Mufasa koks grasus augalas , as irgi uzsimaniau reiks nusipirkti jei jis toks nereiklus...
na, paziuresiu, kaip jis man augs, bet siaip daug kas sako, jog tikrai nelepus augintiniai
QUOTE(Mufasa @ 2008 03 13, 09:44)
niu va, pagaliau ir as isigijau storlapi. jau seniai norejau, bet niekaip neprisiruosdavau. nusipirkau taip vadinama korala, jis labai vertinamas pagal feng shui, o ir siaip man idomesnis. permaciau temele ir noreciau pasitikslinti: lieti retai (kai isdziusta zeme), saules spinduliu jam nereikia, tik megsta sviesia vieta. ar taip viska supratau? zodziu nereiklus augalas. o jus ji purskiate?
as persodinau i kaktusu zeme, ar gerai padariau?
as persodinau i kaktusu zeme, ar gerai padariau?
gerai, labai grazu as ji nelabai purskiu, tik biski palieju ir tiek - dabar i 2 savaites karta, rodos, nieko, patinka.
aciu visoms uz pagyras
Toks kaip Mufasos storalapis pas mane labai mėgsta pietinę palangę ir daug vandens. Nes kai neliejau minkštėjo, paliejau sukietėjo, beja padėjus ant pietinės palangės dar labiau sukietėjo..
Koks fainas storlapis!!! Man dar toks nematytas
vazonėlio indas gražus tik greit išaugs, bet šiiap įdomus aš ieškau kvadratinio vazono saviškiui, nežinau kodėl manau kad tokiam turėtų neblogai atrodyt
na, kai persodinau, saknys labai mazos, nemanau, kad taip greitai isaugs. o jei isaugs, tai visada atsiras dar koks augalas, kuris tiks i dviratuko vieta
QUOTE(Mufasa @ 2008 03 14, 15:32)
na, kai persodinau, saknys labai mazos, nemanau, kad taip greitai isaugs. o jei isaugs, tai visada atsiras dar koks augalas, kuris tiks i dviratuko vieta
O kur Jus toki grazuoli pirkot ,jei ne paslaptis
QUOTE(bru @ 2008 03 14, 18:14)
O kur Jus toki grazuoli pirkot ,jei ne paslaptis
vazona ar storlapi? vazona pirkau savo miestelio geliu parduotuveje (kazlu rudoje), o storlapi kauno senukuose, draugystes gatveje.
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 03 13, 12:25)
Gal kada nors pradziugins ziedais
Auginu ir aš storapalį, bet visada galvojau, kad jis pinigų medis, turiu knygelę apie kambarines gėles ir ten taip parašyta
O ką jis dar ir žydi Nežinojau....
Pagaliau mano šakelė parodė gyvybės ženklus Pradėjo lysti maži lapeliai