Ar esate kuri nors pati, kaip cia issireiskus, prisiauginusi is lapo ar sakeles? Kaip tai padarete? Esu girdejusi, kad is lapu, bet kiek ju i zeme uzkasiau, tai tas pats kai Buratinas kapeikas pasodino - jokio rezultato, supuvo ir tiek. Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 03, 19:07)
čia jau tokia rūšis,kad krašteliai rausvi,nes mano tai visas žalias
As irgi isisvaizdavau, kad turi buti zalias. Gavau ji dovanu Kaledoms, neseniai persodinau, apatiniai lapai krenta, krastai parausveje, kaip nuotraukoj. Jau pamaniau, atia mano pinigu medziui su visais turtais .
Padėkite, va šiandien bandžiau savo storalapį persodinti ir iškasusi žemes pastebėjau labai daug sliekiukių, tai taip pasibjaurėjau, kad net žemes laukan išpyliau, dabar pamerkiau vangeny, nes labai jau daug sliekų tarp šaknų priviso, ir iš kur jų atsirado, nes tik pirktines žemes naudoju. Padėkit ką man daryti?
ta prasme, nupjovei sveika saka iki pat zemes ir pamerkei ja i vandeni? Is pirmo zvilgsnio panasu i niokojima ir atgaivinima. Kam pjauti saka? Gal ne taip supratau. Apziurejau, jis dabar taip graziai sakojasi, kad bet kokia salutine sakele irgi gaila butu nurezti. Paaiskinkite prasau.
ta prasme, nupjovei sveika saka iki pat zemes ir pamerkei ja i vandeni? Is pirmo zvilgsnio panasu i niokojima ir atgaivinima. Kam pjauti saka? Gal ne taip supratau. Apziurejau, jis dabar taip graziai sakojasi, kad bet kokia salutine sakele irgi gaila butu nurezti. Paaiskinkite prasau.
turėjau grąžų medelį,bet kinderis sunaikino ,paskui pasivogiau šakelę nuo didelio storalapio medžio ir pasodinau ją tiesiai į žemę ir viskas.
Tai jei tavo gražiai auga,kam tau dar reikia
Padėkite, va šiandien bandžiau savo storalapį persodinti ir iškasusi žemes pastebėjau labai daug sliekiukių, tai taip pasibjaurėjau, kad net žemes laukan išpyliau, dabar pamerkiau vangeny, nes labai jau daug sliekų tarp šaknų priviso, ir iš kur jų atsirado, nes tik pirktines žemes naudoju. Padėkit ką man daryti?
Pirk naujas žemes, tik ne Juknevičiaus, jos atseit ,,gyvos, tai ir gyvių gali atsirasti. Žemes gali dar ir pakaitinti orkaitėje, paskiau atvėsinti.
Augaliuko šaknis gerai nuplauk prieš sodindama, kad ,,įnamių neliktų.
Tręšk tik po gerų dviejų savaičių po persodinimo.
Pirk naujas žemes, tik ne Juknevičiaus, jos atseit ,,gyvos, tai ir gyvių gali atsirasti. Žemes gali dar ir pakaitinti orkaitėje, paskiau atvėsinti.
Augaliuko šaknis gerai nuplauk prieš sodindama, kad ,,įnamių neliktų.
Tręšk tik po gerų dviejų savaičių po persodinimo.