Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Atėnė @ 2008 11 29, 23:53)
Jei reikia švaros pojūčio, tai CC nepakeičiamas. Galiu tik papildyti, kad jis toks kaip pasta, kurios reikia išspausti į delną, tada užlašinti kelis lašus vandens ir delne išmaišyti iki vienalytės košelės. Ta košele sukamaisiais jedesiais masažuoti drėgną veiduką.

dekui uz atsakymus. O Cleansing cream'u akis galima plauti?
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 11 21, 11:21)
Merginos, butu saziningiau, jei kiekvienakart pasikeisdamos darytume uzsakymus, uzima daug laiko, o ir atsakomybe didele, jei uzsakymas nemazas, kam vienam zmogui taip aukotis doh.gif: 4u.gif

Kas tiesa, tas nemelas, vis galvoju, kurią dieną pavyks atidirbti prisiimtus užsakymus blush2.gif Dabar darbais labai apsikrovus, tai padariau nedidelį „dingau“ blush2.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 21, 11:37)
Reikia kad kas turetu ebay accounta. Bet siaip manau kad galima ir tuos pacius pinigus iskarto surinkti.  g.gif
Bet šiaip summer gi dabar daro užsakyma logona, Sante priemonėms... Tai turbut Dr.H jau nebeims  unsure.gif

eBay account tikrai nėra sunku turėti, pvz. neseniai pasidariau su SEB Visa Virtuon korele, metams 20 Lt už kortelę, o eBay ir PayPal sąskaitas atsidaryti nekainuoja mirksiukas.gif

Jei atsirastų dar mergaičių, kurios užssiimtų šitais reikalais, tai būtų super, nes aš jau nebesiryžtu planuoti kitų užsakymų, labai daug vargo doh.gif Porai mergaičių nesunku padėti, bet kai susirenka keliolika, tai čia jau antras darbas gaunasi doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 25, 15:27)
sveikutės  4u.gif
Gal galėtumėt papasakot kaip taisot tą molio kaukę?ar laikot ant veido kol sudžiūsta ,ar neleidžiat sudžiūt? ar susitaisot molį  su garinimo skysčiu tam kartui ,ar didesnį kiekį? Kiek kartų per savaitę dedat?

Aš maišau ją su nerolio, levandų hidrolatais, kartais dar Claryfing toner įpilu ar arbatmedžio EA 1-2 lašelius. Leidžiu sudžiūti. Kosmetologė rekomendavo man bent du kartus dėtis kaukes, bet pagal galimybes stengiuosi bent kartą per savaitę, tikrai atsigauna odelė.

QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 25, 23:10)
papasakokit kaip garinatės ,pasišildot kažkokį kiekį to garinimo skysčio ir lendat po paklode ,ar kaip? g.gif

Aš tai įpilu į 0,5 l vandens šaukštą garinimo skysčio, tuomet užkaitinu, kol pradeda garuoti (ant puodo dugno pradeda rinktis burbuliukai), apsigaubiu rankšluosčiu ir stoviu pasilenkus 10-15 min. Po to iš karto susimaišau ir tepuosi molį, o po pastarojo - rejuvenating kaukę.

O šiaip pastarąsias savaites pastebėjau, kaip oda atsigauna nuo Claryfing toniko ir klasikinio rožių kremo. Tonikas tiesiog nepakeičiamas pasidarė, hidrolatai man buvo labai išsausinę odą, o šitas tonikas maloniai atgaivina ir nei kiek nesausina wub.gif Taip pat skruostams pradėjau naudoti rožių kremą (riebųjį), tai labai patenkinta. Nors skruostų oda šiek tiek į riebumą, tačiau tas kremas puikiai susigeria, neriebina, taip maloniai sumikština odą. Net KN aliejuką nutraukiau naudoti iš tos laimės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 02, 22:35)
O šiaip pastarąsias savaites pastebėjau, kaip oda atsigauna nuo Claryfing toniko ir klasikinio rožių kremo. Tonikas tiesiog nepakeičiamas pasidarė, hidrolatai man buvo labai išsausinę odą, o šitas tonikas maloniai atgaivina ir nei kiek nesausina wub.gif Taip pat skruostams pradėjau naudoti rožių kremą (riebųjį), tai labai patenkinta. Nors skruostų oda šiek tiek į riebumą, tačiau tas kremas puikiai susigeria, neriebina, taip maloniai sumikština odą. Net KN aliejuką nutraukiau naudoti iš tos laimės smile.gif

