šiaip tai pats, bet gali ir paskabyti. aš tai nulaužiau apatines tai toks a la bonsas gavos. reiktų padaryt naują foto
Papildyta:
va paskutinė foto
nu čia lapai neatrodo tokie žali, apsiblausę kažkoki, bet realiai tai taip nėra, nuo blico gal
ir iš viršaus
Pastebėjau, kad jie gan nedideliuose vazonuose auga, nedaug šaknų turi? turbūt maniškiam užteks ilgaaam
Gal pas kuria nors pražydo irgi šitas medelis? Nes aš turiu su žiedais
Si medi turiu jau gana senai, bet nezydejo nei karto.
Polo, gal gali nufotkint ir parodyt savo grazuoliuka zydinti? Labai jau norisi pamatyt ta grozi
Polo, gal gali nufotkint ir parodyt savo grazuoliuka zydinti? Labai jau norisi pamatyt ta grozi
tik nespėjau laiku pasigirt, žiedukai jau truputį apvyto
P.S. gal truputį per didelė foto
QUOTE(JuzTea @ 2008 01 18, 19:40)
Pastebėjau, kad jie gan nedideliuose vazonuose auga, nedaug šaknų turi? turbūt maniškiam užteks ilgaaam
mano šitas vazonas jau per mažas, šaknys lenda pro apačią, anksčiau nemačiau, tai pavasarį sodinsiu į didelį.
mano tai nežydėjo, nors mačiau žydinčių ir aš..
QUOTE(grange @ 2008 01 18, 15:57)
šiaip tai pats, bet gali ir paskabyti. aš tai nulaužiau apatines tai toks a la bonsas gavos. reiktų padaryt naują foto
Papildyta:
va paskutinė foto
nu čia lapai neatrodo tokie žali, apsiblausę kažkoki, bet realiai tai taip nėra, nuo blico gal
ir iš viršaus
Papildyta:
va paskutinė foto
ir iš viršaus
o vaikeeeeli koks baobabas labaaai grazus ishbujojes, saunuole
QUOTE(polo @ 2008 01 18, 22:36)
nuostabus vaizdelis, nei karto nesu macius zydincio, aciu uz naujiena matyt, labai jis tave myli, kad tokiom grozybes apdovanoja
o mano istypo baisiai, apstojo biski augt - gal kad ziema trasu mazoka maz imt ir patrest..
QUOTE(Dasha @ 2008 01 19, 12:57)
o vaikeeeeli koks baobabas labaaai grazus ishbujojes, saunuole
o mano istypo baisiai, apstojo biski augt - gal kad ziema trasu mazoka maz imt ir patrest..
ačiū
o taviškis jei išstypo šviesos gal mažai, gal pakeitei vietą jo pastovią?
o dėl žiedų, aš tai galvojau kad tik seni medžiai žydi, bet mačiau ir mažutes šakutes žydinčias.
polo o po kiek laiko pas tave pražydo?
Iš tikro ir patys nustebom , pražydo netikėtai pas mano tetą , bet senelis jau tas medelis pas ją. Paskui ir pas mane namie toks atsirado . Matyt moteriškos giminės pasitaikė
nu jei senas va gali žydėt.
nu nieko, neprarandu aš vilties ir
nu nieko, neprarandu aš vilties ir
Jeigu žydi tik moteriškos giminės. tai man pasisekė labai graziai zydėjo fliansiuko mama
QUOTE(grange @ 2008 01 17, 21:06)
linkiu, kad užaugintum gražų medelį iš to, gal laikas nelabai tinkamas sodinimui, bet jei norės gyvent, prigis
Uzaugs, uzaugs... jie labai nelepus, uzauga bet kada ir bet kokiom salygom
QUOTE(polo @ 2008 01 18, 23:36)
Tai jie dar ir zydi? Geras, nezinojau...