Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(katutis @ 2008 09 16, 08:04)

Bremen, sunkiausia yra nugalėti maskavimosi poreikį, todėl tą pereinamąjį laikotarpį geriausia pasiskirti per atostogas, o jei neišeina - kuo mažiau naudoti kosmetikos darbo dienomis, savaitgaliais ir stengtis keistis pamažu.

klausimas mums visoms: negi mes tokios naivios, kad manom, jog krempudra, maskuojamieji pieštukai padaro mūsų problemas nematomas aplinkiniams?

deja, dažnai išeina priešingai, todėl geriausia ieškoti priežasčių, kodėl taip yra, ir suteikti organizmui antrą šansą sustiprėti, išsivalyti ir pagražėti  4u.gif

na va, pakalbėjau kaip tikra gyvenimo mačiusi senolė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Siandien buvau mano mėgstamiausioje natūralios kosmetikos parduotuvėje ax.gif , tusas baigesi , tai paklausiau kokios firmos patartu , spekit kokios nusipirkau biggrin.gif
Tada pasidomėjau kokia yra perkamiausia tai Dr.Hauschka , Lavera ,Weleda ir Logona , o poto jau visos kitos ax.gif
O tada pasiguodžiau del spuogu blush2.gif , tai pasidomėjo ka ir kaip naudoju ,apziurejo oda (katucio patarimu be spaklio isvaziavau siandien biggrin.gif ) dar pasigyriau ,kad tik kelis mėnesius naudoju ir patenkinta buvau blush2.gif , tai jos manymu ir is patirties jau 15 metu kaip turi ta parduotuve ax.gif , kad cia gavosi panašiai kaip ir su homeopatija pirma pablogėjimas ,o tada jau seks thumbup.gif .Jinai mano ,kad kokis kelis mėnesiu dar tureciau pabandyti ax.gif
Savaites dienomis galiu dar ir be spaklio i darba važiuoti biggrin.gif , bet savaitgali nori nenori turiu i zmogu panasi buti verysad.gif tai ir tenka dažytis ax.gif
p.s. dabar daro hormonu tyrimus tai mėnesio gale žinosiu ar spuogu issokimas su tuo ka nors bendro turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2008 09 16, 16:55)
p.s. dabar daro hormonu tyrimus tai mėnesio gale žinosiu ar spuogu issokimas su tuo ka nors bendro turi  ax.gif

Aš truputį ne į temą, gal žinot, kur Vilniuje reikėtų kreiptis dėl hormonų tyrimo? blush2.gif Nes įtariu, kad mano bėdos taip pat ne kosmetologinės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 16, 13:35)
kas nors gyvai matet Hauschkos sepetelius (pudrai ir skaistalams)? kaip jie? ar svelnus ar siurktus? raso kad is labai svelniu ozio plauku.. bet as kiek esu apziurinejus is ozio plauku, tai man visi pasirode labai siurkstus  g.gif

mačiau tik jų puslapyje. o stepono parduotuvėj turbūt nėra.

QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 16, 13:48)
na, tiklsiai net nezinau, ar ju buna skirtingu ar nea, jis pas mane buvo rinkinuke, kuris skirtas riebiai/misriai odai.

taviškis tada bus clarifying 4u.gif

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 16, 15:20)
turejau sante. galesiu Dr.H ir sante sulygint kiek veliau. per mazai kartu dar Dr.H naudojau,bijau primeluot. sorry  blush2.gif  4u.gif

palauksiu, kolkas dar nesgubu. sante man patinka, bet per lengvas. tik patį plauką švelnina, o drėkinimo nelabai yra. 4u.gif beje, kokia dr.hauschka kondicionieriaus konsistencija? tokia kaip sante ar tirštesnė?
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 16, 18:17)
Aš truputį ne į temą, gal žinot, kur Vilniuje reikėtų kreiptis dėl hormonų tyrimo? blush2.gif Nes įtariu, kad mano bėdos taip pat ne kosmetologinės verysad.gif