thumbup.gif dziugu girdet apie teigiamus pokycius ax.gif
o pas Elyte vis dar vaikstai ar jau nebe? ax.gif
ir jau pasimeciau doh.gif klasikinis roziu kremas nuo riebaus, kaip pati issireiskei, kazkuo skiriasi? ar cia vienas ir tas pats? zinau dar roziu light biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 03 gruodžio 2008 - 11:36
QUOTE(agnuta @ 2008 12 03, 12:36)
thumbup.gif dziugu girdet apie teigiamus pokycius ax.gif
o pas Elyte vis dar vaikstai ar jau nebe? ax.gif
ir jau pasimeciau doh.gif klasikinis roziu kremas nuo riebaus, kaip pati issireiskei, kazkuo skiriasi? ar cia vienas ir tas pats? zinau dar roziu light biggrin.gif

Pas Elytę buvau du kartus, paskui pristigau pinigėlių ir nebenuėjau verysad.gif Sausio mėnesį reikės pasitaupyti ir nueiti. O tu dar vaikštai, kaip rezultatai? 4u.gif

Klasikinis rožių ir yra riebusis biggrin.gif Tas pats vienas. O rožių light jau visai kiti reikalai mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, turiu atliekamų produktų, jei kam reikėtų (parašykit į AŽ) 4u.gif blush2.gif

* (2 vnt.) Rožių klasikinis (riebusis) veido kremas 60 Lt (pas mus 75)
* Clarifying toner (tonikas riebesniai odai) 65 Lt (pas mus 79)
* Citrinų ir druskos dantų pasta 10 Lt (pas mus 14)
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 03, 15:39)
Merginos, turiu atliekamų produktų, jei kam reikėtų (parašykit į AŽ) 4u.gif  blush2.gif

* (2 vnt.) Rožių klasikinis (riebusis) veido kremas 60 Lt (pas mus 75)
* Clarifying toner (tonikas riebesniai odai) 65 Lt (pas mus 79)
* Citrinų ir druskos dantų pasta 10 Lt (pas mus 14)

O gali parašyti į až, kokiam rajone reiktų atsiimti (jei toli nuo manęs, tai man paprasčiau į Stepono nukeliaut...)
Atsakyti
Labai domintų atsiliepimai apie Dr.H skaistaliukus, ar yra naudojančių? ax.gif
Atsakyti
ateinu pasidziaugt savo grobiu is Vokietijos biggrin.gif
nukoviau:
roziu krema;
prausikli;
2 anticeliulitinius aliejus (birch arnika);
roziu kuno balzama;
vazelina issukama;
paakiu maskuokli;
cover stick;
bronzine pudra;
ir molio kauke indelyje thumbup.gif

paskutiniu 5 nebandzius dar. kiti pirkti nes buvau turejus ir suzavejo,arba buvau turejus megini ir suzavejo blush2.gif

kai pirkau, atrode, nu dbr jau viska turesiu lotuliukas.gif
grizau ir: tuso reik, ruzo reik.... dar jei nebebus uzsakymo is Laveros ir tt. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 03, 23:26)
ateinu pasidziaugt savo grobiu is Vokietijos  biggrin.gif
nukoviau:
roziu krema;
prausikli;
2 anticeliulitinius aliejus (birch arnika);
roziu kuno balzama;
vazelina issukama;
paakiu maskuokli;
cover stick;
bronzine pudra;
ir molio kauke indelyje  thumbup.gif

neblogai tu cia uzsiprekinai thumbup.gif net pavydas gali suimt biggrin.gif prausiklio jau paskutinius likucius spaudziu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 04, 01:29)
neblogai tu cia uzsiprekinai thumbup.gif net pavydas gali suimt biggrin.gif prausiklio jau paskutinius likucius spaudziu verysad.gif

nepavydek..geriau pagalvok,kaip mano pinigine dabar rauda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 03, 23:30)
nepavydek..geriau pagalvok,kaip mano pinigine dabar rauda  ax.gif

bet džiaugsmas didesnis už raudą biggrin.gif puikūs pirkiniai thumbup.gif
Atsakyti
Mergytes, Dr. Hauscka kosmetika per ebay pigiau iseina nusipirkt negu Braskese?
Atsakyti