Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingiausias gerbėjas

QUOTE(Stichija @ 2013 08 30, 13:00)
Nu ir prisijuokiau  thumbup.gif  Pamenu ir savo kelis nevykusius gerbejus, bet cia jau ne is jaunystes laiku, o is 30+  blush2.gif
1. Nu tsakant einu susitikti su mazdaug mano amziaus vyriskiu, jis ateina ir vietoj geliu atnesa geles VAZONE  lotuliukas.gif ( tokiam midi dydzio ), ir dar su kaina uzlipdyta  doh.gif , nu ka, teko pora val ta vazona visur  tampytis  lotuliukas.gif , geliu aisku neismeciau, man paskui namie dar ant palanges pora metu zydejo ir juoka kele  blush2.gif 
3. Ilgai vienas gerbejas kabinosi, kol sutariau susitikti. Nusiveze jis mane i Kacergines zieda kur motociklistai treniruojasi  doh.gif  Pasivaiksciojom po trasa, nupirko maziuka maziuka fantos buteliuka dviems, tipo dar ne tiek istroske, kad reiktu kiekvienam po viena atskirai  doh.gif , kai isgerem ta Fanta, nese i kavine priduot stiklo . O kita diena gavau issamu emeila, kad as jam tinku, nes kukli, maloni ir svarbiausia su SIJONU, nes jei su kelnem, tai jau netikciau  doh.gif . Nu bet jis man netiko, nes Fanta as labai megstu  blush2.gif
4. Cia gal is operos bus ne juokingiausias, bet keisciausias gerbejas. Buvo vyresnis koki 10-15 metu, turtingas, solidus. Taigi kokius 3-4 menesius kiekviena diena per pietus prisistatydavo ir vezdavosi pietaut i geras kavines, restoranus. Per ta laika ne karto nelindo nei buciuotis, nei glamzytis, tik per gimtadieni padovanojo roziu ir pabuciavo ranka  g.gif Nu man tada buvo kokie 33-34, jam apie 45 gal. sakau gal zmogui draugijos siaip truko, su kuo pakalbet ar papietaut, ar del prestizo su grazia moterim pasirodyt ( nu tada dar labai grazi buvau  blush2.gif ), o paskui as susirgau, atsiduriau ligoninej ir vsio...... pamete mane  lotuliukas.gif , nemokami pietus baigesi, vat ko gaila  blush2.gif

oi, klykiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2013 08 30, 13:00)
O kita diena gavau issamu emeila, kad as jam tinku, nes kukli, maloni ir svarbiausia su SIJONU, nes jei su kelnem, tai jau netikciau doh.gif . Nu bet jis man netiko, nes Fanta as labai megstu  blush2.gif

Va čia geriausia vieta. Sijonas, vienas svarbiausių dalykų kuriant santykius biggrin.gif Ir iš kur tokių atsiranda.
Atsakyti
Gera tema thumbup.gif ,keliu į viršų.Gaila,kad pas mane nebuvo tokių situacijų,būtų ką prisiminti rolleyes.gif
Atsakyti
Oi kokios istorijos thumbup.gif

