Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingiausias gerbėjas

Filmas kaip tik šiai temai tinkantis biggrin.gif http://viooz.co/movi...rever-2010.html
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2013 08 08, 02:37)

Bernsteine, 08 Rug 2013 - 02:37, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

lotuliukas.gif Geriausia vieta - oranžinės tabaluojančios kojytės ir sterilizacija (bent 1 teisingas jo žingsnis lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 25, 03:04)

Sahrazad, 25 Sau 2013 - 03:04, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Sahrazad, 25 Sau 2013 - 03:04, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

vos balsu nesijuokiau, kai jie ėmė su tookiu patosu kalbėti apie ale verslo planus, akivaizdžiai su tuo net nesusidūrę, kai rimti žmonės prie svetimų savo planų nediskutuoja...

vos balsu nesijuokiau, kai jie ėmė su tookiu patosu kalbėti apie ale verslo planus, akivaizdžiai su tuo net nesusidūrę, kai rimti žmonės prie svetimų savo planų nediskutuoja...

Čia cypo norėjo išbandyt barakuda- ne barakuda, ar kaip? Jau išsidirbinėjimas aukščiausio lygio. Net nejuokinga, o graudu. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

P.S. Vicious Vici- if you wanna be my lover you gotta get with my punks... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 10 rugpjūčio 2013 - 22:35
Turejau as toki gerbeja, jis i avarija papuole, bet jam kasnakt ateit prie mano langu tas nesutrugde. Bet...labai jau buvo juokinga kai jis ikales su ramentais, bande grot su gitara (nors nemoka), dainuot serenadas ( nors irgi nemoka) ir galiausiai mano tevukas isejo..iki siol ta vaizda prisimenu kaip jis badne kudasiu nest.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2013 08 10, 23:25)

Pavasario saulė, 10 Rug 2013 - 23:25, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Pavasario saulė, 10 Rug 2013 - 23:25, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

P.S. Vicious Vici- if you wanna be my lover you gotta get with my punks...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

P.S. Vicious Vici- if you wanna be my lover you gotta get with my punks...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Tiesą pasakius, būtent tada aš ir ieškojau paties panko labiau blush2.gif biggrin.gif Todėl tas iš kavinės toks klasiško tipo, jaunas pradedantis verslininkėlis, pašnekėjęs man dar tada apie pinigus kaip jam sekasi visai netraukė. Ir tas kitas, pankų nemylintis, rimtas toks buvo, irgi klasikinės kelnytės, marškinukai, darbas, mašina. O aš gi ne barakuda schmoll.gif biggrin.gif Man prašom gitarą į rankas, džinsiukus madingus, paplėšytus ir pakaks biggrin.gif Ech, 19-20 metelių jaunystė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Bernsteine @ 2013 08 08, 02:37)

O as buvau susipazinus (aisku internete) su vienu tokiu... hihihi.gif is nuotraukos atrode gana patrauklus. Ir siaip lyg normaliai bendraujantis. Prisistate gydytoju, nebepamenu kokiu. Nu ir po kiek laiko nutarem susipazint gyvai. Pasimatyma paskyrem pacioj sauniausioj miestelio kavinej. Aha. Issiruosiau, issipuosiau, garbanas iskedenau nail.gif ir isdroziau. Ateinu i ta kavine, dairausi  unsure.gif ir...... pamatau..... swoon.gif  Sedi vyrukas prie stalo, kojom zemes nesiekia, kojytes tabaluoja, apmautos klaikiai ryskiom oranzinem kojinem.  doh.gif  Ir kakava geria per siaudeli.  lotuliukas.gif 

O as buvau susipazinus (aisku internete) su vienu tokiu... hihihi.gif is nuotraukos atrode gana patrauklus. Ir siaip lyg normaliai bendraujantis. Prisistate gydytoju, nebepamenu kokiu. Nu ir po kiek laiko nutarem susipazint gyvai. Pasimatyma paskyrem pacioj sauniausioj miestelio kavinej. Aha. Issiruosiau, issipuosiau, garbanas iskedenau nail.gif ir isdroziau. Ateinu i ta kavine, dairausi  unsure.gif ir...... pamatau..... swoon.gif  Sedi vyrukas prie stalo, kojom zemes nesiekia, kojytes tabaluoja, apmautos klaikiai ryskiom oranzinem kojinem.  doh.gif  Ir kakava geria per siaudeli.  lotuliukas.gif 

