Labukas, merginos
Įsitaisiau ir aš sau tą storulį laimės medelį Tik pas mane į vazoną susodinti 4 mažučiai medeliai, kaži ar taip gerai?? Kaip tik ruošiuosi persodinti savo piniguotį, tai gal, sakau, ir šitus pabandyt išskaidyt ir persodint tuo pačiu - juk žemė abiem ta pati tinka
Ir dar. Gal man paranoja, bet toks vaizdas, kad per tas kelias savaites, kai jis pas mane gyvena, jo lapeliai ėmė kažkaip plonėti, lyg ir storesni buvo Laisčiau jį tik kartą, nelabai tikiu, kad čia dėl pertekliaus vandens
QUOTE(mikke @ 2008 03 07, 23:20)
Labukas, merginos
Įsitaisiau ir aš sau tą storulį laimės medelį Tik pas mane į vazoną susodinti 4 mažučiai medeliai, kaži ar taip gerai?? Kaip tik ruošiuosi persodinti savo piniguotį, tai gal, sakau, ir šitus pabandyt išskaidyt ir persodint tuo pačiu - juk žemė abiem ta pati tinka
Ir dar. Gal man paranoja, bet toks vaizdas, kad per tas kelias savaites, kai jis pas mane gyvena, jo lapeliai ėmė kažkaip plonėti, lyg ir storesni buvo Laisčiau jį tik kartą, nelabai tikiu, kad čia dėl pertekliaus vandens
Manau, kai palaistysi, tai vel sustores, nes jie vandenuka lapukuose kaupia
O pas mane sie medeliai neauga. Sugebejau dideli medi nugalabyti...
Turbut per daug mylejau ir laisciau...
QUOTE(kazyte @ 2008 03 08, 18:26)
O pas mane sie medeliai neauga. Sugebejau dideli medi nugalabyti...
Nu jo, dažno laistymo tai jei nelabai mėgsta.
Merginos, ar jūsų laimės medelis neturi jokio kvapo??
Kai aš pro saviškį praeinu, tai taip keistai nuo jo toks kvapas padvelkia. Ir iš vienos pusės uosčiau, ir iš kitos - nuu, keistas toks kvapas, bet lyg ne pats augalas, lygtai žemė tą kvapą skleidžia
Kai aš pro saviškį praeinu, tai taip keistai nuo jo toks kvapas padvelkia. Ir iš vienos pusės uosčiau, ir iš kitos - nuu, keistas toks kvapas, bet lyg ne pats augalas, lygtai žemė tą kvapą skleidžia
QUOTE(mikke @ 2008 03 11, 01:30)
Merginos, ar jūsų laimės medelis neturi jokio kvapo??
tai tikriausiai puvam jau ar palyti pradedam???
QUOTE(Frosted @ 2008 03 11, 00:52)
tai tikriausiai puvam jau ar palyti pradedam???
*****, net nepagalvojau aš gi jį tik nusipirkau nu ką, tada teks jį verst lauk ir sodint į naujas žemes
O pas jus jie po vieną stiebelį vazonėlyje auga?? Nes maniškiai tai 4 susodinti, gal, sakau, padalint juos bent į 2 dalis??
QUOTE(mikke @ 2008 03 11, 11:42)
*****, net nepagalvojau aš gi jį tik nusipirkau nu ką, tada teks jį verst lauk ir sodint į naujas žemes
O pas jus jie po vieną stiebelį vazonėlyje auga?? Nes maniškiai tai 4 susodinti, gal, sakau, padalint juos bent į 2 dalis??
Pas mane vienas, bet maciau ir po kelis kad sodinta, ir graziai auga
O pirktines geles geriausia is karto persodinti...
As vat dabar prchideja gavau, bet ji zydi, tai net nezinau kaip cia ja persodineti, jauciu paliksiu kaip yra kol kas
O as tai orchideja zydincia is karto persodinau. Atsiprasau, kad ne i tema. Bet vienas ziedelis jau vysti buvo pradejes, o persodinus, atsigavo, zydi toliau...
niu va, pagaliau ir as isigijau storlapi. jau seniai norejau, bet niekaip neprisiruosdavau. nusipirkau taip vadinama korala, jis labai vertinamas pagal feng shui, o ir siaip man idomesnis. permaciau temele ir noreciau pasitikslinti: lieti retai (kai isdziusta zeme), saules spinduliu jam nereikia, tik megsta sviesia vieta. ar taip viska supratau? zodziu nereiklus augalas. o jus ji purskiate?
as persodinau i kaktusu zeme, ar gerai padariau?
as persodinau i kaktusu zeme, ar gerai padariau?
Kaip gražu
Man sis laimes medis visai nereiklus augalas, kaip beaugintum-auga.Pas mane jis pakencia ir perlaistymus ir perdziuvimus.Grazus augalas, ypac jei medzio formos uzauga.Esu labai dideli turejus-rankos storio kotu, bet kate aplauze.Dabar auginu jo vaika irgi jau nemazas.Gal kada nors pradziugins ziedais