Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 14, 23:38)
Galėsiu ir aš pabandyt įkelt blush2.gif

labai labai ir as lauksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 13, 12:14)
o man tai labai lengvai Hauschkos krempudra pasiskirsto  g.gif  uztepant jokiu bedu nera.. o del maskavimo, tai taip, ji nemaskuoja.. bet pvz man palygina veido spalva, man ta krempudra kaip kremas su spalva  biggrin.gif

Palomina pamenu ir logonos krempudra 01 megino, gal butu galima trumpa palyginima? as logonos naudoju ir krempudra ir kompaktine ir dar birios laukiu, bet bent jau krempudra mano nuomone nera pati tobuliausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 15, 08:55)
Pas vieną SM mamytę, ji visų galų meistrė, nuo depiliacijos iki įvairių masažų, tai pagnaibė pagnaibė įvairiose vietose ir konstatavo blush2.gif O šiaip ne dėl celiulito pas ją lankiausi...

4u.gif aiskuma :)gal i az galetum parasyt ,apie kokia mamyte kalbam ir ka ji daro mirksiukas.gif kad cia nespamint blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 14, 23:21)
bigsmile.gif  grazuoles cia visos naturalistes wink.gif group.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 14, 23:21)
tikrai netoli mirksiukas.gif  va, idomu, kaip ant mano trumpu atrodytu g.gif  nes cia tai pasakiskai thumbup.gif

QUOTE(GinMintė @ 2008 09 15, 10:18)
bigsmile.gif  Nu tikrai kaip gražiai atrodo blakstienos, o ir modelis  wub.gif  Tikriausiai reikės ir man šį tušą įsigyti  ax.gif

aciu visoms smile.gif 4u.gif

QUOTE(Odora @ 2008 09 15, 11:25)
Palomina pamenu ir logonos krempudra 01 megino, gal butu galima trumpa palyginima? as logonos naudoju ir krempudra ir kompaktine ir dar birios laukiu, bet bent jau krempudra mano nuomone nera pati tobuliausia g.gif

aha bandziau.. is naturaliu krempudru tai tokias bandziau: Hauschkos 00 ir 01 atspalvius, Logonos 01 ir 02
tai mano odos sviesumui tiko tik sviesiausios spalvos.. kitos labai skyresi.. palyginsiu as tik Hauschkos 00 ir Logonos 01..
taigi, Hauschkos krempudra i gelsvuma, o Logonos i ruzavuma.. seip abi krempudros kazkuo labai panasios, bet vis tik man Hauschkos labiau patiko, gal lygiau dengesi g.gif abi jos nemaskuojancios, veidas ne matinis, o toks "sviezias" biggrin.gif
o kas del krempudros tobulumo, tai taip, nei viena nei kita nera tobulos blush2.gif na aisku tobulu ir nebuna biggrin.gif cia jau ar patiks ar nepatiks priklauso nuo dazymosi iprociu.. man kasdienai, kai norisi paprastumo, tai gerai Hauschkos krempudra, bet jei kokiam vakariniam makiazui, tai labiau patinka kitokios smile.gif
Atsakyti
aciu uz atsakyma smile.gif
siaip logonos man tokia nelabai patvari ir dengimui turiu priekaistu, ir dar padaro kartais toki bajeri kokio niekad nesu macius biggrin.gif jei labiau oda pasiriebaluoja subega pudra tose vietose kur poros issiplete i poras ir gaunas tokios baltos demeles... galvojau jei hauschkos zymiai geresne butu keisciau...
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 09 15, 13:27)
aciu uz atsakyma smile.gif
siaip logonos man tokia nelabai patvari ir dengimui turiu priekaistu, ir dar padaro kartais toki bajeri kokio niekad nesu macius biggrin.gif jei labiau oda pasiriebaluoja subega pudra tose vietose kur poros issiplete i poras ir gaunas tokios baltos demeles... galvojau jei hauschkos zymiai geresne butu keisciau...

g.gif na zinok, as nesu pastebejus nei su Hauschka nei su Logona tokio dalyko g.gif nors mano oda tai riebi.. man abi laikesi normaliai
Atsakyti
ot pas mane su tom pudrom kazkokie nacionaliniai ypatumai biggrin.gif
kad galeciau as ju nenaudoti sad.gif
kur gaut tobula oda ?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 09 15, 13:58)
kur gaut tobula oda ?

geras klausimas verysad.gif
Atsakyti
ir zinot galima sakyti, kad tokios odos nebuna, kad cia zurnalai makiazas ir fotozopas... bet esu keleta macius merginu moteru kuriu oda ir viduri dienos akinancioj saules sviesoj be jokio trukumelio. paskutine tai tiek uzsiziurejau kad zmogui nepatogu turbut pasidare, jauna mergina visiskai jokio makiazo, odele svarute lygute matine nu net nemoku apsakyt joks makiazas taip neisgauna, ir kadangi troleibuse arti stovejau tikrai nedazyta...
kokie genai ech...
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 09 15, 14:10)
ir zinot galima sakyti, kad tokios odos nebuna, kad cia zurnalai makiazas ir fotozopas... bet esu keleta macius merginu moteru kuriu oda ir viduri dienos akinancioj saules sviesoj be jokio trukumelio. paskutine tai tiek uzsiziurejau kad zmogui nepatogu turbut pasidare, jauna mergina visiskai jokio makiazo, odele svarute lygute matine nu net nemoku apsakyt joks makiazas taip neisgauna, ir kadangi troleibuse arti stovejau tikrai nedazyta...
kokie genai ech...

ji turbut pagalvojo, kad kaip tik pas ja kas nors gal blogai biggrin.gif bent jau as tokioj situacijoj taip pagalvoju biggrin.gif nors, kai gal kazka turi tobulo, tai ir tokie klausimai nekyla g.gif as ir esu maciusi tokiu atrodytu tobulu variantu...nori nenori groziesi ir tyliai pavydi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 09 15, 15:10)
kokie genai ech...

lotuliukas.gif atleiskit,mergaites,bet nesusilaikiau... tas daikciukas yra photoshop'as mirksiukas.gif o sitoj odoros rasyboj as izvelgiau rusiska saskambi blush2.gif na,gal suprasit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 15, 14:17)
lotuliukas.gif atleiskit,mergaites,bet nesusilaikiau... tas daikciukas yra photoshop'as  mirksiukas.gif  o sitoj odoros rasyboj as izvelgiau rusiska saskambi  blush2.gif na,gal suprasit  biggrin.gif

biggrin.gif ji taip megsta vadinti nemaza dalis biggrin.gif
Atsakyti