Čia tai nerealiai, numirčiau aš turbūt toje kavinėje biggrin.gif Bet ir jūs neatsargi. Neklausėte ūgio? Pas mane, tai jei pokalbis internetu ir planuojamas susitikimas, tai ūgis, svoris, plaukai, akys išklaustos būdavo, kad nebūtų nesusipratimų po to. Tai nei vienas neapgavo smile.gif Ir savo duomenis maždaug jiems aprašydavau. Kam man ten reik, kad po to maivytųsi ir nepatikčiau, jog per stora ar per plona smile.gif
Vienas man buvo parašęs, kad nesu manekenas, bet esu mielas, verta susitikti smile.gif Tai tada aš jo nekamantinėjau daugiau, nes supratau, kad nenori. Nelabai žinojau kaip jį įsivaizduoti, ne manekenas iš figūros ar iš veido. Rizikavau. Buvo toks paprastas vyrukas, vidutinio ūgio, gana šviesus ir toks stambokas, pavalgęs kažkiek. Dirbo vadybininku su mašina tuo metu. Gerietis toks iš akių, šeimyniškas. Nepatiko ir tas tada blush2.gif biggrin.gif
Išranki aš būtybė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 08 11, 12:52)

Vicious Vici, 11 Rug 2013 - 12:52, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Vicious Vici, 11 Rug 2013 - 12:52, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Neklausėte ūgio?

Neklausėte ūgio?

Neklausiau, nes jo profilyje buvo parasyta lygtai 1,80. Jeigu butu parases, kad maziukas, tai ir ejus nebuciau. biggrin.gif Man mazi vyrai schmoll.gif Pati nedidele, o jei dar vyras mazas.... nei sis, nei tas... du nykstukai. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2013 08 11, 14:07)

Bernsteine, 11 Rug 2013 - 14:07, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Bernsteine, 11 Rug 2013 - 14:07, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Man mazi vyrai  schmoll.gif  Pati nedidele, o jei dar vyras mazas.... nei sis, nei tas... du nykstukai. hihihi.gif

Man mazi vyrai  schmoll.gif  Pati nedidele, o jei dar vyras mazas.... nei sis, nei tas... du nykstukai. hihihi.gif

biggrin.gif Rimtą draugystę apturėjau su 1.72 biggrin.gif Ne tik mažas, bet ir chamavotas buvo. Vis nepatenkytas likdavo man aukštakulnius užsidėjus. Gerai sakote, berns, eidavom tokie du nykštukai. Nesaugiai jausdavausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verutea: 11 rugpjūčio 2013 - 13:45
QUOTE(Verutea @ 2013 08 11, 13:43)

Verutea, 11 Rug 2013 - 13:43, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Verutea, 11 Rug 2013 - 13:43, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

biggrin.gif  Rimtą draugystę apturėjau su 1.72 biggrin.gif  Ne tik mažas, bet ir chamavotas buvo. Vis nepatenkytas likdavo man aukštakulnius užsidėjus. Gerai sakote, berns, eidavom tokie du nykštukai. Nesaugiai jausdavausi.

biggrin.gif  Rimtą draugystę apturėjau su 1.72 biggrin.gif  Ne tik mažas, bet ir chamavotas buvo. Vis nepatenkytas likdavo man aukštakulnius užsidėjus. Gerai sakote, berns, eidavom tokie du nykštukai. Nesaugiai jausdavausi.

Nu tai 1,72 jau nebe toks ir nykstukas. Nors man butu per mazas (pati 1,62) hihihi.gif ale ko gero, kad mazi vyrai pasiute, nu kaip ir suniukai, kuo mazesnis - tuo pasiuciau loja. lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš vieną mažiuką "meną" buvau labai įsimylėjus, o ir jam negti aukštesnės patikdavo ir dar ant kulnų smile.gif Tai po tos meilės neskirsčiau vyrų pagal ūgį kažkaip, klausdavau tik dėl bendro vaizdo, kad žinočiau su kuo einu susitikti. Šiai dienai tai jo, jau nori vyro didesnio, stipresnio tokio, o anksčiau visus ūgius toleravau, bile tik fainas, "kitoks" biggrin.gif Keičiasi viskas su gyvenimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2013 08 07, 23:37)

