maniskis letaaai letaaai bet rodos po biski auga ir dabar.. vis palieju, laikau ant palanges (ten biski pucia, ale kiek suprantu jam ziema iki 15os laipsniu yra visai smagu )
na va turiu as beda.Mano laimes medelio lapeliai (is apacios ir krasteliai) pradejo juoduoti, jie atrodo kaip isvagotos vageles.Kas tai galetu buti, ka man patartumete daryti?Jis mano pats pats mylimiausias augalelis , butu labai liudna prarasti ji.
Gal kas formuosit savo medeli Labai noreciau gauti ir prisauginti ji. Darbe yra tiek vietos, jam puikiai tiktu pas mane
QUOTE(knielita @ 2007 03 01, 13:08)
Gal kas formuosit savo medeli Labai noreciau gauti ir prisauginti ji. Darbe yra tiek vietos, jam puikiai tiktu pas mane
As turiu atliekamu , tik kad Vilniuje
QUOTE(pupciukas @ 2007 02 28, 22:51)
na va turiu as beda.Mano laimes medelio lapeliai (is apacios ir krasteliai) pradejo juoduoti, jie atrodo kaip isvagotos vageles.Kas tai galetu buti, ka man patartumete daryti?Jis mano pats pats mylimiausias augalelis , butu labai liudna prarasti ji.
Nežinau,bet gal nušalo ir pradėjo pūt.Reiktų nuotraukos pažiūrėt.
QUOTE(pupciukas @ 2007 02 28, 21:51)
Pritariu Campanulai,matyt nusalo.... o kuriame tu mieste?Jei Vilniuje ir neatsigaus,padovanociau viena mazuli
QUOTE(knielita @ 2007 03 01, 13:08)
Ir as Vilniuje,mielai padovanociau mazuliuka
QUOTE(knielita @ 2007 03 01, 15:08)
Aš turiu keletą nedidukų medelių, jei nori, vieną galiu padovanoti
QUOTE(marfa @ 2007 03 01, 21:39)
Pritariu Campanulai,matyt nusalo.... o kuriame tu mieste?Jei Vilniuje ir neatsigaus,padovanociau viena mazuli
Na labai tau aciu Bet siuo metu as gyvenu ne Lietuvoje.O nusalti, tai tikrai negalejo,nes cia nera minusines temperaturos.
QUOTE(melissa @ 2007 03 01, 15:29)
As turiu atliekamu , tik kad Vilniuje
QUOTE(marfa @ 2007 03 01, 22:39)
Tolokai man iki jusu, mergaites
QUOTE(Veni @ 2007 03 01, 23:30)
Aš turiu keletą nedidukų medelių, jei nori, vieną galiu padovanoti
Veni, labai noriu
Sveikutes. Ir as prie jusu prisijungsiu Pries puse metu pasodinau laimes medeli (dar kitaip vadinama gyvenimo,draugystes,meiles medeliu). Maniskis turi istorija. Kazkaip buvom pradeje su vyru labai pyktis,jau buvom ant skyrybu ribos. Po to,nieko negalvodama,is pas tevus augancio medelio(ten jau visas laimes medis-tiek laimes seimai prineses) paemiau lapeli. Is lapelio ir uzsiauginau savaji medeli. Ir ka jus manot?- o gi gyvenam laaabai laimingai Gal cia tik sutapimas,bet....
QUOTE(NIDA @ 2007 03 06, 14:11)
Sveikutes. Ir as prie jusu prisijungsiu Pries puse metu pasodinau laimes medeli (dar kitaip vadinama gyvenimo,draugystes,meiles medeliu). Maniskis turi istorija. Kazkaip buvom pradeje su vyru labai pyktis,jau buvom ant skyrybu ribos. Po to,nieko negalvodama,is pas tevus augancio medelio(ten jau visas laimes medis-tiek laimes seimai prineses) paemiau lapeli. Is lapelio ir uzsiauginau savaji medeli. Ir ka jus manot?- o gi gyvenam laaabai laimingai Gal cia tik sutapimas,bet....
labai mielas sutapimas, laimes jums ir kitoms augintojoms