Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

Čia visos tik kalba apie šitą tušą, man labai įdomu būtų, kad kas parodytų kaip jisai ant blakstienų atrodo, nes aš tai mėgstu, kad man tušas gerai paryškintų blakstienas g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 09 14, 22:17)
Čia visos tik kalba apie šitą tušą, man labai įdomu būtų, kad kas parodytų kaip jisai ant blakstienų atrodo, nes aš tai mėgstu, kad man tušas gerai paryškintų blakstienas  g.gif

palomina kazkurioj temoj buvo idejusi savo veiduko foto...gal ji gales ja pakartot ax.gif
Atsakyti
niu ka, sian dariausi procedura, su garinimo skysciu (kazkodel man jo kvapas primine obuoliu sultis biggrin.gif gal todel, kas sian sultis spaudem, nezinau biggrin.gif ), tada dejausi moli ir rejuvenating (revital) kauke. rezultatu kaip ir likau patenkinta, pastebejau, kad gan neblogai inkstiriukai ant nosies prasivale thumbup.gif ziuresiu, kaip toliau patiks, pirmas cia toks ispudis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 09 14, 21:17)
Čia visos tik kalba apie šitą tušą, man labai įdomu būtų, kad kas parodytų kaip jisai ant blakstienų atrodo, nes aš tai mėgstu, kad man tušas gerai paryškintų blakstienas  g.gif

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 14, 21:42)
palomina kazkurioj temoj buvo idejusi savo veiduko foto...gal ji gales ja pakartot ax.gif

ok ikelsiu paziuret biggrin.gif
cia taip tusas daze kai as ji katik nusipirkus buvau..
user posted image
su juodu gal ryskiau blakstienos atrodytu, o pas mane cia violetinis Volume tusas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 14 rugsėjo 2008 - 22:13
QUOTE(Palomina @ 2008 09 14, 23:12)
ok ikelsiu paziuret  biggrin.gif
su juodu gal ryskiau blakstienos atrodytu, o pas mane cia violetinis Volume tusas..

niu turiu pasikartot, palomina, labai graziai atrodai, kaip modelis koks cia blush2.gif refreshinau ir net nustebau bigsmile.gif bet man rodos, ir siaip pas tave blakstienos ilgos ar nea?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 14, 23:16)
niu turiu pasikartot, palomina, labai graziai atrodai, kaip modelis koks cia blush2.gif refreshinau ir net nustebau bigsmile.gif  bet man rodos, ir siaip pas tave blakstienos ilgos ar nea?

aciu 4u.gif nesitikejau blush2.gif toli man iki modelio biggrin.gif
aha nesiskundziu blakstienu ilgiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 15, 00:19)
aciu  4u.gif  nesitikejau  blush2.gif  toli man iki modelio  biggrin.gif
aha nesiskundziu blakstienu ilgiu  smile.gif

bigsmile.gif grazuoles cia visos naturalistes wink.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 14, 23:19)
aciu  4u.gif  nesitikejau  blush2.gif  toli man iki modelio  biggrin.gif
aha nesiskundziu blakstienu ilgiu  smile.gif

tikrai netoli mirksiukas.gif va, idomu, kaip ant mano trumpu atrodytu g.gif nes cia tai pasakiskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 09 13, 11:08)
Gavau šian siuntinuką thumbup.gif  ,tai greitu laiku galėsiu parašyti ar patiko produktai .Tik pagalvojau ,kad labai gaila ,kad tokios mažos pakuotės ,visko tik po 30 ml ,tai šiaip brangokai gaunasi
Ar tą rejuvenating kaukę tepat plonu ar storu sluoksniu ? Keliem maždaug kartam jos užtenka ,man ten tiek mažai jos atrodo.

Kad tie 30 ml ilgokai naudojasi. Nereikėtų bijoti labai mirksiukas.gif Rejuvenating kaukę sunaudojau per 3-4 mėnesius tūbelę, naudodama 1-2 kartus per savaitę.

Tepti reikia plonu sluoksniu.

QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 09 13, 11:19)
Dabar išbandžiau cleancing cream ,tai labai labai patiko kvapas Tik kažin ar mišriai odelei jis nepakenks ,juk daugiau rekomeduojami geliai ,o ne pieneliai ?

O tą kaukė po kiek min reikia nuplauti?

Tikrai neturėtų pakenkti.

Rejuvenating aš bent laikau 20 minučių.

QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 09 13, 11:44)
Porų visiškai neužmaskavo doh.gif  Gal dėl to ,kad spalva man per tamsi ,griebiau tamsiausią ,maniau ,kad tiks ,nes dažniausiai visos būna per šviesios.

Na taip, tas 03 iš tikrųjų toks egzotiškai tamsus.. bet aš tiek poras, tiek tamsumą idealiai prigesinau kompatkine pudra. Jei turit kokią nors kompaktinę, pamėginkit mirksiukas.gif Suteiks maktiškumo ir sulygins bendrą vaizdą.

QUOTE(Palomina @ 2008 09 13, 14:01)
ka Hauschkos kondicionierius plaukams padaro? duoda sunkumo ar purumo? riebina plauka ar ne?

Drėkina, sunkumo tikrai neduoda. Purumo - taip. Neriebina smile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 13, 14:25)
taip, mano ispaudziai, is to, ka isbandziau....pasta (neem&mint), is pradziu isgasdino spalva biggrin.gif  nes tokia ala purvina  kai pradejau valyti ji neputojo, jau issigandau, kad nieko gero bus...bet paskui pajutau, kad dantys gan gerai nusivale, i gala netgi suputojo, likau visai patenkinta, skonis sakyciau irgi visai neblogas.

ai, dar bandziau pieneli hauschkos veidui ir akims valyti

Man ta pasta tai nuostabaus skonio biggrin.gif MB pusmečiui išvažiuoja mokytis, tai jam į kelionę jau paruošiau tos pastos tūbelę. Savaitgalį buvom išvažiavę, tai su ta pasta verčiau dantukus valytis smile.gif Iš pradžių išsišaipė iš spalvos, paskui iš skonio, galiausiai liko patenkintas biggrin.gif

O pienelis visokio plauko brudą kuo puikiausiai nuvalo thumbup.gif

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 13, 19:35)
paklausk Summer,gal jai atliko koks meginelis...

Atlikti atliko, bet pastebėjau, kad nerolio hidrolatas man TAAIP pasausino odą, kad vakarais dažnai neapsikentusi kelis lašelius rožių light kremo užsitepu, nes vietomis labai traukia ir pleiskanoja oda verysad.gif O ta kremukas labai patinka man, gal reikės ir normalią tūbelę nusipirkti, kolkas mėginukų užtenka... Nes vakare nesinori aliejaus tepti prieš miegą ax.gif

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 14, 17:57)
keliems kartams jums uzteko to molio meginuko?ten 10gr.

ir noriu po ilgesnio vartojimo pagirt Dr.H anticeliulitini neem alieju.man jo dar liko kazkur 4tadalis. kojos labai susvelnejo, pati oda stangresne (nors tuo nesiskundziu),gal zinokit net ir celiulitas kazkiek apmazejo  g.gif

Lyg 2 kartams.

Pataisysiu, kad aliejukas tai ne neem, o birch-arnica blush2.gif Aš tai visai aptingau juo mozotis, jau gal 2 mėnesius nesimasažavau, bet ir tai dėl to, kad per pavasarį aptirpau 10 procentų kūno svorio, tai to celiulito ne kažkiek ir beliko ax.gif Dar pas kosmetologė buvau prieš porą dienų, ji apžiūrėjo mano kojas ir pasakė, kad GAL ir turiu kokį pusę laipsnio celiulito... Nors maniau, kad mano jau koks antras laipsnis doh.gif Bet dabar rudenį reikės profilaktiškai pasimasažuot, patinka man ta procedūra, puikiai po jos jaučiuosi ir kojytės kaip šilkas būna thumbup.gif

QUOTE(GinMintė @ 2008 09 14, 21:17)
Čia visos tik kalba apie šitą tušą, man labai įdomu būtų, kad kas parodytų kaip jisai ant blakstienų atrodo

Galėsiu ir aš pabandyt įkelt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 15, 00:38)

Drėkina, sunkumo tikrai neduoda. Purumo - taip. Neriebina smile.gif
Man ta pasta tai nuostabaus skonio biggrin.gif MB pusmečiui išvažiuoja mokytis, tai jam į kelionę jau paruošiau tos pastos tūbelę. Savaitgalį buvom išvažiavę, tai su ta pasta verčiau dantukus valytis smile.gif Iš pradžių išsišaipė iš spalvos, paskui iš skonio, galiausiai liko patenkintas biggrin.gif

Lyg 2 kartams.

Pataisysiu, kad aliejukas tai ne neem, o birch-arnica blush2.gif Aš tai visai aptingau juo mozotis, jau gal 2 mėnesius nesimasažavau, bet ir tai dėl to, kad per pavasarį aptirpau 10 procentų kūno svorio, tai to celiulito ne kažkiek ir beliko ax.gif Dar pas kosmetologė buvau prieš porą dienų, ji apžiūrėjo mano kojas ir pasakė, kad GAL ir turiu kokį pusę laipsnio celiulito... Nors maniau, kad mano jau koks antras laipsnis doh.gif Bet dabar rudenį reikės profilaktiškai pasimasažuot, patinka man ta procedūra, puikiai po jos jaučiuosi ir kojytės kaip šilkas būna thumbup.gif

1.visos cia su mb doh.gif saunu,kad ir juos pratinat biggrin.gif
2.kondiske man lyg duoda sunkumo,bet takart naudojau nemazai drekinanciu priemoniu,tai negaliu teigti,nuo ko konkreciai tas sunkumas atsirado blush2.gif
3. 4u.gif uz pataisyma. o pas kokia kosmetologe lankeis? mano masaziste ir taip sake.sake,kad esu paranojike,kam nenesioju sijonu ir t.t...nu bet zinok,zmogus,kuo tiket dbr doh.gif ir beje,kaip apziurinejo?maniske tai tik gerai isminkius emesi komentuoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 14 rugsėjo 2008 - 22:50
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 14, 23:47)
3. 4u.gif uz pataisyma. o pas kokia kosmetologe lankeis? mano masaziste ir taip sake.sake,kad esu paranojike,kam nenesioju sijonu ir t.t...nu bet zinok,zmogus,kuo tiket dbr  doh.gif ir beje,kaip apziurinejo?maniske tai tik gerai isminkius emesi komentuoti  blush2.gif

Pas vieną SM mamytę, ji visų galų meistrė, nuo depiliacijos iki įvairių masažų, tai pagnaibė pagnaibė įvairiose vietose ir konstatavo blush2.gif O šiaip ne dėl celiulito pas ją lankiausi...
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 14, 23:12)
ok ikelsiu paziuret  biggrin.gif

bigsmile.gif Nu tikrai kaip gražiai atrodo blakstienos, o ir modelis wub.gif Tikriausiai reikės ir man šį tušą įsigyti ax.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 14, 23:38)
Galėsiu ir aš pabandyt įkelt blush2.gif

Šaunu, lauksim, vis įdomiau pažiūrėti kaip ant dviejų žmonių atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 15 rugsėjo 2008 - 09:19