QUOTE(katutis @ 2008 09 16, 08:04)
Bremen, sunkiausia yra nugalėti maskavimosi poreikį, todėl tą pereinamąjį laikotarpį geriausia pasiskirti per atostogas, o jei neišeina - kuo mažiau naudoti kosmetikos darbo dienomis, savaitgaliais ir stengtis keistis pamažu.
klausimas mums visoms: negi mes tokios naivios, kad manom, jog krempudra, maskuojamieji pieštukai padaro mūsų problemas nematomas aplinkiniams?
deja, dažnai išeina priešingai, todėl geriausia ieškoti priežasčių, kodėl taip yra, ir suteikti organizmui antrą šansą sustiprėti, išsivalyti ir pagražėti
na va, pakalbėjau kaip tikra gyvenimo mačiusi senolė
Siandien buvau mano mėgstamiausioje natūralios kosmetikos parduotuvėje , tusas baigesi , tai paklausiau kokios firmos patartu , spekit kokios nusipirkau
Tada pasidomėjau kokia yra perkamiausia tai Dr.Hauschka , Lavera ,Weleda ir Logona , o poto jau visos kitos
O tada pasiguodžiau del spuogu , tai pasidomėjo ka ir kaip naudoju ,apziurejo oda (katucio patarimu be spaklio isvaziavau siandien ) dar pasigyriau ,kad tik kelis mėnesius naudoju ir patenkinta buvau , tai jos manymu ir is patirties jau 15 metu kaip turi ta parduotuve , kad cia gavosi panašiai kaip ir su homeopatija pirma pablogėjimas ,o tada jau seks .Jinai mano ,kad kokis kelis mėnesiu dar tureciau pabandyti
Savaites dienomis galiu dar ir be spaklio i darba važiuoti , bet savaitgali nori nenori turiu i zmogu panasi buti tai ir tenka dažytis
p.s. dabar daro hormonu tyrimus tai mėnesio gale žinosiu ar spuogu issokimas su tuo ka nors bendro turi