QUOTE(Bremen @ 2008 09 15, 22:49)
kuo mažiau save "parink" dėl išvaizdos, kuo daugiau šypsokis aplinkiniams ir veidrodžiams, naudok kuo mažiau krempudrų ir panašių dalykėlių - tam ateis savaitgalis, gera pradžia
Emocinė būsena yra labai svarbi, nors gal skamba kaip nesąmonė.
nuo odos bėdų ir didelių man buvo duota įv. gydančių kremų
(vienas iš jų buvo Acnecolor, jei taip parašiau), pudrų įvairių maskavimui, apsaugai nuo aplinkos veiksnių ir panašiai. Ir viskas tęsėsi, kol suvokiau, kad realiai oda yra šalinimo organas, o aš ant jos kasdien sutepu N sluoksnių kažko, neaišku ko, su kuo ji matyt papildomai kovoja, pasidarė neatspari infekcijoms, auga irgi belekas, man tik nuotaiką gadina
nuo šiol niekuo netepu išskyrus kremą, kartais bronzantą, o per šventes - truputį birios pudros. Einu į darbą pasidažiusi tik blakstienas, kartais vokus šiek tiek, ir tai sugebu "apgauti" bendradarbių akis, kad esu pasišpakliavusi
oda dabar pati kovoja su tuo, kas galbūt ant jos patenka - pasidarė tikras karys, neprisiaugina jokių nesąmonių
Jei kartais kas - arbatmedžio EA gauna ir vėl ramu
beje, gerk daug skysčių ir primažink mėsos, saldumynų (šokolado, kakavos) vartojimą, valgyk daugiau daržovių ir vaisių
aišku, tam reikia laiko, bet pastangos bent man atsipirko. Nes sveikatos nepridės ir problemos neišspręs jokie maskuojamieji pieštukai
beje, dėl hormonų. Man buvo irgi kažkas tokio - jau nebe kosmetologės kompetencijos dalykas. Ir to nebeliko
veidui naudoju Hauschka, kaip ir tu - Cleansing Cream, toniką, rožių kremuką light
Oda į riebumą, nors buvo labai riebi, kai problemų turėjau
manau, dar normalizuosis iki normalios