Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Odora @ 2008 09 15, 13:58)
kur gaut tobula oda ?

thumbup.gif

O čia mano akytė su Volume violetiniu (aubergine) blakstienų tušu. Nedidelė nuotrauka, bet esmė gal matosi.. Praėjus pusdieniui po pasidažymo. Tušas naudojamas jau ketvirtą mėnesį ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 15, 15:19)
biggrin.gif  ji taip megsta vadinti nemaza dalis biggrin.gif

blush2.gif
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 15, 15:32)
thumbup.gif
O čia mano akytė su Volume violetiniu (aubergine) blakstienų tušu. Nedidelė nuotrauka, bet esmė gal matosi.. Praėjus pusdieniui po pasidažymo. Tušas naudojamas jau ketvirtą mėnesį ax.gif
user posted image

glazu smile.gif tik gal virsutes blakstienas reiktu kiek pasukuot su paprastu sepetuku,praskirstyt truputuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 15, 14:17)
lotuliukas.gif atleiskit,mergaites,bet nesusilaikiau... tas daikciukas yra photoshop'as  mirksiukas.gif  o sitoj odoros rasyboj as izvelgiau rusiska saskambi  blush2.gif na,gal suprasit  biggrin.gif

is pradziu buvo kaip bajeris dabar visi mano aplinkoj kitaip net ir nevadina biggrin.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms už komentarus 4u.gif
Krempudrą maišau su kremuku ,su light rožių ,tai visai ne tamsi gaunasi ,na bet vistik aš jos krempudra nepavadinčiau ,gal daugiau toks kremas su spalva. Ir dar pastebėjau ,kad į vakarą man krempudra taipogi sušoka į poras ,kaip kažkuriai mamytei su logona buvo ,ir veidas pasidaro nelygios spalvos kažkoks ,nežinau kodėl čia taip g.gif
Iš rožių kremo light norėčau daugiau drėkinimo ,gal žiemai reiks pabandyt tą riebesnį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 15 rugsėjo 2008 - 14:11
Pabandžiau aš mėginėlį šampūno sausiems plaukams ir kondic. Tai šampūno 7 ml. sunkai užteko plaukmas normaliai išplauti.Tik man toks įspūdis buvo, kad jis plaukus padengiai kokia tai plėvele, kaip vašku daugmaž g.gif gal dėl šampūno trūkumo o gal ir šiaip , plaukai atrodė po plovimo šiaip sau: sugulę, nepurūs, panašiai kaip prieš dieną plauti.Gal kas tikrai sausus plaukus turit ir gerai, bet aš profilaktiškai nevartosiu biggrin.gif .Kondic. tai kaip ir rašėt, toks visai neriebus, kitoks nei man įprasti, gal ir maitina plauką.
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 09 15, 15:10)
Labai ačiū visoms už komentarus 4u.gif
Krempudrą maišau su kremuku ,su light rožių ,tai visai ne tamsi gaunasi ,na bet vistik aš jos krempudra nepavadinčiau ,gal daugiau toks kremas su spalva. Ir dar pastebėjau ,kad į vakarą man krempudra taipogi sušoka į poras ,kaip kažkuriai mamytei su logona buvo ,ir veidas pasidaro nelygios spalvos kažkoks ,nežinau kodėl čia taip g.gif
Iš rožių kremo light norėčau daugiau drėkinimo ,gal žiemai reiks pabandyt tą riebesnį.

aha as irgi labiau pavidinciau kaip kremas su spalva.. o as tikriausiai nepastebiu, kad krempudra susoka i poras del to, kad pas mane spalva idealiai atitinka veido spalva g.gif
Atsakyti
na pas mane oda ten kur problemines vietos yra rausvesne tai gal del to matosi
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 15, 15:31)
aha as irgi labiau pavidinciau kaip kremas su spalva.. o as tikriausiai nepastebiu, kad krempudra susoka i poras del to, kad pas mane spalva idealiai atitinka veido spalva  g.gif

tai turbūt ,kad dėl to ,nes mano spalva per tamsi ,todėl ir matosi ,kai maišiau su kremu ,berods mažiau matėsi ,bandysiu dar daugiau kremo dėti , pudros tik vos vos.
Atsakyti
sveikos gyvos 4u.gif
turiu problema verysad.gif , spuogai taip uzpuole , kad beveik neliko ne vieno lopinėlio kur dar ju nera verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif .
gerai ,kad nors ta pieštukas turiu tai nors nesupūliuoja kaip seniau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 14, 23:12)
cia taip tusas daze kai as ji katik nusipirkus buvau..

super atrodai rolleyes.gif thumbup.gif

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 14, 23:47)
1.visos cia su mb  doh.gif saunu,kad ir juos pratinat  biggrin.gif

iššūkiai visada įdomiausi bigsmile.gif

QUOTE(Odora @ 2008 09 15, 14:10)
bet esu keleta macius merginu moteru kuriu oda ir viduri dienos akinancioj saules sviesoj be jokio trukumelio.

genams galima truputį padėti biggrin.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 15, 14:32)
O čia mano akytė su Volume violetiniu (aubergine) blakstienų tušu.

nuostabi akytė 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(Bremen @ 2008 09 15, 21:57)
turiu problema  verysad.gif , spuogai taip uzpuole

kada atostogausi? Per atostogas rekomenduočiau atsisakyti dažiklių-maskuoklių ir leisti odai išsivalyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 15 rugsėjo 2008 - 21:44
QUOTE(katutis @ 2008 09 15, 20:43)

kada atostogausi? Per atostogas rekomenduočiau atsisakyti dažiklių-maskuoklių ir leisti odai išsivalyti  4u.gif

iki atostogų gaila kaip iki mėnulio man verysad.gif , dabar pats darbymetis prasidėjo verysad.gif
Po darbo ir taip puolu iškarto visa spakli nusivalyti ax.gif
hormonai mano visai išsiderino jauciu del to ir spuogai vienas prie kito kaltis pradėjo verysad.gif
Gal turi kokiu patarimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 15, 22:43)
super atrodai  rolleyes.gif  thumbup.gif

aciu 4u.gif

jau gavau lapuka i pasta nueiti, atkeliavo Hauschkos biri pudra thumbup.gif na tai jau rytoj eisiu atsiimti bigsmile.gif
Atsakyti