Bernsteine, 07 Rug 2013 - 23:37, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Bernsteine, 07 Rug 2013 - 23:37, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

O as buvau susipazinus (aisku internete) su vienu tokiu... hihihi.gif is nuotraukos atrode gana patrauklus. Ir siaip lyg normaliai bendraujantis. Prisistate gydytoju, nebepamenu kokiu. Nu ir po kiek laiko nutarem susipazint gyvai. Pasimatyma paskyrem pacioj sauniausioj miestelio kavinej. Aha. Issiruosiau, issipuosiau, garbanas iskedenau nail.gif ir isdroziau. Ateinu i ta kavine, dairausi  unsure.gif ir...... pamatau..... swoon.gif  Sedi vyrukas prie stalo, kojom zemes nesiekia, kojytes tabaluoja, apmautos klaikiai ryskiom oranzinem kojinem.  doh.gif  Ir kakava geria per siaudeli.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nu pypec, galvoju, niekur nebedingsi, teks sest salia ir atkentet max pusvalandi.  doh.gif  Neatsistojo nei pasisveikint, taip ir liko tabaluot kojytem. laugh.gif Zodz, prisedau, uzsisakiau kavos, ir laukiu ka cia kavalierius pakalbes. Nu brac, tuoj paklause ar as vaiku turiu ir jau kai reze, tai mazai nepasirode... doh.gif  ir taip garsiai garsiai..... kad jis sterilizavesis, ir man ner jokiu vilciu su juo vaiku susilaukt.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Zinokit, zmones prie kitu staliuku tik nutilo ir ausis istempe listen.gif Padavejai irgi i musu puse zvilgciot pradejo. Kokias as ten veido israiskas tuo metu nutaisinejau, tai nezinau, bet norejosi prasmegt skradziai i zeme.  blush2.gif  Zodziu, atkentejau kazkur pusvalandi, susimokejau uz kava ir dingau. laugh.gif  Nu ir, aisku, joks jis negydytojas. Greiciau jau pacientas.  lotuliukas.gif

O as buvau susipazinus (aisku internete) su vienu tokiu... hihihi.gif is nuotraukos atrode gana patrauklus. Ir siaip lyg normaliai bendraujantis. Prisistate gydytoju, nebepamenu kokiu. Nu ir po kiek laiko nutarem susipazint gyvai. Pasimatyma paskyrem pacioj sauniausioj miestelio kavinej. Aha. Issiruosiau, issipuosiau, garbanas iskedenau nail.gif ir isdroziau. Ateinu i ta kavine, dairausi  unsure.gif ir...... pamatau..... swoon.gif  Sedi vyrukas prie stalo, kojom zemes nesiekia, kojytes tabaluoja, apmautos klaikiai ryskiom oranzinem kojinem.  doh.gif  Ir kakava geria per siaudeli.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nu pypec, galvoju, niekur nebedingsi, teks sest salia ir atkentet max pusvalandi.  doh.gif  Neatsistojo nei pasisveikint, taip ir liko tabaluot kojytem. laugh.gif Zodz, prisedau, uzsisakiau kavos, ir laukiu ka cia kavalierius pakalbes. Nu brac, tuoj paklause ar as vaiku turiu ir jau kai reze, tai mazai nepasirode... doh.gif  ir taip garsiai garsiai..... kad jis sterilizavesis, ir man ner jokiu vilciu su juo vaiku susilaukt.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Zinokit, zmones prie kitu staliuku tik nutilo ir ausis istempe listen.gif Padavejai irgi i musu puse zvilgciot pradejo. Kokias as ten veido israiskas tuo metu nutaisinejau, tai nezinau, bet norejosi prasmegt skradziai i zeme.  blush2.gif  Zodziu, atkentejau kazkur pusvalandi, susimokejau uz kava ir dingau. laugh.gif  Nu ir, aisku, joks jis negydytojas. Greiciau jau pacientas.  lotuliukas.gif

first.gif first.gif first.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 08 12, 21:44)

sauleleee_, 12 Rug 2013 - 21:44, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

sauleleee_, 12 Rug 2013 - 21:44, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

first.gif  first.gif  first.gif

first.gif  first.gif  first.gif

bigsmile.gif vo brac..... bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2013 08 12, 23:50)

Bernsteine, 12 Rug 2013 - 23:50, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Bernsteine, 12 Rug 2013 - 23:50, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: