Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Sultry @ 2008 12 04, 00:26)
grizau ir: tuso reik, ruzo reik.... dar jei nebebus uzsakymo is Laveros ir tt.  verysad.gif

Užsakymas bus smile.gif Nes pačiai mirtinai labai labai daug ko reikia doh.gif
Atsakyti
kaip gerai,kaip gerai..kad yra uzsakymas thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
praemiau vakar prausikli ir roziu krema vakare. odyte kaifuoja thumbup.gif
ir anticeliulitini alieju pradejau. viskas super,tik va galvoju,ar kvapas toks pats kaip anksciau,nes dbr lyg kazkoks ikyresnis atrodo. bet norma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 04 gruodžio 2008 - 10:06
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 03, 14:19)
Pas Elytę buvau du kartus, paskui pristigau pinigėlių ir nebenuėjau verysad.gif Sausio mėnesį reikės pasitaupyti ir nueiti. O tu dar vaikštai, kaip rezultatai? 4u.gif

Klasikinis rožių ir yra riebusis biggrin.gif Tas pats vienas. O rožių light jau visai kiti reikalai mirksiukas.gif

as irgi du kartus buvau, kitam antradieniui esu dar uzsirasiu ax.gif bet nezinau, ar nueisiu g.gif rezultatai tai gana geri. po pirmo apsilankymo ypac kazkaip pagerejo ax.gif bet dar nezinau, kam cia tuos nuopelnus priskirt ar tiems apsilankymams, ar Hauschkai biggrin.gif nes pries savaite pries einant pirmakart pas Elyte pradejau normaliai tas priemones naudot. o gal abu kartu turejo itakos smile.gif

dabar aisku del tu kremu biggrin.gif siaip Elyte man sake, kad sitas turetu tikti mano odai. dar gal reiktu is taves pasiimt g.gif ale dar reikia pasvarstyt.
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2008 12 04, 00:26)
ateinu pasidziaugt savo grobiu is Vokietijos  biggrin.gif
nukoviau:
roziu krema;
prausikli;
2 anticeliulitinius aliejus (birch arnika);
roziu kuno balzama;
vazelina issukama;
paakiu maskuokli;
cover stick;
bronzine pudra;
ir molio kauke indelyje  thumbup.gif

thumbup.gif
kodel net 2 anticeliulitinius emei? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 12 04, 12:57)
dabar aisku del tu kremu biggrin.gif siaip Elyte man sake, kad sitas turetu tikti mano odai. dar gal reiktu is taves pasiimt g.gif ale dar reikia pasvarstyt.

ilgai nesvarstyk, as jau viena imsiu, tai didesne tikimybe, kad nelikt gali ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 04 gruodžio 2008 - 13:16
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 04, 14:05)
ilgai nesvarstyk, as jau viena imsiu, tai didesne tikimybe, kad nelikt gali  ax.gif

ikalbejai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 12 04, 14:31)

thumbup.gif as ir svarsciau svarsciau, visgi ne 20 lt, bet manau vertas to, bent jau tikiuosi, kad taip bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 04, 16:41)
thumbup.gif  as ir svarsciau svarsciau, visgi ne 20 lt, bet manau vertas to, bent jau tikiuosi, kad taip bus rolleyes.gif

pasirodo, kad jau pavelau unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 04 gruodžio 2008 - 15:55
QUOTE(agnuta @ 2008 12 04, 14:57)
as irgi du kartus buvau, kitam antradieniui esu dar uzsirasiu ax.gif bet nezinau, ar nueisiu g.gif rezultatai tai gana geri. po pirmo apsilankymo ypac kazkaip pagerejo ax.gif bet dar nezinau, kam cia tuos nuopelnus priskirt ar tiems apsilankymams, ar Hauschkai biggrin.gif nes pries savaite pries einant pirmakart pas Elyte pradejau normaliai tas priemones naudot. o gal abu kartu turejo itakos smile.gif

Papildyta:
thumbup.gif
kodel net 2 anticeliulitinius emei? tongue.gif

buvau bandzius.labai patiko, tai uzsipirkau ateiciai biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, o kokia priemone jus akiu makiaza valot? nusipirkau cleansing cream, bet jis toks su grudeliais, tai akytem nelabai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2008 12 04, 15:50)
mergaites, o kokia priemone jus akiu makiaza valot? nusipirkau cleansing cream, bet jis toks su grudeliais, tai akytem nelabai...  blush2.gif

Yra spec pienelis ax.gif
Mano roziu kremas jau baigiasi ,bet daugiau nebepirksiu ax.gif .Gundausi weledos kremais ax.gif
Intensiv kur 2 naudojau tai nežinau ar ka padėjo ar ne doh.gif , tik prie plauku saknu spuogeliu atsirado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2008 12 04, 17:32)
Mano roziu kremas jau baigiasi ,bet daugiau nebepirksiu  ax.gif

ir kaip patiko?kodel nepirksi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2008 12 04, 17:50)
mergaites, o kokia priemone jus akiu makiaza valot? nusipirkau cleansing cream, bet jis toks su grudeliais, tai akytem nelabai...  blush2.gif

Cleansing milk - specialiai makiažui valyti. Man tai įeina į Hauschkos priemonių Top 3 thumbup.gif wub.gif
Atsakyti