Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 13, 15:04)
plaukai svelnesni,minkstesni smile.gif mano kai sausi,ti negaliu pasakyt,ar riebina, manau,kad ne.tiesiog drekina  biggrin.gif

Sultry, o tu turėjusi logonos kondicionierių ar sante brilliant care? galėtum gal palyginti dr.hauschka su jais? aš norėčiau labiausiai drėkinančio.

QUOTE(Palomina @ 2008 09 13, 21:55)
atrodo Doufyl buvo rasius vokieciams del datu, tai toks atsakymas buvo..

taip taip, Palomina teisingai parašė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2008 09 15, 22:49)

kuo mažiau save "parink" dėl išvaizdos, kuo daugiau šypsokis aplinkiniams ir veidrodžiams, naudok kuo mažiau krempudrų ir panašių dalykėlių - tam ateis savaitgalis, gera pradžia smile.gif Emocinė būsena yra labai svarbi, nors gal skamba kaip nesąmonė.

nuo odos bėdų ir didelių man buvo duota įv. gydančių kremų (vienas iš jų buvo Acnecolor, jei taip parašiau), pudrų įvairių maskavimui, apsaugai nuo aplinkos veiksnių ir panašiai. Ir viskas tęsėsi, kol suvokiau, kad realiai oda yra šalinimo organas, o aš ant jos kasdien sutepu N sluoksnių kažko, neaišku ko, su kuo ji matyt papildomai kovoja, pasidarė neatspari infekcijoms, auga irgi belekas, man tik nuotaiką gadina smile.gif

nuo šiol niekuo netepu išskyrus kremą, kartais bronzantą, o per šventes - truputį birios pudros. Einu į darbą pasidažiusi tik blakstienas, kartais vokus šiek tiek, ir tai sugebu "apgauti" bendradarbių akis, kad esu pasišpakliavusi biggrin.gif

oda dabar pati kovoja su tuo, kas galbūt ant jos patenka - pasidarė tikras karys, neprisiaugina jokių nesąmonių biggrin.gif Jei kartais kas - arbatmedžio EA gauna ir vėl ramu smile.gif

beje, gerk daug skysčių ir primažink mėsos, saldumynų (šokolado, kakavos) vartojimą, valgyk daugiau daržovių ir vaisių smile.gif

aišku, tam reikia laiko, bet pastangos bent man atsipirko. Nes sveikatos nepridės ir problemos neišspręs jokie maskuojamieji pieštukai smile.gif

beje, dėl hormonų. Man buvo irgi kažkas tokio - jau nebe kosmetologės kompetencijos dalykas. Ir to nebeliko smile.gif

veidui naudoju Hauschka, kaip ir tu - Cleansing Cream, toniką, rožių kremuką light smile.gif Oda į riebumą, nors buvo labai riebi, kai problemų turėjau smile.gif manau, dar normalizuosis iki normalios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 15, 23:31)

labai puikus patarimai 4u.gif
as kol kas labai dziaugiuosi cleansing cream, toniku, veidas atrodo taip lyg atsigauna po siu priemoniu (nors dar naudoju labai trumpai), labai tikiuosi, kad tai ne laikina...
Atsakyti
pati ant savo kailio išbandžiau, kad kol nepakeisi mąstymo ir gyvenimo būdo, nepadės jokia kosmetika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 15, 21:31)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
KN kaip tik dalina tokius lankstinukus - naudoti vien aliejukus, hidrolatus, jokių pudrų ir žada, kad per mėnesį oda susitvarkys smile.gif

paveikta viešai įsigalėjusių stereotipų, pamenu, kažkada smarkiai pyktelėjau ant senos kosmetologės iš centro, kur yra Jogailos gatvėj Vilniuje. Nes ji aprėkė mane, kad veidas tiek primaskuotas, kad ne tik nesimato, kokia odos būklė, bet ir pati oda nekvėpuoja.

dabar turiu pripažinti, kad ji buvo teisi. O neteisūs tie, kurie odą laiko neprotingu dariniu, nesugebančiu apsiginti nuo neigiamų veiksnių ir išsigydyti.