Atsimenu ir mane draugai supiršo su kažkokiu jų draugu, susirašinėjom, susitarėm kad atvažiuos manęs pasiimt, nuvažiuosim į kavinę 16h.
Kaip tyčia kaimynas paprašė kad važiuočiau su juo ir parvaryčiau mašiną atgal, nes jis parvaryti žmonos mašiną turi, 15,30. Žodžiu, grįžtu į kiemą su kaimyno mašina apie 16h, gražuolis pasipustęs aišku manęs jau laukia, pastatau mašiną, grįžta kaimynas, padėkoja, pasiema raktelius - atsisveikinam.
Pasimatymas su "išrinktuoju" nebuvo nei juokingas, nei kažkuo labai ypatingas, išskyrus tai kad porą kart norėjo pasikrapštyti nosį, tik žvilgsniu pagaudavau, tai atitraukdavo ranką nuo šnervių lyg niekur nieko biggrin.gif pasimatymą baigėm,parvežė namo, vaikinukas man įspūdžio nepadarė, tai susitikt neskubėjau antrą kart. Susirašinėdavom žinutėm, o aš vis užsiėmusi..
Vieną rytą gal po savaitės leidžiuosi liftu žemyn, sutinku kaimyną, kaip visada klausimai kaip sekasi ir etc, jis man sako, "žinai, niekaip nesuprantu, aš kiekvieną rytą randu po gėlę už savo valytuvo užkištą, galvojau palikti iš vakaro raštelį, kad aš ne sodininkas, ir gėlių nereikia, turiu žmoną, bet pats radau raštelį "su lig 10 rože, lauk staigmenos" tai va, liko kelios dienos, sakau palauksiu" ir juokiasi, o man tik PYST mintis į galvą, kad tas mano kavalierius vis per aplinkui kaip katinas brukdamas uodegą klausinėja ar man patinka gėlės ir tt, o aš nieko nesuprasdama, ir nelabai norėdama bendrauti rašydavau "kažinau, normaliai" lotuliukas.gif ir tik tada supratau kad jis pamatęs kad grįžau su kaimyno mašina, pagalvojo kad ten mano.. lotuliukas.gif
nuėjusi į darbą paskambinau ir pranešiau kad mašina ne mano, ir aš tų rožių nei uosčius nei čiupinėjus, nei akyse regėjus. lotuliukas.gif Tada paklausė kokie mano mašinos numeriai, ir gali pradėti iš naujo, tik turiu apsimesti kad man tai staigmena. Atsisveikinau ir paaiškinau kad šiuo metu nesu apsisprendusi kurios gėlės man labiau patinka, ir apskritai kad rimtų ir apskritai jokių santykių dabar man nesinori. biggrin.gif
Atsakyti
Juokingos istorijos - pasikroviau gerų emocijų. thumbup.gif
Atsakyti
Gera tema ,idomu paskaityt ka kolegos yra padare .... Nu bet vistik jei paprastai be zuikiu puikiu
pinigu prasymo juk nebutu ka prisiminti lotuliukas.gif
Man jaunystej teko dviese eit i pasimatyma ,nes kaip tycia draugeli paemiau, tam kazkur reikejo,zodziu susitarem kad jis kazkur nueis o as eisiu su drauge susitikt ,susitikau su drauge gerem arbatu -ir tas atvare doh.gif ,nus teko ir jo bendrija iskest ,mergina po to aisku norejo susitikt bet be draugo :lotuliukas
Atsakyti
Oj gerulė tema, prisižvengiau lotuliukas.gif Man irgi vienas gerbėjas į pasimatymą buvo atnešęs gėlę vazone doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pats stringamiausias puslapis .
Nu bet pagalvojus juk MAMOS ir uzaugina tuos berniukus -ir kur buna parasyta kabinimo instrukcija .Kaip kas ismano taip ir daro -is sono saves juk nemato lotuliukas.gif
Atsakyti
O man vienas gerbėjas irgi atnešė gėlę - dirbtinę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurutexxxx @ 2016 02 07, 20:20)
O man vienas gerbėjas irgi atnešė gėlę - dirbtinę doh.gif

o ką daryti, kai nuosavas vyras Kovo 8-osios proga padovanoja dirbtinių tulpių puokštę ir pasako, kad kitą kart gėlių gausiu, kai šitos nuvys? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 02 07, 01:51)
Oj gerulė tema, prisižvengiau  lotuliukas.gif Man irgi vienas gerbėjas į pasimatymą buvo atnešęs gėlę vazone  doh.gif  lotuliukas.gif

o tai kas cia tokio, jeigu man labai patinka orchidejos, as nesupykciau, kad vazone atnestu biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(opyte @ 2016 02 07, 22:35)
o ką daryti, kai nuosavas vyras Kovo 8-osios proga padovanoja dirbtinių tulpių puokštę ir pasako, kad kitą kart gėlių gausiu, kai šitos nuvys?  lotuliukas.gif

moterys lyg ri vertina vyrus su puikiu humoro jausmu thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 09, 10:06)
o tai kas cia tokio, jeigu man labai patinka orchidejos, as nesupykciau, kad vazone atnestu  biggrin.gif  biggrin.gif

a jo, orchidėja laugh.gif tokia orchidėja, kad vos iki mašinos datempiau biggrin.gif o dar kaip pasiteisino doh.gif Sako - mama norėjo išmest tai va aš ir gėlę išgelbėjau ir pinigų sutaupiau ir tu ilgai apie mane prisiminsi doh.gif blink.gif

dar pamenu kažkada man pačiai korta nepaėjo doh.gif susitikau su tokiu vienu vaikinuku, iš išvaizdos visai nieko, bet šneka visokias nesamones, poto prasidėjo pošli mediniai bajeriukai tai aš telefone nusistačiau žadintuvą, kad man suskambėtų, kad atseit kažkas skambina, na, kad atsimazinti.... Nu suskamba, aš atseit atsiliepiu, atseit šneku šneku ir pyst kažkas iš tikrųjų skambina ir suskamba man telefonas doh.gif lotuliukas.gif kokia geda galvoju doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 10 vasario 2016 - 00:01