Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 25, 14:27)
Gal galėtumėt papasakot kaip taisot tą molio kaukę?ar laikot ant veido kol sudžiūsta ,ar neleidžiat sudžiūt? ar susitaisot molį  su garinimo skysčiu tam kartui ,ar didesnį kiekį? Kiek kartų per savaitę dedat?
Ir ar aliejuką Neem oil dedat ant sausų plaukučių ,kiek laiko laikot?
Ačiū labai už ats bigsmile.gif

Dėl molio: masę darausi tik tam kartui, ne pilnas arbatinis šaukštelis molio ir tiek pat drungno vandens, viską gerai išmaišau. Tada veidą pagarinu su garinimo skysčiu (15min), tepu molį ant veido, viską ištepusi dar papurškiu toniko, tada nedžiūsta. Laikau irgi 15min, paskui nuprausiu šiltu vandeniu. Darausi 1k/sav.
Dėl aliejuko: nors aš ne jį naudoju, bet tepti reikia ant sausų plaukų ir geriausia palaikyti per naktį šiltai.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 25, 15:27)
sveikutės  4u.gif
Gal galėtumėt papasakot kaip taisot tą molio kaukę?ar laikot ant veido kol sudžiūsta ,ar neleidžiat sudžiūt? ar susitaisot molį  su garinimo skysčiu tam kartui ,ar didesnį kiekį? Kiek kartų per savaitę dedat?
Ir ar aliejuką Neem oil dedat ant sausų plaukučių ,kiek laiko laikot?
Ačiū labai už ats bigsmile.gif

taip tik tam kartui.
reikia sumaišyti su vandeniu, o galima ir su toniku.
O dar anksčiau čia rašė kad kosmetologė rekomendavo molį maišyti su rejuvenating kauke - jeigu jautresnė oda, nenusausina.
laikau aš ~15-20 min, per tiek laiko apdžiūva. ir nuprausiu su drungnu vandeniu.
na nors kartą per savaitę reikia dėti kad jau efektas pasijaustų ax.gif

Atsakyti
Ačiū labai už išsamius atsakymus bigsmile.gif O dar jei nesunku papasakokit kaip garinatės ,pasišildot kažkokį kiekį to garinimo skysčio ir lendat po paklode ,ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 25, 22:10)
Ačiū labai už išsamius atsakymus  bigsmile.gif O dar jei nesunku  papasakokit kaip garinatės ,pasišildot kažkokį kiekį to garinimo skysčio ir lendat po paklode ,ar kaip? g.gif

Aš darau taip: į puodą pripilu 0,5l vandens, jį užvirinu, tada palaukiu kol "nueis" stipriausi garai, tada 1 valgomasis šaukštas garinimo skysčio, išmaišau ir lendu po antklode. Garinu 15min. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 25 lapkričio 2008 - 22:25
sveikos smile.gif
gal galit pasidalint patirtim kuo skiriasi tie paakiu kremukai? ir kuri labiau verta isigyt? nera jie nuo rauksliu? nes tokio man gal dar nereikia...
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 11 25, 23:24)
Aš darau taip: į puodą pripilu 0,5l vandens, jį užvirinu, tada palaukiu kol "nueis" stipriausi garai, tada 1 valgomasis šaukštas garinimo skysčio, išmaišau ir lendu po antklode. Garinu 15min. ax.gif

Dėkui už info 4u.gif tai taip ir aš darysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2008 11 26, 09:29)
sveikos smile.gif
gal galit pasidalint patirtim kuo skiriasi tie paakiu kremukai? ir kuri labiau verta isigyt? nera jie nuo rauksliu? nes tokio man gal dar nereikia...

Na aš turiu balzamą, tai jis laaaaaabai riebus ir šiaip daugiau skirtas pasitepti paakius, kai ruošiesi garinti veiduką. Na, kad karštis nepakenktų plonai ir jautriai paakių odai. Tam jį ir naudoju. Aišku, galima naudoti ir kasdien, bet šiaip patarčiau Daily Revitalizing Eye Cream 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 11 27, 15:07)
Na aš turiu balzamą, tai jis laaaaaabai riebus ir šiaip daugiau skirtas pasitepti paakius, kai ruošiesi garinti veiduką. Na, kad karštis nepakenktų plonai ir jautriai paakių odai. Tam jį ir naudoju. Aišku, galima naudoti ir kasdien, bet šiaip patarčiau Daily Revitalizing Eye Cream 4u.gif

aciu! 4u.gif tai ismeginsiu ta eye cream tada.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 11 14, 00:04)
cleansing cream ir yra prausiklis  4u.gif

tai jisai putoja tas cleansing cream ar juo kaip pieneliu reikia veida nuvalyti ir tada tepti tonika??? blush2.gif kaip tik ieskau kazko veido prausimui, nes man po pienelio tai lieka vistiek pojutis, kad oda nesvari ir viskas, net jei ir toniku pervalau po to.
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2008 11 22, 10:48)
1. ryte serumas, ant jo kremas
2. vakare tik serumas ir tonikas

Man dar beveik 10 m iki 40-mecio tai naudoju seruma vakarais 2 kartus per savaite arba dazniau tada, kai oda pradeda streikuoti ir rausti, sauseti. Turejau pakankamai kvailumo degintis iki pajuodavimo nuo pat vaikystes, tai oda sausa ir jau pradeda raukslentis... Serumas fantastiskas daiktas, atidirba uz kiekviena sumoketa centa. Pirksiu dar, kai pabaigsiu  blush2.gif

Ačiū,taip ir darau.Nors ten rašo,kad ir vakare ant serumo kremą tepti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 11 29, 16:37)
tai jisai putoja tas cleansing cream ar juo kaip pieneliu reikia veida nuvalyti ir tada tepti tonika??? blush2.gif  kaip tik ieskau kazko veido prausimui, nes man po pienelio tai lieka vistiek pojutis, kad oda nesvari ir viskas, net jei ir toniku pervalau po to.

jis tikrai neputoja, tai kaip kosele su grudeliais, kuria prasiantis reikia spaudziamaisiais judesiais tarsi ispausti i veida, nzn ar cia aiskiai issireiskiau blush2.gif sis produktas yra neiprastas, todel sunku su kazkuo ji palygint.
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 11 29, 15:37)
tai jisai putoja tas cleansing cream ar juo kaip pieneliu reikia veida nuvalyti ir tada tepti tonika??? blush2.gif  kaip tik ieskau kazko veido prausimui, nes man po pienelio tai lieka vistiek pojutis, kad oda nesvari ir viskas, net jei ir toniku pervalau po to.

Jei reikia švaros pojūčio, tai CC nepakeičiamas. Galiu tik papildyti, kad jis toks kaip pasta, kurios reikia išspausti į delną, tada užlašinti kelis lašus vandens ir delne išmaišyti iki vienalytės košelės. Ta košele sukamaisiais jedesiais masažuoti drėgną veiduką.
Atsakyti