Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 21, 11:08)
smile.gif aš laukiu kai bus daromi užsakymai tai ir užsisakysiu pamėginimui. Kaip tik užmačiau kad 4 cleansing cream tekainuoja 27 svarai ebay, bet turbut kol kas nebus daromas uzsakymukas  unsure.gif

musu Summer kazkur dingus g.gif jos reiktu pasiklaust, gal kartais turi kokiu minciu del naujo uzsakymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 21 lapkričio 2008 - 10:12
Merginos, butu saziningiau, jei kiekvienakart pasikeisdamos darytume uzsakymus, uzima daug laiko, o ir atsakomybe didele, jei uzsakymas nemazas, kam vienam zmogui taip aukotis doh.gif: 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 11 21, 10:21)
Merginos, butu saziningiau, jei kiekvienakart pasikeisdamos darytume uzsakymus, uzima daug laiko, o ir atsakomybe didele, jei uzsakymas nemazas, kam vienam zmogui taip aukotis doh.gif: 4u.gif

Reikia kad kas turetu ebay accounta. Bet siaip manau kad galima ir tuos pacius pinigus iskarto surinkti. g.gif
Bet šiaip summer gi dabar daro užsakyma logona, Sante priemonėms... Tai turbut Dr.H jau nebeims unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariukė: 21 lapkričio 2008 - 10:38
QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 21, 11:37)
Reikia kad kas turetu ebay accounta. Bet siaip manau kad galima ir tuos pacius pinigus iskarto surinkti.  g.gif
Bet šiaip summer gi dabar daro užsakyma logona, Sante priemonėms... Tai turbut Dr.H jau nebeims  unsure.gif

Taigi nieko nekainuoja ta accounta tureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 21, 09:49)
pagaliau isbandziau Volume tusa. anksciau turejau ta paprasta. tai kol kas galiu pasakyt tiek, kad tas paprastas man kur kas labiau patiko. sepetelis kur kas patogesnis ir kazkaip graziau, geriau blakstienas sutvarko, issukuoja. bet gal dar susidraugausim ax.gif

o kuris storiau dazo?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 21, 20:17)
o kuris storiau dazo?

storiau (jei apskritai taip butu galima sakyt apie hauschka tusus), tai volume.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 21, 20:22)
storiau (jei apskritai taip butu galima sakyt apie hauschka tusus), tai volume.

aisku tada... man Volume per plonai daze doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 21, 19:37)
aisku tada... man Volume per plonai daze  doh.gif

o kiek kartų brauki per blakstienas?
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 21, 22:26)
o kiek kartų brauki per blakstienas?

na "vienas kartas" pas mane skaitosi toks, kai as viena kart i tusa padazau sepeti.. ir tada dazau blakstienas kol visos nusidazo.. antro kart jau nebedazau sepetelio.. na gal aiskiai cia papasakojau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 21, 23:38)
na "vienas kartas" pas mane skaitosi toks, kai as viena kart i tusa padazau sepeti.. ir tada dazau blakstienas kol visos nusidazo.. antro kart jau nebedazau sepetelio.. na gal aiskiai cia papasakojau  blush2.gif  biggrin.gif

Pabandyk tada, kai išdžius pirmas sluoksnis, užtepti antrą kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2008 11 20, 16:00)
Turiu REGENERUOJANTĮ KREMĄ ir REGENERUOJANTĮ SERUMĄ.
kAIP MAN GERIAU JUOS NAUDOTI?
1.Ryte tepti serumą,o ant jo kremą.
2.Nakčiai tik serumą,ryte tik kremą.

Ačiūūū 4u.gif

1. ryte serumas, ant jo kremas
2. vakare tik serumas ir tonikas

Man dar beveik 10 m iki 40-mecio tai naudoju seruma vakarais 2 kartus per savaite arba dazniau tada, kai oda pradeda streikuoti ir rausti, sauseti. Turejau pakankamai kvailumo degintis iki pajuodavimo nuo pat vaikystes, tai oda sausa ir jau pradeda raukslentis... Serumas fantastiskas daiktas, atidirba uz kiekviena sumoketa centa. Pirksiu dar, kai pabaigsiu blush2.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
Gal galėtumėt papasakot kaip taisot tą molio kaukę?ar laikot ant veido kol sudžiūsta ,ar neleidžiat sudžiūt? ar susitaisot molį su garinimo skysčiu tam kartui ,ar didesnį kiekį? Kiek kartų per savaitę dedat?
Ir ar aliejuką Neem oil dedat ant sausų plaukučių ,kiek laiko laikot?
Ačiū labai už ats bigsmile.gif
Atsakyti