Dalyvom bendram gimtadieni ten ir susipazinom is ten dalyvavusiu ir gavo mano nr. pradejo atakuoti sms, vis kviesti susitikti per diena po koki 100 sms, po triju dienu neatlaikiau pagalvojau nuvyksiu tos kavos, atsikabins... ir prasidejo... atitempe toki zuiki dovanu, islipo is masinos manes pasitikti, sako taves kai kas labai pasiilgo ir laukia istraukia ta zuiki, sako nuo siol jis miegos su tavim, man kojos per kelius sulinko, reikejo jau tada begti, deja... nusiveze uz miesto pradejo visokius ezerus rodyti, o man baisu, kad su juo dviese, draugei sms'inu, jei man kas atsitiks, kad zinotu, kokia kryptimi buvau nuvezta, ji irgi visa baimej, o pokalbio temos buvo dvi kokia faina ir brangi jo masina (as apie masinas ismanau tiek grazi ar negrazi) ir ka noriu , kad man nupirktu sako ko nori ziedo, grandineles, sukneles, bateliu vaziuojam nupirksiu, sakau nereikia man nieko tik namo vezk, tai uzsispyres, kad negali manes taip paleisti, sako palieku tave cia (prie ezero viena, kur tikrai esu nezinojau) vaziuoju tau zieda nupirksiu, bus musu draugystes simbolis. Siaip ne taip ikalbejau, kad nupirks kita karta ir parveztu namo (po 8 val. itikinejimu), grizus prasidejo atakos sms, skambuciais, ignoravau, skambino nezinia is kiek numeriu, rase, jog myli, paskui, jog nekencia, tada, kad del manes ka nors sau pasidarys, galiausiai bijo, kad as sau nebuciau, ko pasidariusi, nes neatsakau i skambucius ir zinutes. Niekaip negalejau jo atsikratyti, tai bendri draugai su juo pasnekejo, galiausiai rado nauja auka ir atsikniso

Dar vienas veikejas visa ateiti suplanaves buvo. As dar masciau ar man su juo susitikti, nes mazai ji pazinojau, bendravimas labai pavirsutiniskas buvo, o jis man skambina kazkada sako va vaziuoju i parduotuves, reikia pagalbos, del sienu spalvos, baldu ir pan. viskas butu gal ir nieko tik, jog jis is kieto Lietuvos galo, issikalbejus paaiskejo, kad svarbiausia, jog man butas patiktu, kad pirko ji MUMS ir nori, kad busima zmona gerai jaustusi, jau ir darba man savo mieste surades, man belieka suskirauti ir kraustytis, nezinau gal jau ir vaikams vardus buvo isrinkes, nutraukiau bet koki bendravima, nes as dar tik apmastymuose buvau ar man jis idomus (nebuvom buve nei vienam pasimatyme dviese), o cia jau visas mano gyvenimas suplanuotas

Ir paskutinis, tikriausiai, gana daznas reiskinys lietuvaitems uzsieny, bet uztrigo, kad tai buvo man pirmas pasiulymas tketi tik be ziedo

Ech va tokie tie mano keisti jaunikiai