o aš norėčiau tokios info Kaune blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 16, 15:17)

kadangi turiu problemų del ciklo tai kreipiausi pas ginekologa, o pas ji paiime man krauja ir siunčia i laboratorija, du kartus po mėnesiniu ir ciklo viduryje ax.gif , gale menesio ziuresim kas man darosi biggrin.gif
Manau vidaus gyd irgi galetu ta pati padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2008 09 16, 17:25)
kadangi turiu problemų del ciklo tai kreipiausi pas ginekologa, o pas ji paiime man krauja ir siunčia i laboratorija, du kartus po mėnesiniu ir ciklo viduryje  ax.gif , gale menesio ziuresim kas man darosi  biggrin.gif
Manau vidaus gyd irgi galetu ta pati padaryti  g.gif

Kaip pažįstama ax.gif Jau žinau, kur kreiptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 16, 18:22)

palauksiu, kolkas dar nesgubu. sante man patinka, bet per lengvas. tik patį plauką švelnina, o drėkinimo nelabai yra.  4u.gif beje, kokia dr.hauschka kondicionieriaus konsistencija? tokia kaip sante ar tirštesnė?

Dr.H kondiske, manau,skystesne uz sante smile.gif
o hormonu tyrimus geba ir turi paskirt bet kuris ginekologas ax.gif man irgi dare
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 16, 19:38)
Dr.H kondiske, manau,skystesne uz sante smile.gif

aš kaip tik ieškau kuo tirštesnės konsistencijos. matyt reikės vėl pirksi logona kondicionierių. jis man labai patiko. nes norisi labiau drėkinimo.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 09 16, 11:22)
Priemonių nenaudojimas deja problemų neišsprendžia.

Aš sutinku, kad daug špakliaus kasdien nereikia, jis odos problemų nesprendžia, bet jei reikia gerai atrodyti, tai vistik jis būtinas smile.gif Ir manau, kad aplinkiniai tada nepamato mūsų odos trūkumų.

ne nenaudojimas, o labai saikingas naudojimas padeda 4u.gif

aš bent labai puikiai matau, kur spuogelis koks - iškilimas, kur pamėlęs randukas užteptas sad.gif

ir aš pasiryškinu, kas be nuodėmės lotuliukas.gif

QUOTE(Bremen @ 2008 09 16, 16:55)
Savaites dienomis galiu dar ir be spaklio i darba važiuoti  biggrin.gif , bet savaitgali nori nenori turiu i zmogu panasi buti  verysad.gif  tai ir tenka dažytis  ax.gif

p.s. dabar daro hormonu tyrimus tai mėnesio gale žinosiu ar spuogu issokimas su tuo ka nors bendro turi  ax.gif

kaip įdomiai - penkios dienos prieš dvi biggrin.gif Rezultatas, Bremen, tavo naudai thumbup.gif

man kažkaip niekad to nedarė g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 16, 17:35)

kaip įdomiai - penkios dienos prieš dvi biggrin.gif Rezultatas, Bremen, tavo naudai  thumbup.gif

man kažkaip niekad to nedarė  g.gif

biggrin.gif
matyt nebuvo reikalo tai ir nedare ax.gif
Atsakyti
buvo, bet mano gydytoja kažkodėl į tai skeptiškai pasižiūrėdavo sad.gif
Atsakyti
Taip taip, sutinku su katučiu, kas per daug tas nesveika drinks_cheers.gif

Beje, Summer-In-Paris, kai eisi pas Elytę, gal galėtum pasiteirauti dėl dr.Hauschka vaistinių preparatų ir treatment 01? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 16, 21:33)
Beje, Summer-In-Paris, kai eisi pas Elytę, gal galėtum pasiteirauti dėl dr.Hauschka vaistinių preparatų ir treatment 01? 4u.gif

Oki, pačiai tai aktualu 4u.gif
Atsakyti