Bremen, sunkiausia yra nugalėti maskavimosi poreikį, todėl tą pereinamąjį laikotarpį geriausia pasiskirti per atostogas, o jei neišeina - kuo mažiau naudoti kosmetikos darbo dienomis, savaitgaliais ir stengtis keistis pamažu.

klausimas mums visoms: negi mes tokios naivios, kad manom, jog krempudra, maskuojamieji pieštukai padaro mūsų problemas nematomas aplinkiniams?

deja, dažnai išeina priešingai, todėl geriausia ieškoti priežasčių, kodėl taip yra, ir suteikti organizmui antrą šansą sustiprėti, išsivalyti ir pagražėti 4u.gif

na va, pakalbėjau kaip tikra gyvenimo mačiusi senolė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 16 rugsėjo 2008 - 09:06
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 16, 00:24)
labai puikus patarimai 4u.gif
as kol kas labai dziaugiuosi cleansing cream, toniku, veidas atrodo taip lyg atsigauna po siu priemoniu (nors dar naudoju labai trumpai), labai tikiuosi, kad tai ne laikina...

o kokį toniką turi?
Atsakyti
na ka gi, katik is pasto atsiemiau savo siuntinuka - Hauschkos biria pudra ir + gavau kremo su spalva meginuka smile.gif
labai nekantravau isbandyt biria pudra.. tai va.. isbandziau ir galiu pasakyti, kad pudra nuostabi thumbup.gif veidas dabar matinis thumbup.gif ir jokiu "miltu" nesimato..
birios pudros spalva lygiai tokia pati kaip mano krempudros (00 numerio) smile.gif

o krema su spalva tik apziurejau, truputi uztepiau, bet ta spalva tokia tamsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 16, 10:04)
Bremen, sunkiausia yra nugalėti maskavimosi poreikį, todėl tą pereinamąjį laikotarpį geriausia pasiskirti per atostogas, o jei neišeina - kuo mažiau naudoti kosmetikos darbo dienomis, savaitgaliais ir stengtis keistis pamažu.

klausimas mums visoms: negi mes tokios naivios, kad manom, jog krempudra, maskuojamieji pieštukai padaro mūsų problemas nematomas aplinkiniams?

Na, man tai gan prieštaringos mintys kyla...Konkrečiai aš jau 1,5 metų būnu namie, nes auginu vaiką.Namie jokios dekorat. kosmetikos nenaudoju, visokių kremų irgi minimaliai, bet oda tai nėra graži...Kol maitinau, tai viskas buvo ok, bet vėliau, tai l. spuogai pradėjo lysti.Ir pvz man cover stickas padeda greičiau užgydyti spuogus, nualinti rausvas dėmeles po jų, aš net nakčiai patepu. Ir dar kadangi kapiliarai odos paviršiuje, kas nelb išgydoma, tai eidama kur nors (svečius pvz), būtinai darausi normalų makijažą, kad gerai jausčiausi ir gražiai atrodyčiau. Priemonių nenaudojimas deja problemų neišsprendžia.O šaltu metu tai reikia ypač atidžiai rūpintis oda, kad neišsausėtų.

Aš sutinku, kad daug špakliaus kasdien nereikia, jis odos problemų nesprendžia, bet jei reikia gerai atrodyti, tai vistik jis būtinas smile.gif Ir manau, kad aplinkiniai tada nepamato mūsų odos trūkumų.
Atsakyti
kas nors gyvai matet Hauschkos sepetelius (pudrai ir skaistalams)? kaip jie? ar svelnus ar siurktus? raso kad is labai svelniu ozio plauku.. bet as kiek esu apziurinejus is ozio plauku, tai man visi pasirode labai siurkstus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 09 16, 10:53)
o kokį toniką turi?

na, tiklsiai net nezinau, ar ju buna skirtingu ar nea, jis pas mane buvo rinkinuke, kuris skirtas riebiai/misriai odai.
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 16, 00:14)
Sultry, o tu turėjusi logonos kondicionierių ar sante brilliant care? galėtum gal palyginti dr.hauschka su jais? aš norėčiau labiausiai drėkinančio.
taip taip, Palomina teisingai parašė 4u.gif

turejau sante. galesiu Dr.H ir sante sulygint kiek veliau. per mazai kartu dar Dr.H naudojau,bijau primeluot. sorry blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 16 rugsėjo 2008 - 13:20