QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 11 21, 11:21)
Merginos, butu saziningiau, jei kiekvienakart pasikeisdamos darytume uzsakymus, uzima daug laiko, o ir atsakomybe didele, jei uzsakymas nemazas, kam vienam zmogui taip aukotis
:
Kas tiesa, tas nemelas, vis galvoju, kurią dieną pavyks atidirbti prisiimtus užsakymus
Dabar darbais labai apsikrovus, tai padariau nedidelį dingau
QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 21, 11:37)
Reikia kad kas turetu ebay accounta. Bet siaip manau kad galima ir tuos pacius pinigus iskarto surinkti.
Bet šiaip summer gi dabar daro užsakyma logona, Sante priemonėms... Tai turbut Dr.H jau nebeims
eBay account tikrai nėra sunku turėti, pvz. neseniai pasidariau su SEB Visa Virtuon korele, metams 20 Lt už kortelę, o eBay ir PayPal sąskaitas atsidaryti nekainuoja
Jei atsirastų dar mergaičių, kurios užssiimtų šitais reikalais, tai būtų super, nes aš jau nebesiryžtu planuoti kitų užsakymų, labai daug vargo
Porai mergaičių nesunku padėti, bet kai susirenka keliolika, tai čia jau antras darbas gaunasi
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 25, 15:27)
sveikutės
Gal galėtumėt papasakot kaip taisot tą molio kaukę?ar laikot ant veido kol sudžiūsta ,ar neleidžiat sudžiūt? ar susitaisot molį su garinimo skysčiu tam kartui ,ar didesnį kiekį? Kiek kartų per savaitę dedat?
Aš maišau ją su nerolio, levandų hidrolatais, kartais dar Claryfing toner įpilu ar arbatmedžio EA 1-2 lašelius. Leidžiu sudžiūti. Kosmetologė rekomendavo man bent du kartus dėtis kaukes, bet pagal galimybes stengiuosi bent kartą per savaitę, tikrai atsigauna odelė.
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 25, 23:10)
papasakokit kaip garinatės ,pasišildot kažkokį kiekį to garinimo skysčio ir lendat po paklode ,ar kaip?
Aš tai įpilu į 0,5 l vandens šaukštą garinimo skysčio, tuomet užkaitinu, kol pradeda garuoti (ant puodo dugno pradeda rinktis burbuliukai), apsigaubiu rankšluosčiu ir stoviu pasilenkus 10-15 min. Po to iš karto susimaišau ir tepuosi molį, o po pastarojo - rejuvenating kaukę.
O šiaip pastarąsias savaites pastebėjau, kaip oda atsigauna nuo Claryfing toniko ir klasikinio rožių kremo. Tonikas tiesiog nepakeičiamas pasidarė, hidrolatai man buvo labai išsausinę odą, o šitas tonikas maloniai atgaivina ir nei kiek nesausina
Taip pat skruostams pradėjau naudoti rožių kremą (riebųjį), tai labai patenkinta. Nors skruostų oda šiek tiek į riebumą, tačiau tas kremas puikiai susigeria, neriebina, taip maloniai sumikština odą. Net KN aliejuką nutraukiau naudoti iš tos laimės