas vyras kaip tik nuomavo ta savo buta mano kaiminystej. Bet, mane pamates pasake, kad man buto nenuomos, nes as su juo nenorejau draugaut biggrin.gif . Cirkas, iki siol sunkiai jo mastymas suvokiamas.

tai gal nebuvo jis vedęs, tik šiaip kokiu žiedu pasipuošė žmogus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 03 04, 15:07)
tai gal nebuvo jis vedęs, tik šiaip kokiu žiedu pasipuošė žmogus biggrin.gif

Kai apie zieda paklausiau ar vedes, tai pats iskart prisipazino, kad taip. I klausima ko tada nori is manes jei zmona turi, atsake, kad ''as jam labai patinku, ir jis nori su manim draugauti''. Nu nieko cia nuostabaus, kai vede vyrai meiluzes turi, bet, kad eiti ir skustis mano mamai, kad as su juo draugauti nenoriu ir dar savo sese(kuri pati pasake, kad tikrai yra jo sesuo) vestis, kad ta mane itikintu, jog man reikalingi jo pasimatymai ir draugyste doh.gif lotuliukas.gif - tai va cia prikolas lotuliukas.gif .
p.s. ir svarbiausia jis nei vieno karto neuzsimine kad nori ten kazkokiu intymiu santykiu. Kaip bernelis 20-ies, viskas tyra ir grazu biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 04 kovo 2016 - 15:19