QUOTE(Stichija @ 2013 08 30, 13:00)
Nu ir prisijuokiau
Pamenu ir savo kelis nevykusius gerbejus, bet cia jau ne is jaunystes laiku, o is 30+
1. Nu tsakant einu susitikti su mazdaug mano amziaus vyriskiu, jis ateina ir vietoj geliu atnesa geles VAZONE
( tokiam midi dydzio ), ir dar su kaina uzlipdyta
, nu ka, teko pora val ta vazona visur tampytis
, geliu aisku neismeciau, man paskui namie dar ant palanges pora metu zydejo ir juoka kele
3. Ilgai vienas gerbejas kabinosi, kol sutariau susitikti. Nusiveze jis mane i Kacergines zieda kur motociklistai treniruojasi
Pasivaiksciojom po trasa, nupirko maziuka maziuka fantos buteliuka dviems, tipo dar ne tiek istroske, kad reiktu kiekvienam po viena atskirai
, kai isgerem ta Fanta, nese i kavine priduot stiklo . O kita diena gavau issamu emeila, kad as jam tinku, nes kukli, maloni ir svarbiausia su SIJONU, nes jei su kelnem, tai jau netikciau
. Nu bet jis man netiko, nes Fanta as labai megstu
4. Cia gal is operos bus ne juokingiausias, bet keisciausias gerbejas. Buvo vyresnis koki 10-15 metu, turtingas, solidus. Taigi kokius 3-4 menesius kiekviena diena per pietus prisistatydavo ir vezdavosi pietaut i geras kavines, restoranus. Per ta laika ne karto nelindo nei buciuotis, nei glamzytis, tik per gimtadieni padovanojo roziu ir pabuciavo ranka
Nu man tada buvo kokie 33-34, jam apie 45 gal. sakau gal zmogui draugijos siaip truko, su kuo pakalbet ar papietaut, ar del prestizo su grazia moterim pasirodyt ( nu tada dar labai grazi buvau
), o paskui as susirgau, atsiduriau ligoninej ir vsio...... pamete mane
, nemokami pietus baigesi, vat ko gaila 

1. Nu tsakant einu susitikti su mazdaug mano amziaus vyriskiu, jis ateina ir vietoj geliu atnesa geles VAZONE

3. Ilgai vienas gerbejas kabinosi, kol sutariau susitikti. Nusiveze jis mane i Kacergines zieda kur motociklistai treniruojasi

4. Cia gal is operos bus ne juokingiausias, bet keisciausias gerbejas. Buvo vyresnis koki 10-15 metu, turtingas, solidus. Taigi kokius 3-4 menesius kiekviena diena per pietus prisistatydavo ir vezdavosi pietaut i geras kavines, restoranus. Per ta laika ne karto nelindo nei buciuotis, nei glamzytis, tik per gimtadieni padovanojo roziu ir pabuciavo ranka

oi, klykiu